Ja bi promjenila puno stvari sa svog vjenčanja..datum je bio 22.4.2006. prekrasan dan i sve je ajmo reći dobro prošlo i kod muža i kod mene i crkva i sala, ali jutro poslije sestra i šogor i njihovo 4 djece je imalo prometnu nesreću, šogi zaspao za volanom (dolazili su iz Slavonije, umorni i neispavani-alkohol nije igrao ulogu, nego umor), djeca završila u bolnici, nisam ih smjela vidjet punih 10 dana jer sam bila trudna..zatim tata, mama i teta su isto sletili s ceste, isto umor,na svu sreću oni su bili dobro, ali sam ih ja vidjela i bila izvan sebe.
Sve u svemu ne mogu pogledat dan danas snimku svadbe jer plačem, ogromnu krivnju osjećam pogotovo što sam u jednom trenutku rekla u kameru "danas sam najsretnija žena na svijetu"..
Hvala dragom Bogu što je tako završilo i što nije bilo mrtvih.
Da nije bilo mene to se ne bi dogodilo
Joj,draga,nemoj na to tako gledati,nisi ti kriva.Ja osobno vjerujem u sudbinu,i mislim da bi se to dogodilo sa tvojom svadbom ili bez nje.Razumijem te skroz,moja je mama imala prometnu dan prije mojih svatova,i ja sam na to naletila(išla za njom drugim autom)Bilo mi je strašno,što ti kažeš.srećom je sve prošlo ok,imala je lakše ozljede...Nemoj tako misliti i bedirati se
Mislim da do kraja života neću moći pogledati snimku vjenčanja do kraja, kad vidim anđele kako su se veselili i bili sretni a onda .
Ostao je ožiljak na srcu, bol, neugoda i krivnja i to će biti do kraja života nažalost.
mi smo se vjencali 29.4.2006. bilo je cca 60 ljudi, unatoc brojnim nezgodama bio mi je prekrasan dan iako sad mi je pomalo zao kada gledam vjencaja od svojih fredica kojima to roditelji placaju...jer i ja bi se barem jednom u zivotu zeljela osjecat kao princeza
24.04.2004., bilo je 150 ljudi.
[Sadržaj poruke je obrisan]
IZVORNA PORUKA: cvrčak
IZVORNA PORUKA: bombončić02
Mislim da do kraja života neću moći pogledati snimku vjenčanja do kraja, kad vidim anđele kako su se veselili i bili sretni a onda .
Ostao je ožiljak na srcu, bol, neugoda i krivnja i to će biti do kraja života nažalost.
Očito se nešto strašno dogodilo. Žao mi je bombončić
ma užas..nemojte se puniti negativom...treba preči preko teških stvari...baš mi je žao...
i nemoj sebe kriviti to ja splet okolnosti
jer u nasim svatovima je bila prometna kod samo kao povorka sa 50 auta isli po gradu do sale
kolega od mm je imao prometnu auto mu je bilo skroz slupan a on je zavrsio na hitnoj
inace svatovi su bili 17.6.2006 450 ljudi
MM još uvijek ima traume od našeg vjenčanja otprije 16 godina (eh, brak nam je pravi teeneger) iako, srećom, nitko nije stradao. Noć prije pao snijeg od 50 cm, zaustavila nas policija, bili bez dokumenata, skoro otklizali s nadvožnjaka, svi u laganoj oblekici, MM kasnio po mene sat vremena jer nisu mogli pomaknut auto iz dvorišta, buket nam klizio s auta pa smo ga strpali u auto, vjetar otpuhao balon i iščupao antenu s auta, Njegovi zabunom otišli s drugim gostima, a ne kod fotografa gdje su nam trebali samo najbliži, kasnije se vrijeđali, neopraštali, mrgodili se...Na putu do crkve srušio se prad nama hrast pa nismo mogli autom, nego smo preskakali (ja u vjenčanici, naravno), u crkvi mi, prilikom svadbenog marša pala leća, pa nisam smjela ni trepnut, a kamoli suzu spustit da je ne izgubim. Pola ljudi zapalo u snijegu, MM mi u "transu" govorio da je sve to strašno i da će reći "NE" kako bi sve to ponovili kako spada, nasmrzavali se pa su ljudi plesali "hoćeš-nećeš"...joooj, kud nam bila pamet, trebali smo uzet nofce i baj - baj na hani - mun. Eh, da su mi one godine i ova pamet (a ni sad ona baš nije nešto)
..lee kud cete za godisnjicu??
