Bokić curke!
Samo da vas pozdravim i da vam javim da će naša Ira danas postati mama, jučer je rekla da će ju danas staviti na drip. Pa pošto se danas ne javlja, mob. isključen vjerojatno je to to.
Čim saznam nešto novoga javim vam!
E da, FJ...vidim da se kupaš na Mrežničkom brigu...ja u Diga resi imam dedu i mislim da je Mrežnički brig jedno od najljepših kupališta....Ja jesam s mora i obožavam ga i ne mogu se zamisliti da živim negdje gdje ne vidim more, ali moram priznati da me Mrežnički brig i onaj mlin i slapovi kod mlina napune takvom energijom....Žao mi je što zadnjih godina ne idem češće gore, ne znam kad sma se kupala, pre par godina...dođem, vidim dedu i odem za Ri.....
Ružo, obavezno odi tamo, prelijepo je....
A FJ....ne znam da li znaš za još jednu lokaciju, mislim da je to negdje kod Zvečaja-oni to zovu "kod Puškarića"...tamo je jednako prekrasno....ako ne znaš, mogu ti se raspitati kako da dođeš do tamo.....
Ma možda ti i Iva Piva to zna....
Hej Koka...nagranila lavića, digla ga da podrigne, a on mi zaspao na ramenu.....i pokušam ga staviti u krevet, a on se budi.....prevarant mali...i ja opet na rame, blizu srca, i zaspao...sada spava ko top...ne znam do kada će.....
Mirna, ajde naveče ću malo pisati o tim mjestima na mrežnici...vama je to iz Zg jako blizu...i da, ima super mjesto blizu severina na kupi-tamo smo bili prošlo ljeto.....mi sa mora, odlazimo se na rijeku kupati.....