cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Koju destinaciju bi izabrali?

clock-img

13.01.2010, 17:11

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

pada mi na pamet Sejšeli, Maldivi, Brazil... to bi si teško priuštila.

Nika 26.08.2009.

clock-img

13.01.2010, 17:12

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

IZVORNA PORUKA: kristina22

što mislite o izletu u gardaland? dal se isplati ic tamo s klincima? mi volimo te vožnje i vožnnjice, idemo na velesajam kad je lunapark i vole se djeca vozit, al ne znam dal u gardalandu ima vožnji za njih. po pricama sam cula da ima onih vlakova, al dal ima baš nekaj za klince? user posted image user posted image user posted image

nisam bila, ali sam čula da je super za klince (čak i za nas). Naravno, milsim da klinciuma koji idu u školu!

Nika 26.08.2009.

clock-img

13.01.2010, 17:17

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Ja sam bila i bio je mm, njemu je bilo fantastično, a što se tiče mene ja sam samo išla na dječje stvarčice tako ih ja zovem

H 07 E 09

clock-img

13.01.2010, 18:35

clock-img

boba125

pencil-img

2423

kuba,a onda italija-sicilija,toskana user posted image

clock-img

13.01.2010, 18:42

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: anuska08

što mislite o izletu u gardaland? dal se isplati ic tamo s klincima? mi volimo te vožnje i vožnnjice, idemo na velesajam kad je lunapark i vole se djeca vozit, al ne znam dal u gardalandu ima vožnji za njih. po pricama sam cula da ima onih vlakova, al dal ima baš nekaj za klince? user posted image user posted image user posted image

nisam bila, ali sam čula da je super za klince (čak i za nas). Naravno, milsim da klinciuma koji idu u školu!

bila sam i mogu reci da je jedan dan premalo...

ja bi voljela otici u vegas na tjedan dana i zaraditi duplo vise para i onda do skotske prozujati malo po drakulinom dvorcu...bahami i karibi i kuba su mi privlacni al je moj tata bio pa mi glupo njegovim stopama iciuser posted image

clock-img

13.01.2010, 18:46

clock-img

leilany

pencil-img

9082

..bila u gardalandu...deff je jedan dan premalo..ima puuno toga
aaa isla bi svugdje....uuuf....neznam....tesko mi se odlucit....
user posted image user posted image

clock-img

13.01.2010, 18:48

clock-img

lee

pencil-img

4135

i ja bi u vegas...isto...kad odlučiš javi da i ja idem...da kockamo...user posted image user posted image
bila sam i ja u gardalandu...tamo trebaš otiči na 2 dana..je ima toliko toga da kad  udješ ne bi više izašao...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

10.05.2010, 22:50

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Evo pitanje za mene - Cuba - bila 2tjedna!! Iduća destinacija: Australija!!

Roko i Dino user posted image

clock-img

10.05.2010, 22:55

clock-img

e_l_p_i

pencil-img

590

Brazil i Indija i zadnja 3 dana tog 2-tjednog odmora u nekom boljem wellness centru gdje bi me pazili i mazili user posted image user posted image

clock-img

11.05.2010, 09:24

clock-img

njanja

pencil-img

8766

DA dobijem na lotu, to bi bio neki ogroooooman iznos i onda bi išla na put oko svijeta i sve sve sve bi obišla user posted image

a sad realno: u planu su mi, i to ću kad-tad: New YOrk, Moskva, Skandinavske zemlje...

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

11.05.2010, 09:25

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: anuska08

bila 2 x....odlično jeeeeeeeee!!
kolega mi bio sada u 4 mj sa curicom koja ima 3,5 god i bilo im je super, tako da DA, može se s djecom

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

18.07.2010, 17:51

clock-img

sirenas

pencil-img

196

da dobijem na lotu teško bi odabrala svoju destinaciju ,jer obožavam putovanja ( kao prava strijelčica),ali definitivno bi volilo u Pariz,Barcelonu,Meksiko,razna otočja ,joj  neću više

clock-img

18.07.2010, 22:50

clock-img

E♥M♥

pencil-img

67

gardaland je suupeer, bili nekoliko puta. ako su ti klinci viši od 1 m onda mogu ići na atrakcije skoro kao i odrasli...
mi bili dva dana u gardalandu i jedan dan obilazili safari park natura viva koji je par km od gardalanda...bilo je fantastično....

da dobijem na lotu: Disneyland - Florida ili Paris, Zanzibar...

E♥ 14.04.2006.
M♥ 01.03.2010.

clock-img

19.07.2010, 08:34

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Neko egzotično otočje za početak....Sunčanje i kupanje do iznemoglosti u nekoj "plavoj lagunici" user posted image

clock-img

19.07.2010, 15:01

clock-img

Imra

pencil-img

3299

moja drugarica je isla sa djecom (tri djecaka ima - stariji 4,5 god. i blizanci 2 god.) i kaze da su se super proveli

clock-img

19.07.2010, 15:06

clock-img

buduća mamica

pencil-img

2482

IZVORNA PORUKA: nemammaste

Neko egzotično otočje za početak....Sunčanje i kupanje do iznemoglosti u nekoj "plavoj lagunici" user posted image

odaaaa, mislim da bi to bila prava destinacija za mene i family

clock-img

19.07.2010, 15:37

clock-img

sina

pencil-img

1737

samo nek je sunca, mora i lijepih plaža....nije važno gdje

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

clock-img

20.07.2010, 00:41

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

Prvi tjedan  bila bi u Svicarskoj... divila se Alpama, a drugi tjedan ispijala bi ledenu kavu u nekom restorancicu sa pogledom na predivno more u Mayaguez-u na otoku Puerto Rico user posted image .

clock-img

20.07.2010, 13:03

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

u neke dobre toplice s lijepim kupeljima,  masazama da se opustim onako pravo dobrouser posted image
i naravno s konobarimauser posted image

clock-img

11.01.2013, 22:28

clock-img

Piturica

pencil-img

341

Japan i Novi zeland, ali mi dva tjedna premalo za to user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

clock-img

12.01.2013, 08:57

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: cuba

Evo pitanje za mene - Cuba - bila 2tjedna!! Iduća destinacija: Australija!!

Iduća destinacija nam ipak nije bila daleka Australija, iako je svakako u planu ali treba malo više vremena odvojiti za njuuser posted image
U međuvremenu smo bili na Palma de Mallorci te u Barceloniuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

12.01.2013, 09:07

clock-img

Sunshine28

pencil-img

2443

jedan tjedan Canacun - Mexico i od tamo jedan tjedan Cuba...mm i ja imamo vec godinama razradjen ovaj plan putovanja, samo da uleti taj loto i spremni smo za sat krenuti! user posted image user posted image user posted image
plan B je 12 dana krstarenja na potezu Mexico-Aruba, a onda bi me mm cekao dva dana na Arubi dok ja "skoknem" u Kolumbiju na onu turu vlakom u Aracatacu (Macondo) selo G.G. Marqueza iz 100 godina samoce user posted image user posted image user posted image

I + G = E & L

clock-img

11.03.2013, 12:16

clock-img

monstrum

pencil-img

813

Dobitak na lotu??
Pa zašto se ograničavati samo na dva tjedna odmora?user posted image

clock-img

13.03.2013, 10:39

clock-img