vivian, sad već imaš iskustva sa prvom bebom, pa će ti sve ići lakše
osobno nisam za uvođenje dude dok ne vidim kako će beba prihvatiti dojenje; kad se malo ufuramo, mogu početi davati, čisto da se malo odmorim... ako ju beba hoće, naravno...
IZVORNA PORUKA: anja979
zasto ne mogu nositi dudu, pa sta ako je rodiliste prijatelj djece. normalno da cu se potruditi oko dojenja, ali ovako mozda i odspavamo. to znaci ako je rodiliste prijatelj djece=neprijatelj majki. zadnji put nisam nosila dudu i bila sam luda, mene sve boli, ona place moram je nositi. ovaj put je definitivno nosim pa nek se ...
Anja, uzmi dudu obavezno...one im ionako daju dudu u dječjoj sobici, imam potvrđenu informaciju od osobe koja je tamo radila....
Ako ti tko bude sr....reci da je to tvoje dijete, a ne njihovo....
-Tagore-
IZVORNA PORUKA: njanja
IZVORNA PORUKA: anja979
zasto ne mogu nositi dudu, pa sta ako je rodiliste prijatelj djece. normalno da cu se potruditi oko dojenja, ali ovako mozda i odspavamo. to znaci ako je rodiliste prijatelj djece=neprijatelj majki. zadnji put nisam nosila dudu i bila sam luda, mene sve boli, ona place moram je nositi. ovaj put je definitivno nosim pa nek se ...
Anja, uzmi dudu obavezno...one im ionako daju dudu u dječjoj sobici, imam potvrđenu informaciju od osobe koja je tamo radila....
Ako ti tko bude sr....reci da je to tvoje dijete, a ne njihovo....