cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

Zapusen odvod od masine!

clock-img

21.04.2009, 11:24

clock-img

Anoniman

Cureee, pomoccc! vec tri dana ne mogu da peres ves, odvod je zapusen, pa mi poplavi celo kupatilo! Luda sam vec!
Svekrva mi je poslala neku tecnost kao za otpusavanje, ali naravno ne pomaze nista! Koji vi koristite? Da ne kupujem za dzabe sad 100 razlicitih, dajte vase primere! Stvarno mi je hitno! user posted image

clock-img

21.04.2009, 11:26

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Zovi majstora očito je nešto povukla u cijev.Otvori ju dolje i izvadi filter

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

21.04.2009, 11:31

clock-img

Anoniman

Ne odvod na masini, nego onaj u poduuser posted image  kad i pustim u lavandinu puno vode odjednom, ista pricauser posted image   pa mi treba neka tecnost da to otpusiuser posted image

< Poruku je uredio Nellyca -- 21.4.2009 11:33:57 >

clock-img

21.04.2009, 11:34

clock-img

dominik

pencil-img

7965

sumnjam da bu ti pomogla ikakva kemikalija...moji su to doma znali rjesavati sa dugackom sajlom jer se ocito dosta toga nakupilo i to treba izvuc van...

clock-img

21.04.2009, 11:40

clock-img

Anoniman

ajoj user posted image  pokusavala sam da procackam, ali nista ne pomaze user posted image

clock-img

21.04.2009, 11:40

clock-img

ivanaa

pencil-img

4923

to moras kroz odvod gurnuti sajlu

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

clock-img

21.04.2009, 11:43

clock-img

dominik

pencil-img

7965

netko je brijao nogeuser posted image  user posted image user posted image nema ti drue zovi majstora ak ti se neda sa time zezat neka odstopa kak spada pa ste mirni na dulje vrijeme

clock-img

21.04.2009, 11:44

clock-img

zaba

pencil-img

5626

zovi one hitne intervencije,reci da imaš malu bebu pa možda brže dođu.Trebala bu ti sajla draga,nek pročačkaju. 

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

21.04.2009, 11:59

clock-img

Anoniman

znaci nema mi druge? user posted image  ko ce se jos s tim zajeuser posted image ti... vec mi je muka pri samoj pomisli...

clock-img

21.04.2009, 12:00

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

vodoinstalateruser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

21.04.2009, 12:06

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma muka mi je vise tih majtora, nikad ih docekati, redovno bezobrazni, i slicno...ali kad se mora... user posted image

clock-img

21.04.2009, 12:16

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: Nellyca

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma muka mi je vise tih majtora, nikad ih docekati, redovno bezobrazni, i slicno...ali kad se mora... user posted image

posudim ti ja svoju mamu...kad ih ona obradi dodju odmah i sa smjeskom naprave i vise nego kaj treba...zena zna user posted image

clock-img

21.04.2009, 12:32

clock-img

Anoniman

Hehe, tvoja mama i moj tata mogu pod ruku user posted image
Lako bi ja, da su ovde, odmah bih njemu uvalila taj posao...ali moram da se oslonim na svekrvu i svekra, a oni bas i nisu od pomoci, kod njih za sve ima vremena, sve ce polako... user posted image

clock-img

21.04.2009, 12:38

clock-img

dominik

pencil-img

7965

a kaj si mislila kad su to dalmosi...fjaka fjaka fjakauser posted image

clock-img

21.04.2009, 18:28

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Meni je znala upaliti kombinacija sajle i Mr.Muscola (vjerovatno je sajla prevagnula), ali ipak ti je najsigurniji vodoinstalater...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

21.04.2009, 18:35

clock-img

Anoniman

Odvod sam sredila, izgleda da je ova tecnost pomogla..ali opet curi user posted image  izgleda da je filter, ali mama mi kaze da kad mi je bio zapusen onda se masina sama gasi, tj. upali se crvena lampica i ne pere dalje...kaze i da je isto tako curila, i sama prestala user posted image  videcu da li je do filtera, kad zavrsi sa ovim pranjem...masina je savrsena, sama se kvari i sama popravlja user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 18:36

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

user posted image user posted image user posted image user posted image  Strojevi sa vlastitom osobnošću...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

21.04.2009, 18:43

clock-img

pula25

pencil-img

349

sajla i samo sajla
Vjerovatno češ biti u gouser posted image do koljena ali to je to... i najprije guraj u sifon u podu ako neide onda treba dići školjku pa tamo

a ako si gadljiva - moraš zvati majstorauser posted image

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

clock-img

21.04.2009, 18:46

clock-img

Anoniman

Ajoj ajoj user posted image  nadam se da cu je sada kad malo procackam, biti ok user posted image  ionako 2 meseca necu biti kod kuce, idem kod svojih, pa nek se mm zajeuser posted image va sa majstorima, meni je dosta user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 18:49

clock-img

pula25

pencil-img

349

BRAVO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Možeš i tako riješiti problem...
ti se snađi dok si kući a kad te nema nije tvoja briga

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

clock-img

21.04.2009, 21:21

clock-img

Anoniman

Nije odvod, nije dovod, nije filter... user posted image user posted image curi ispod masine, u potocima user posted image  jel ima neko ideju, ili iskustvo, sta bi jos moglo da bude??? nova masina, sve bilo 5 user posted image  luda saaaam!! user posted image

clock-img

21.04.2009, 21:25

clock-img

dominik

pencil-img

7965

si pogledala kak "stoji" ona cijev koja odvodi vodu iz masine...ste to odserafili pa mozda se tu nekaj nakupilo ili se pomaknuo spoj mozda...

clock-img

21.04.2009, 21:29

clock-img

Anoniman

Sve smo pogledali, pomerali masinu, dizali....i bas sam te cevi najvise i gledala...uffff! od kad smo uselili stalno neki djavo sa tim aparatima, lepse mi je bilo kod mame i tate dok su se oni brinuli za to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.04.2009, 21:31

clock-img

dominik

pencil-img

7965

ak je nova masina...ima garanciju...zovi majstora neka sredi...moze biti hrpa stvari u pitanju a opet moze nekaj ful jednostavno biti...

clock-img

21.04.2009, 21:34

clock-img

Anoniman

A znam, ali kao sto vidis imam velikuuu averziju prema majstorima, radije cu sama zavrsiti za instalatera  pa popravljati nego da moram da ih zovem user posted image user posted image user posted image  salim se, a sta cu, ne preostaje mi nista drugo nego sutra sa garancijom, tamo gde sam je kupila user posted image