IZVORNA PORUKA: sunce
Kad ste se vjenčali, koji dan i datum?
Kako je bilo na vašem vjenčanju?
koliko je bilo pozvanih svatova?
Vjenčali smo se
30.05.2009, subota, u katedrali sv. Duje
Bilo je
130 ljudi na svadbi, predivna atmosfera, jednostavno dan za pamćenje...
< Poruku je uredio cuba -- 13.9.2010 9:22:19 >
ja bi neku preporuku???
mi prohodali na taj datum
čaroban je to dan
12.06.2006. mm i ja sami samcati na 7-dnevnom putovanju/ljetovanju na grčkom otoku Santoriniju....planirano vjenčanje (prije toga puno previše papirologije, ali isplati se)....ja se oženila u šarenoj lepršavoj haljinici iz Leonarde L u japankama na štiklu, a mm u lanenom odijelu i isto japankama (bez štikle )...Jutro prije vjenčanja smo planinarili pa bili na moru pa u bazenu od hotela, onda se spremili, obukli i našli na mjestu vjenčanja u prekransom hotelu sa pogledom na vulkan...nakon vjenčanja smo išli na večeru u magični gradić OIA za koji kažu da ima najljepši zalazak sunca (iako realno i nije baš najljepši), nakon toga smo gledali zalazak sunca, poslije otišli na kotele i natrag u hotel
Sljedeći dan smo nastavali istraživati otok Santorini....
Bilo je savršeno i ponovila bi još 1.000 x i nikada nisam zažalila što smo bili samo nas 2...Kad smo se vratili doma smo nakon par dana organizirali roštiljadu u istri za roditelje i prijatelje, bilo nas je 40 tak, osim mojih i muževih roditelja, sve ostalo prijatelji.....Rezela se torta, roštiljalo, igrali smo nogomet, šetali i bilo je super....
Eto tuuuuuuu
< Poruku je uredio njanja -- 13.9.2010 11:02:23 >
-Tagore-
[Sadržaj poruke je obrisan]
vjencali se 6.12. na Sv.Nikolu...ljudi bilo 145+muzika 5 i foto djelatnici 2,Točkica mi smo ti imali u Okuju,malo iza Vg,restoran za Vašu dusu,pre zadovoljni i cjena prihvatljivija od ostalih,jako smo bili zadovoljni
IZVORNA PORUKA: njanja
12.06.2006. mm i ja sami samcati na 7-dnevnom putovanju/ljetovanju na grčkom otoku Santoriniju....planirano vjenčanje (prije toga puno previše papirologije, ali isplati se)....ja se oženila u šarenoj lepršavoj haljinici iz Leonarde L u japankama na štiklu, a mm u lanenom odijelu i isto japankama (bez štikle )...Jutro prije vjenčanja smo planinarili pa bili na moru pa u bazenu od hotela, onda se spremili, obukli i našli na mjestu vjenčanja u prekransom hotelu sa pogledom na vulkan...nakon vjenčanja smo išli na večeru u magični gradić OIA za koji kažu da ima najljepši zalazak sunca (iako realno i nije baš najljepši), nakon toga smo gledali zalazak sunca, poslije otišli na kotele i natrag u hotel
Sljedeći dan smo nastavali istraživati otok Santorini....
Bilo je savršeno i ponovila bi još 1.000 x i nikada nisam zažalila što smo bili samo nas 2...Kad smo se vratili doma smo nakon par dana organizirali roštiljadu u istri za roditelje i prijatelje, bilo nas je 40 tak, osim mojih i muževih roditelja, sve ostalo prijatelji.....Rezela se torta, roštiljalo, igrali smo nogomet, šetali i bilo je super....
Eto tuuuuuuu
svaka cast za ideju
-Tagore-
a ne mogu tako javno, lako za mene, ali muž neće baš svoje slike dijeliti....pošaljem ti album na mail....
pusa
-Tagore-