cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: ledeni kutak za slatki trenutak

clock-img

12.07.2008, 11:05

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Moj Dino ti se već probudio,pa neću moći dugo piti kavicu.
Joj, ja umirem od vrućine,ko zna šta će tek popodne biti.
Kakvo je kod tebe vrijeme Elena?

DINO 04.09. 2007

clock-img

12.07.2008, 11:07

clock-img

Elena

pencil-img

1874

ma kod ima neko vetre ali za danas su najavili paklene vrucine pa ne znam kako ce biti,kod kuce klima ukljucena i cekacemo vecer da se malo zahladi pa se prosetamo na vazduhuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2008, 11:24

clock-img

koka

pencil-img

10266

Bok cure samo da vas pozdravim, i odoh kuhati ručak. Ovdje je već vruče da mi se ništa ne radi user posted image

clock-img

12.07.2008, 11:28

clock-img

koka

pencil-img

10266

Ah da nisam rekla jučer je Mili ispao pupak user posted image user posted image user posted image . Srce mamino.

clock-img

12.07.2008, 11:31

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Bravo za Miluuser posted image user posted image user posted image user posted image
I ja sad pristavila ručak i prokula,neda mi se uopće ulaziti u kuhinju!!!!!user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

12.07.2008, 11:35

clock-img

Elena

pencil-img

1874

bravo za Miu ma bubica mala,sigurno si presretna koka sto si dobila jos jedanuser posted image u kuci.user posted image user posted image user posted image i mi vec radimo na drugo djeteuser posted image ali ovaj mjesec nista pa idemo dalje sve dok ne ispunim svoje srce i ne saznam da sam ponosnauser posted image

clock-img

12.07.2008, 11:43

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Elena želim ti puno sreće da uskoro saznaš radosnu vijest!!!user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

12.07.2008, 11:49

clock-img

Elena

pencil-img

1874

Hvala bumbika,mi smo tri sestre i zaista bih voljela tri djeca imati ali vidjecemo kako ce biti finasiska situacija,pa ako bude sve kako planiramo ne otkazujem se od moje zelje jer i onako ja sam odgovorna za djecu i cela odgovornost je samo mojauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.07.2008, 12:28

clock-img

koka

pencil-img

10266

user posted image user posted image user posted image Elena neka ti se posreči pa da ugledaš +. Joj i ja sad kuham i pakao je. Al dali su neko osviježenje.

clock-img

12.07.2008, 12:46

clock-img

koka

pencil-img

10266

user posted image nema nikogasve mi brijete negdje. Moja mala još spava čak sam ju išla presvlačiti nebi li se malo probudila a frajerica svo vrijeme spavauser posted image . Jučer u 1 smo zaspale zato što mi je cijeli dan spavala, a danas mi se čini da će biti istouser posted image . Možda je pre mala za neki ritam ali .....Hajde idem uspavati Rokića pa da se i ja ispružim malo. BooooooooK.

clock-img

12.07.2008, 13:05

clock-img

božica

pencil-img

8832

ej haj-moje cure napokon spavaju u isto vrijeme yeeeeeeesuser posted image

tiha tihica-Mija -Mijica je slatkica mala--------al će netko tenis igrati i loptu nabijatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
i one kocke su super mi ih imamo  isto to je dobro za igrati se na njima-viki ih je u poćetku raznosala po cijeloj kući-ali sada više ne-ja sam bila luda-svugdje je bilo brojevauser posted image

elena-vjerujem da ćete ubrzo ugledati jedan+user posted image iliuser posted image ili moždauser posted image user posted image user posted image user posted image

koka samo se ispruži------dok još mala samo pajki i papa-a već će ona doći u ritam pravilnog papnja i spavanja-ali kužim te -ti kao mama znaš najbolje šta treba tvojoj dječiciuser posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

12.07.2008, 13:21

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Bokić pospanke! Danas svi duže spavali, jutros nigdje nikoga u bircu na kavicu? Joj, joj....user posted image
Evo ja došla iz grada s novom glavom, friško ošišana. Vani je pakleno, zato ne mrdajte iz kuće ako baš ne morate.user posted image
Idem si po lubenicu, jel netko za?

