Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
a jel može on ...pa znate...u mene da istrese svoje spermiće ?
Koliko ja znam to bi trebalo samo ubrzati stvar.
kod mene nije ubrzalo stvar, čula sam da sperma učini put bebi sklizak i da lakše iziđe van
08.05.2009, 11:10
mala pcelica
5866
i onda dođete sutra dan na pregled jel se možda stvar pokrenula i morate dati urin...i malo vam tih zalutalih spermića padne u čašicu i teta kada gleda pod mikroskopom ima kaj vidjeti i pošalje vas da ponovite postupak....znam jel mi star svako malo šalje doma žene a one se sirote crveeenneeee...ihiihiihihihiihihihi
[/quote] hahahah zamisli fore......pa i ja bi umrla od sramote
08.05.2009, 11:13
pikachu
4192
A jeste lude...
Ja sam više opuštena trenutno u oralnom seksu, a i mm tek onda nije u panici... Glavno da dođem do vrhunca...
09.05.2009, 01:34
Cybermama
239
ma ja sam se seksala cijeli deveti mjesec trudnoće,svako drugi dan,a znalo se dogodit i češće i rodila 8 dana nakon termina a rekli mi da će to ubrzati stvar,pa ja navalila,a mm je bio pun nekih blesavih paranoja nemoj se čelice ustručavati jer ćeš nakon poroda imat vrimena za apstinenciju
09.05.2009, 08:10
huanita
608
kod mene nije ubrzalo stvar, čula sam da sperma učini put bebi sklizak i da lakše iziđe van
E, ovo mi je nešto najbolje što sam u zadnje vrijeme čula o porodu. A baš se pitam zašto toliki muževi žele sa ženama ići u rađaonicu. Uvijek se nadaju da će trebati podmazati.
04.12.2009, 23:41
Cani
53
Meni pukao vodenjak za vrijeme seksa! rodila par sati poslilje!!!
05.12.2009, 00:13
Ninaa
7487
Moj se nije htio seksati zadnjih mjesec dana jel ga bilo strah, ludila sam više..........