cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: "C.bar tatatala"

clock-img

16.07.2008, 13:58

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Bokić curke!user posted image
Samo da vas pozdravim i da vam javim da će naša Ira danas postati mama, jučer je rekla da će ju danas staviti na drip. Pa pošto se danas ne javlja, mob. isključen vjerojatno je to to.user posted image
Čim saznam nešto novoga javim vam!

clock-img

16.07.2008, 13:58

clock-img

njanja

pencil-img

8766

E da, FJ...vidim da se kupaš na Mrežničkom brigu...ja u Diga resi imam dedu i mislim da je Mrežnički brig jedno od najljepših kupališta....Ja jesam s mora i obožavam ga i ne mogu se zamisliti da živim negdje gdje ne vidim more, ali moram priznati da me Mrežnički brig i onaj mlin i slapovi kod mlina napune takvom energijom....Žao mi je što zadnjih godina ne idem češće gore, ne znam kad sma se kupala, pre par godina...dođem, vidim dedu i odem za Ri.....

Ružo, obavezno odi tamo, prelijepo je....

A FJ....ne znam da li znaš za još jednu lokaciju, mislim da je to negdje kod Zvečaja-oni to zovu "kod Puškarića"...tamo je jednako prekrasno....ako ne znaš, mogu ti se raspitati kako da dođeš do tamo.....
Ma možda ti i Iva Piva to zna....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

16.07.2008, 14:02

clock-img

koka

pencil-img

10266

Bok, Njanja Jan spava da nam briješ?

clock-img

16.07.2008, 14:04

clock-img

mirna

pencil-img

8134

Cure bi mogle ta kupališta malo prokomentirati i na Izleti, godišnji odmori? Ja nisam još nikada čula za njih, a puno puta ne znam, kamo bi otišli za vikend...

Bravo Ira! Držimo fige da će sve proći što brže i bezbolnije.user posted image Ni Alea se više ne javlja, valjda je i ona u rodilištu...

clock-img

16.07.2008, 14:07

clock-img

božica

pencil-img

8832

POZDRAV IRIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

idem micat rit...

clock-img

16.07.2008, 14:10

clock-img

njanja

pencil-img

8766

Hej Koka...nagranila lavića, digla ga da podrigne, a on mi zaspao na ramenu.....i pokušam ga staviti u krevet, a on se budi.....prevarant mali...i ja opet na rame, blizu srca, i zaspao...sada spava ko top...ne znam do kada će.....

Mirna, ajde naveče ću malo pisati o tim mjestima na mrežnici...vama je to iz Zg jako blizu...i da, ima super mjesto blizu severina na kupi-tamo smo bili prošlo ljeto.....mi sa mora, odlazimo se na rijeku kupati.....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

clock-img

16.07.2008, 14:12

clock-img

koka

pencil-img

10266

Pozdrav Iri i držimo fige da sve prođe što ljepše, bezbolnije i ugodnijeuser posted image . Ajmo Ira  user posted image   user posted image   user posted image . A tko zna i to što kažeš Mirna možda Alea isto nam nešto sprema  user posted image . Ajmo cure.

clock-img

16.07.2008, 14:33

clock-img

maja

pencil-img

6000

Pozdrav Iri i neka sve prođe super!!! Noa napokon zaspao, a je cendrav opet danas i stalnooooooooo bi jeouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

16.07.2008, 15:19

clock-img

koka

pencil-img

10266

Joj ja sam zaspalauser posted image , evo stigao MM bacam se na ručak sada ajde bok. Ajme sva sam zbunjena sada.

clock-img

16.07.2008, 15:21

clock-img

Elena

pencil-img

1874

bok cure samo da vas pozdravim pa idem jesti,user posted image user posted image user posted image kako sam samo gladna,ufuser posted image sta ste spremali za rucak

clock-img

16.07.2008, 15:30

clock-img

maja

pencil-img

6000

Bok cure! Glavno da si se ti Koka odmorila, a muž neka malo pričeka ručak!
Elenita, ja kuhala rižu sa svinjetinom i zelenu salatu!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

16.07.2008, 18:54

clock-img

koka

pencil-img

10266

Ima li koga? Cure moje , ovaj mojmiš skoro cijeli dan spavauser posted image , da ju pustim ili....

clock-img

16.07.2008, 19:10

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Evo ja tu...onak u prolazu kao uvijek dok sam na poslu!
Pusti nek spava...kad mi ne mozemouser posted image

clock-img

16.07.2008, 19:24

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Curkee bok!
Ima li još koga?
Kako god danas sjednem k vama, tako zvoni netko na
vratima.user posted image

clock-img

16.07.2008, 19:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.07.2008, 19:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.07.2008, 19:53

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Bokić Ivkica! Eto i tebe u bircu!user posted image  Kavica?user posted image
Što nam Vidica radi?

clock-img

16.07.2008, 20:42

clock-img

koka

pencil-img

10266

evo nas nakratko, a Iva već zbrisala.                                                                                pokušavam ju ipak sad malo držat budnom jer stvarno cijeli dan mi  spava.

clock-img

16.07.2008, 20:52

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Bok Kokita!user posted image  Neka pava curka, umori se od papanja.user posted image
Slatkica mala....

Vidim da nam je Ira tu?user posted image  Sad mi ništa nije jasno?

clock-img

16.07.2008, 20:53

clock-img

koka

pencil-img

10266

pa gdje steuser posted image ,sta se danas štrajkauser posted image

clock-img

16.07.2008, 20:55

clock-img

koka

pencil-img

10266

ma gdje vidiš Iru user posted image

clock-img

16.07.2008, 20:58

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Pa na aktivnim korisnicima? Piše da objavljuje poruku?user posted image
Možda su je pustili kući?

clock-img

16.07.2008, 20:59

clock-img

koka

pencil-img

10266

možda mm kukauser posted image .

clock-img

16.07.2008, 21:08

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

Evo sad joj je isporučena poruka. user posted image  Pa ćemo vidjeti. Nadam se da je sve o.k.

clock-img

16.07.2008, 21:11

clock-img

božica

pencil-img

8832

bok cure navratih ja malo---------)kaj sam ono hotjela napisati----)uh kak sam zaboravna-----------------user posted image

Bila ja danas na cugi u zgu sa tinom i tihom-bilo nam ockej-kada se tiha vrati bude vam fotkice stavilauser posted image

KOKITA kaj da ti velim-a kak ju održavaš budnomuser posted image -koka vidim da si se ti danas malo odmorila-pa šta će to biti.user posted image bravo za tebe

Cure su u krpama-muž u krpama i ja mogu tipkati-tipkati-tuipkati

idem micat rit...

Zadnji članci

article-img