cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Spavanje kraj partnera

clock-img

20.02.2009, 22:55

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

IZVORNA PORUKA: ivanaa

ma pa zagrljen mozes spavati samo u filmovima
[

/slažem se,ja se nikad nisam mogla tako naspavati,svatko na svoju stranu i supač..svježi i odmoreni ujutro(naravno svježi dok smo bili solo,bez djece)

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

20.02.2009, 23:02

clock-img

njanja

pencil-img

8766

zaspimo zagrljeni....onda svatko na svoju stranu, a onda ubrzo stigne jan između nasuser posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

21.02.2009, 00:15

clock-img

Candy

pencil-img

9948

I mi isto zaspimo zagrljeni a kasnije u snu se okrećemo kud jedan,tud i drugi user posted image ...

Ono što će davati svjetlo,mora izdržati izgaranje.
(V.E.Frankl)

clock-img

11.03.2009, 13:32

clock-img

Anoniman

Ili on mene zagrli sa ledja, ili ja njega, lakse zaspim kad su nam barem ruka u ruci, moram da znam da je tu  user posted image  a ujutru naravno svako na svojoj strani user posted image

clock-img

11.03.2009, 13:37

clock-img

tomi

pencil-img

204

svako na svojoj strani, pogotovo što ja prva zaspem...........nekad se držimo za ruku

samo je jedna......................mama

clock-img

11.03.2009, 21:46

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

mi spavamo tako da on mene zagrli s leđa dok nam se ne uvuce lorena u krevet u neka doba noci obicno oko 3-4 sata i antonio ubrzo za njom pa mi onda spavamo na daskama sa strane kreveta jer se djeca vole jaaaakooo razbacati toliko da osjetim neciju guzu na svon lici ili nogu..........user posted image

clock-img

11.03.2009, 21:49

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ja sam ceka, kad bu mm sebi krevet dofural...kao klinci se natrpali pa da ne smeta user posted image

clock-img

09.04.2009, 12:00

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

ovisi...većinom zaspimo zagrljeni...kad idemo u isto vrijeme na spavanje...

jedino kad je jedan od nas bolestan onda spavamo svaki na svojoj strani kreveta user posted image