naravno da odlucujem ja! ali teta ju je ljepo rekla kako nitko nece ic u vrtic i kako ce joj bit tamo dosadno s drugim tetama i tko zna sta sve nije napricala a ona vise nije toliko mala da nekuzi neke stvari tako da mi se derala cijeli tjedan radi toga!a vrtic inace obozava...a mm jedva doceko da ju nemora vodit u vrtic i zato meni jede zivce i s vrticem i sa svime jer sad hoce ici a nemoze
ja sam na to zamracila kad sam cula....i pitam tetu a ona meni mi svi idemo na godisnji i bit ce dezurstvo njoj je bolje da bude doma s vama i bebicom jer joj treba paznje....zamracila sam na to! i rekla joj da nema to pravogovorit djeci...a sta je misla s tim dajoj treba paznje bas me zivo zanima!tlak mi skace na 500 necemo o tome jer sam i ovako zivcana ko pas!
djece ima i to puno u vrticu a ona je to napravila manje djece manje teta u dezurstvu
dobro nije to njena teta nego vec ta sto je bila na dezurstvu taj tjedan
luda sam kad me ko malog majmuna....uf! grrrrrrrrrrr! ali reci cu ja ravnateljii cut ce ona mene!
vec sam prokomentirala
Ej cure, pozdrav, vidim ljute vas tete, zločestice jedne
Mi noćas opet spavali i ne spavali, ne znam šta mu je, od jednog buđenja po noći sad je došao na skoro 3, užas!
A mene ujutro nešto ulovilo, išla ga motati, odjedanput vruće, pa se skinem, pa me počeo obljevati hladan znoj i srce za iskočiti, jedva sam mu pelenu stavila, sva sreća da je bio dobar pa sam otišla po šećera i digla noge u zrak dok se nije malo smirilo. Valjda tlak i umor, ali sam se uplašila da mi se ne dogodi šta a sama s njim doma
Nego, bila ja danas u Ri rodilištu, sudjelovala sam pred porod u nekom istraživanju pa sam morala donjeti uzorak mlijeka (kosu, urin i krv su mi uzeli prije..)...Uglavnom, odoh ja na 3. kat gdje je rađaona da odnesem babici poklon da se počasti kada mi je već bila jako dobra i sretnem curu koja sjedi na klupici pred rađaonom sa mamom, trudna i sva blijeda, preplašena.....I ja ju pitam da li ima trudove, kaže da su joj sada počeli, a ja joj kažem da sam ja rodila pred mjesec dana, a njena mama će njoj tješeći je: "vidiš, a sada izgleda ko ptičica".... ja krepala od smijeha.....Imala sam osjećaj kao da nikad nisam ja bila tako uzbuđena kao ta cura.....
-Tagore-
A joj Majo...ma nije čudno kada je stvarno prevruće i koma vrijeme....
Imaj si dok si sama sa njim stalno bočicu vode kraj sebe da, ako te slučajno opet ulovi, da si spremna :) Jel sad sve ok?
-Tagore-
Bez brige Tonkice, 2 tj nećeš čekati...to oni teoretski kažu da je trudnoća +- 2 tj, ali mislim da bi ti provocirali porod kada biš čekala do 2 tj.....
Ma sada će tebe lagano trudovi.......
-Tagore-
A joj tonkice, jedno od najljepših osjećaja je to iščekivanje poroda-ono znaš da će brzo doći, a trudan se super osijećaš....
jan spava, frajer je papao u 11 h i ja ga dignem da podrigne, a on meni zaspi na ramenu....ja ga spustim u krevet, a on njurga i tako par puta...i šta ću ostao mali na ramenu, a ja klafrala na telefon-ništa njemu ne smeta...I onda je papao opet u 13 h i pak zaspao u našem krevetu...pa sam ga omeđila jastucima i sada spava ko top....