cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ledeni kutak za slatki trenutak

clock-img

07.07.2008, 15:42

clock-img

maja

pencil-img

6000

sva sreća što imaš nas pa nama možeš reći, a mi nećemo nikomeuser posted image
nisam uspjela zaspati, samo sam malo žmirila i sad me je glava počela boljeti, popit ću kavu možda će biti boljeuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

07.07.2008, 15:45

clock-img

tiha

pencil-img

10103

majo ajmo kofi odma ce bit bolje!

clock-img

07.07.2008, 15:47

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

To sam odmah i pomislila! Ovdje mogu odmah progovorit, a da nitko od mojih ne posumnja da nisam šutila. user posted image
Može i meni kavica Tiha?

clock-img

07.07.2008, 15:48

clock-img

maja

pencil-img

6000

evo mam se vraćam, samo da si natočim, evo i tebi ću jednu, samo što imam tursku bez šećerauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

07.07.2008, 15:49

clock-img

maja

pencil-img

6000

a jel trudna ili mislite da jeuser posted image

clock-img

07.07.2008, 15:51

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Zvala je doktoricu danas, ova ju je naručila na pregled 17.07., a po svemu sudeći je. Zadnji mengu je imala 01.06.
Može i turska, dodat ću ja još šećera i mlijeka. No frks!

clock-img

07.07.2008, 15:51

clock-img

tiha

pencil-img

10103

moze kava za sveuser posted image

clock-img

07.07.2008, 15:57

clock-img

maja

pencil-img

6000

vjerovatno onda je user posted image !!!
evo za šogoricu user posted image

clock-img

07.07.2008, 16:00

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

user posted image  za sve u ime šogorice!
A od prvog si bebača žele curicu, pa nikako. Valjda će kod njih vrijedit ono: treća sreća! user posted image

clock-img

07.07.2008, 16:02

clock-img

tiha

pencil-img

10103

user posted image

trudnoca je zarazna kad sam ja otisla na trudnicko jos 13 cura iz moje firme je otislo u roku od 2 tjedna a ja i svegra otprilike u isto vrijeme na isti dan nam je bio termin!user posted image

tako si ti tonkice zarazila sogoricu!user posted image

clock-img

07.07.2008, 16:03

clock-img

tiha

pencil-img

10103

e da se moja sogorica moze negdje zarazit s blizancima uuuuuuuuuuuuuuuuu al bi bilo user posted image  sve bi se pusilo od srece!!!!!!!user posted image

clock-img

07.07.2008, 16:03

clock-img

maja

pencil-img

6000

Tiha, jel vam firma propalauser posted image

clock-img

07.07.2008, 16:04

clock-img

tiha

pencil-img

10103

kako sam bezobraznauser posted image

clock-img

07.07.2008, 16:05

clock-img

tiha

pencil-img

10103

jos nije al mogla bi se malo srusit svegrice jel da?

neradim vise ugovor mi isteko u 2 mjuser posted image

clock-img

07.07.2008, 16:07

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Kod mene slična situacija!
Još je jedna kolegica iz firme ošla na trudničko bolovanje, ali ima rizičnu trudnoću. Samo se nadam da će sve proć kak treba! Sestra od šogorice rodila 19.06., pa joj je vjenčana kuma isto trudna, sestrična također, još jedna susjeda u ulici čeka treću bebu, velim da vlada baby boom oko nas! user posted image  Pa mi nisu jasne one priče da izumiremo. Same user posted image  i bebe oko nas.

clock-img

07.07.2008, 16:09

clock-img

maja

pencil-img

6000

ja nisam nikoga zarazilauser posted image

clock-img

07.07.2008, 16:10

clock-img

maja

pencil-img

6000

Elena i Zvrk šta virkate, ajde na kavuuser posted image

clock-img

07.07.2008, 16:10

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

O tonkica pa to su lijepe vijesti! user posted image  Mia će imati društvo, a nećaci će biti veliki zaštitnici. user posted image
Uf, kad se sjetim koliko me bratić pazio kad sam krenula izlaziti...user posted image  Koliko me puta znao osramotiti ....

clock-img

07.07.2008, 16:14

clock-img

Elena

pencil-img

1874

Evo me cure,kad smo vec kod zaraze ajde vi trudnice zxarazite mene,hocu beba,ali jutros sam dobila tako da moracemo jos vise i vise raditi na bebicu,a hocu hocu,a toliko je ocigledno da se i mm ne buni,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2008, 16:15

clock-img

Elena

pencil-img

1874

jao Majo tako si draga,ajde casti user posted image evo cekamuser posted image

clock-img

07.07.2008, 16:15

clock-img

tonkica

pencil-img

6282

Kak bi mogla i odoljet Elena nakon što vidiš slikice ovih malih, preslatkih user posted image ?! Odmah dobiješ želju za još jednim svojim. Zato, bacite se na posao i da vidiš! Prinova za tren.

clock-img

07.07.2008, 16:16

clock-img

tiha

pencil-img

10103

opa super kad se nebuni..........ajmo elenice puno pravljenja ti zelimo jao ima puno smajlica hehe koji prave bebace al nesmijem ih stavit....neugodno miuser posted image

clock-img

07.07.2008, 16:17

clock-img

Elena

pencil-img

1874

cure danas imam u plan raditi dzem od breskve ali to cu veceras kad zaladi jer mi je vreme preteskouser posted image user posted image user posted image

clock-img

07.07.2008, 16:18

clock-img

maja

pencil-img

6000

Elena, evo user posted image i ja vjerujem da ćeš već sljedeći mjesec biti user posted image , samo potjerajte svekra i svekrvu van i da vidiš!
i meni je već došla želja da budem user posted image user posted image

clock-img

07.07.2008, 16:19

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Elena prevruće je za džem, bolje se baci u akciju za user posted image !user posted image
Tiha, a i ti bi nam mogla na treće?