Koka gotovi za taj dan, biti ću sretna ako ako se sve završi do 1.8.
Onda čišćenje...
FJ i ja dok radim kuham većinom tako, danas za sutra. Mahune... Sad si me zainteresirala, mogla bi ih i ja kuhati danas..
Hvala cure. A gosti i danas dolaze upravo ih čekamo. Več sam se navikla. Idem sad svaviti sušiti veš dok mi ne stignu.
Draga moja koka, kad tebe bude boleilo i lijevo i desno i gore i dole, jer nisi odležala i odmorila nakon poroda i njih si dvorila, onda te nitko neće doći obići i pomoći, a ovak bi se svi utrpali....otpili to još 1-2 tjedna i uživaj sa svojom dječicom, ionako ima dosta posla oko njih...uf, kako su ljudi nerazumni
Hajde Elena dobar tek ti želimo pa nam navrati opet!
Meni se tako ništa neda raditi danas, tlak me pere, vani vrijeme baš za spavanje.
Idem se pokušati pokrenuti, pa možda i nadođem...
IZVORNA PORUKA: koka
Tnx Majo, al znaš da mi mrvicu sliči na Nou
.
![user posted image](http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley36.gif)
i meni, ali mislila sam da sam si umislila
Jutro cure! Noa se opet budio
![user posted image](http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley13.gif)
neispavana sam
![user posted image](http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/smiley19.gif)
dajte jednu garavušu za buđenje!
za buđenje!
može i ta virtualna, evo baš sam si otišla napraviti ovu pravu! Trebala sam ići do grada, ali naravno MM je zaboravio doći po mene( sad im je gablec)
idem popiti kavu, pa ću mu ići ponovno dati cicu pa možda zaspi!
Jel majstori rade?
. Mada sam skoro zaspala kad su mi došli
. Ima li koga?
Ja sam tu!Ajde super da su ti gosti otišli,nisu se baš nešta dugo zadržali!!!Jel očekuješ još kakve goste danas??
Ja pripremila sve za ručak i čekam da mi se Dino probudi, a to će vjerovatno biti uskoro jer već dosta spava(malo više od sat vremena,a to je za njega dosta
,a za mene baš i ne)
Tako je i moj Roko. Ujutro smo se budili oko 7 da bi u oko 8:30-9 spavao sat-sat i pol i onda oko 12-12:30 bi zaspao do 15. Navečer bi zaspao oko 9-9:30 al bi najviše 4 sata u komadu spavao. Nismo imali baš neke prospavane noći s njim. Sa godinu i pol je počeo u vrtić tako da je ono jutarnje spavanje izbacio. Sad spava bolje po noći, zaspi oko 9:30 a neki put i kasnije i spava cijelu noć a preko dana oko 13 zna zaspati i spava do 15. To nije uvijek tako neki put mu se ne spava pa ga ne silim al mi onda bude jako nervozan i nepodnošljiv.
Valjda će ga proći ta faza buđenja po noći!
Evo probudio mi se,pa ga idem spakovati s dedom u šetnju i ručak praviti,pa se vratim kasnije
Može li jedna kava za mene? Ja pijem tursku iako mi svi zabranjuju da je pijem još od one utakmice s turcima. Danas sam baš imala u planu na miru popiti jednu kavicu sama (tako mi je najdraža), kad eto TULUM!!! Cijelo jutro gosti, a uz to je moj Miho tako nervozan jutros i neće da spava, Petra je pala pa cijelo jutro plače, a moja Magdalena je očito meteropat. A sad kad su svi otišli imam hrpu suđa...Bože hvala ti na perilici!!! Pozdrav svima i Božice hvala!
Bok svima, koliko sma mogla brzo sam pročitala što se dešavalo....
Koka, zaključaj kuću i ne puštaj goste
![user posted image](http://www.ringeraja.com.hr/forum/smileys/jezicek.gif)
Kod nas su do sada bili (oism roditelja) samo jedni jakoooo dobri prijatelji koji imaju bebicu od 6 mj i juče moja prijateljica koja živi u americi pa ju nisam vidjela godinu dana i susjedi sa 1. kata, ali sve njih smo mi sami odlučili zvati jer smo znali da ih možemo i "potjerati" ako zagusti.....sada će početi dolaziti ljudi, ali ću si namještavati da mi za početak dolaze samo oni koji mi odgovaraju.....Možda je sebično, ali uopće se ne želim nervirati i jurcati okolo oko negoga koga vidim 1 godišnje, a dolazi zato jer se u tim situacijama jednostavno dolazi.....
-Tagore-