cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Snjiženja, rasprodaja, povoljna kupnja

clock-img

13.03.2010, 13:28

clock-img

maja

pencil-img

6000

3 cm ili 30cmuser posted image
3 je premalo

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

13.03.2010, 13:28

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: maja

adax-a ima po svuda, mi smo kupovali u Sesvetama, a posteljinu mjenjala u nekoj drugoj njihovoj trgovini

znam da ima...al znam i da je tockica iz dubrave a i ja sam pa pitam user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

13.03.2010, 13:29

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

evo našla sam kolica 1990 kn 3 u 1 Plebani, ma super izgledaju, ko moja za 3ooo i peg perego za 5000

isto u adaxu ili?
a ja kad rodim to se kupuju prvo mala kolica(mislim ona ležeća)? i kad opet nova? mislim za koliko mj opet?
ja nis ne znam a imam puno pitanja :)
a brzo će ta trudnoca proci user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

13.03.2010, 13:30

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

IZVORNA PORUKA: leilany

adax-a ima po svuda, mi smo kupovali u Sesvetama, a posteljinu mjenjala u nekoj drugoj njihovoj trgovini

znam da ima...al znam i da je tockica iz dubrave a i ja sam pa pitam user posted image

o draga pa ne gine ti kafa onda kad se ja iskobeljam iz kreveta :)

Naše sve <3 <3

clock-img

13.03.2010, 13:31

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: Točkica28
o draga pa ne gine ti kafa onda kad se ja iskobeljam iz kreveta :)

user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

13.03.2010, 13:32

clock-img

maja

pencil-img

6000

evo našla sam kolica 1990 kn 3 u 1 Plebani, ma super izgledaju, ko moja za 3ooo i peg perego za 5000

isto u adaxu ili?
a ja kad rodim to se kupuju prvo mala kolica(mislim ona ležeća)? i kad opet nova? mislim za koliko mj opet?

ma koliko bi ti kolica user posted image  kupi odmah kakva trebaš i amen, idi na adx-ovu stranicu i dolje ti piše kolica 3 u 1 plebani, 1990 kn, neka plava, dalje nisam gledala kakvih još ima, ja ti preporučujem ta 3 u 1 definitivno

Kolica 3u1 Plebani

user posted image Kolica 3u1 Plebani - narančasta
user posted image Kolica 3u1 Plebani - narančasta
user posted image evo ovakva

< Poruku je uredio maja -- 13.3.2010 13:34:28 >

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

13.03.2010, 13:33

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

isto u adaxu ili?

ma koliko bi ti kolica user posted image  kupi odmah kakva trebaš i amen, idi na adx-ovu stranicu i dolje ti piše kolica 3 u 1 plebani, 1990 kn, neka plava, dalje nisam gledala kakvih još ima, ja ti preporučujem ta 3 u 1 definitivno

znaci s tim kolicima sam mirna par godina?

Naše sve <3 <3

clock-img

13.03.2010, 13:35

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

e da... i one babske priče... jeste vi kupovale kaj prije 7 mj trudnoce... mene babe plaše da je to lose
grrrrrrrrrrr cccccccccc

Naše sve <3 <3

clock-img

clock-img

leilany

pencil-img

9082

potpisujem maju...
kupis ta i mirna si za ovo dijeteuser posted image user posted image ak ne i za drugo...

ja ak cu imat drugo,morat cu kupit nova jer moja koda je vozen rally sa njimauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

clock-img

maja

pencil-img

6000

ako se ne raspadnu jesiuser posted image  moj je Noić 4 mj. bio u košari, do 9mj. u auto sjedalici a u kišobran kolicima se još može voziti

clock-img

13.03.2010, 13:36

clock-img

leilany

pencil-img

9082

e da... i one babske priče... jeste vi kupovale kaj prije 7 mj trudnoce... mene babe plaše da je to lose
grrrrrrrrrrr cccccccccc

ma u kojem dijelu dubrave ti zivisuser posted image user posted image user posted image user posted image na to se uopce ne obaziri...kupi kaj ti treba da nebi sve morala na brzaka posto mirujesuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

13.03.2010, 13:37

clock-img

maja

pencil-img

6000

grrrrrrrrrrr cccccccccc

otišle smo van teme, ali odgovor je da sam sve imala kupljeno već tada i skoro spremno i speglano

clock-img

13.03.2010, 13:38

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

grrrrrrrrrrr cccccccccc

ja nisam slušala druge i kupovala sam sve prije.
ako se ima za desiti desiti će se newovisno o tvojoj kupovini.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

24.03.2010, 13:23

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

u inersparu pampers pelene(giant paket)+vl.maramice 109 knuser posted image user posted image
I ima bodića za 15 knuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

24.03.2010, 13:26

clock-img

adryosijek

pencil-img

3129

i ja sam bila u intersparu zna biti i u plodinama akcije za bebe 

moja mala cura je moje sve...

clock-img

24.03.2010, 14:24

clock-img

osobno

pencil-img

2730

evo da javim splićankama i okolici..
na gripama u nedilju opet rasprodaja markirane robe sniženo do 80%...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

24.03.2010, 18:40

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: osobno

na gripama u nedilju opet rasprodaja markirane robe sniženo do 80%...user posted image

ma di točno napiši adresu...hehehheheh...da se ja ne bi zaletila slučajno...user posted image user posted image user posted image

šalim se, ne bi ja al da znam reč rođakinji koja je dole udata...kaj samo velim na gripama...bu znala di??user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

24.03.2010, 18:42

clock-img

danery

pencil-img

10504

sl.brod i okolica-sniženja u skandalu,markirana roba do 70% povoljnija...

clock-img

24.03.2010, 18:49

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Napisi gdje tocno

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

24.03.2010, 18:51

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: Marta j

Napisi gdje tocno

Samo su rekli koteks, gripe.
Pretpostavljam onaj prazni prostor kod cukarina.
marta ako dolaziš, javi se da se vidimo.user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

24.03.2010, 18:52

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Napisi gdje tocno

Osobnoooo diuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

24.03.2010, 18:54

clock-img

osobno

pencil-img

2730

pitat ću zaovu ona će sto posto znat di točno, ali vidit ćeš hrpu ljudi...pa ih slijedi..user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2010, 18:55

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

Napisi gdje tocno

Samo su rekli koteks, gripe.
Pretpostavljam onaj prazni prostor kod cukarina.
marta ako dolaziš, javi se da se vidimo.user posted image

Neznam moram viditi oce muz raditi a voljela bi obnoviti malo garderobu ako bude mog brojauser posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

10.04.2010, 18:17

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

obuća za klince, prošlogodišnja kolekcija proljeće/ljeto u TL na sniženju ... našla za FJa proljetne Coconut cipelice za 70,00 kn, koža iznutra i izvana

FJ JE FRAJER

clock-img

10.04.2010, 19:23

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

obuća za klince, prošlogodišnja kolekcija proljeće/ljeto u TL na sniženju ... našla za FJa proljetne Coconut cipelice za 70,00 kn, koža iznutra i izvana

TL here I comeeeee....user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

Zadnji članci

article-img