clock-img

12.07.2008, 13:26

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

ja pojela malo prije komad ali može opet(sve za društvo).kako dišete???kod nas je toplo i puše neki lagani vjetrić.moja šogi danas ostala u rodilištu.išćekujem vijesti,ali još uvijek ništa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

12.07.2008, 13:29

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

user posted image  Stiže samo za tebe Zvrkić!
Znači u isčekivanju ste? Biti će feštanja kod vas..
Kako se ti osjećaš?

clock-img

12.07.2008, 13:30

clock-img

božica

pencil-img

8832

može može i ja bi i jabi lubenice-uvijekuser posted image user posted image user posted image
E kako te ošišala frizerkauser posted image

Bok zvrk -----------svaki ćas bi mogla bebica od šogi vanuser posted image

idem micat rit...

clock-img

12.07.2008, 13:33

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

fizički sam ok ali me svako toliko nešto ''bocne''sa lijeve strana.malo usporim i onda prođe.hvala za osvježenje.a čekamo feštu ali nikako da nas nazovu iz rodilištauser posted image .jaaaaaaaaaako me zanima da li je user posted image    ili   user posted image

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

12.07.2008, 13:38

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

user posted image Božita stiže i za tebe! Ošišala me na kratko kao i svaki put.user posted image
Zvrk šta se jo ne zna dali je user posted image iliuser posted image ? Svaka čast, ja bih po pola pukla od znatiželje. user posted image

clock-img

12.07.2008, 13:43

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

prije ove user posted image  i ona je izgubila jednuuser posted image  kao i ja tako da su rekli da ova samo dođe vani kako treba tako da nitko nezna.pravo išćekivanje.izgleda da nas je netko urekao.možda moji  ''dragi susjedi)''user posted image .

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

12.07.2008, 13:50

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Zvrkić biti će još user posted image , ne brini. Znam da ti je teško sad.user posted image
Čak neke statistike kažu da 6 od 10 žena izgubi bebu, što meni izgleda jako puno. Na jesen biti ćeš ti nama opet user posted image !

clock-img

12.07.2008, 13:55

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

riječi ti se pozlatile.samo što će biti onda...user posted image ........mislim da ću stalno visiti po doktorima-UZ jer će me biti frka(znam se),ali ćim prođu 2 normalna ciklusa user posted image  AKCIJA.barem se nadam da će tako kazati kada budem išla na kontrolu oko 24.07.(

zvrkić došao 17.06.2005.

clock-img

12.07.2008, 13:57

clock-img

tiha

pencil-img

10103

cure bok! sta ima?

clock-img

12.07.2008, 14:03

clock-img

koka

pencil-img

10266

Ejla društvo, evo me. Nisam zaspala al moj Rokić spava a i MIla. Posisa i odmah zaspi. danas odustajem od buđenja neka spava kad hoče baš me zanima kad će se sama razbuditi. Ako treba po noći ću brijat sama u bircuuser posted image . Bok Ružo znači friz je paouser posted image . Zvrk i ovdje nešto puše al ne kužim baš pošto ne izlazim još pa mislim da nisam još svijesna pakla vani.

clock-img

12.07.2008, 14:04

clock-img

Elena

pencil-img

1874

nemoj brinuti zvrk uskoro ces ti nama reci da si user posted image bog nas prati i uvek je tu samo trebas vjerovati u to i vidjeces cudouser posted image user posted image user posted image Ruzo ajde molim te i meni jedno parce lubenica
user posted image

clock-img

12.07.2008, 14:06

clock-img

Elena

pencil-img

1874

i eto taman ja sela a Martina me vec zove da si igramo,e ne mogu je odbiti jer me je tako ljepo zamolila s rjecima:ajde mama ajde dodi i igaj so tina momim teuser posted image user posted image user posted image i kako sad da je odbijem?user posted image

clock-img

12.07.2008, 14:07

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

koka,kako život sa članom više?šta kaže roko za sekicu?

zvrkić došao 17.06.2005.