cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: pozdrav stefanu

clock-img

28.05.2009, 01:29

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

stefan nas zaribala...user posted image sad tko će platiti račun,lemaaaauser posted image user posted image user posted image nadrapala siii...

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

28.05.2009, 08:29

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

28.05.2009, 08:38

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

ovo je totalni šiiiiiiiiiiiiiiiiz user posted image user posted image user posted image user posted image

ali ne odustajemo dok stefan ne dođe... možda voli kavicu, kaj mislite user posted image

user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

28.05.2009, 09:54

clock-img

jelena j.

pencil-img

214

da ja sam sad jelena umjesto stefana sad mi sve radi kako treba

clock-img

28.05.2009, 09:56

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

dobro, kako god se "zvala" user posted image , dobro nam došla.... i nadam se da si dobro promotrila što se sve pisalo na prethodnim stranicama i da znaš koliki te račun dočekao user posted image user posted image user posted image

napiši nam malo o sebi, da te upoznamo user posted image

FJ JE FRAJER

clock-img

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

eej jelenaa pa dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image pa di si ti nama,mi te čekale sinoć i nabile ti pozamašan računuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Dobrodošla....

DINO 04.09. 2007

clock-img

28.05.2009, 09:57

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

nemoj nam sada opet zbrisati,draga mi ne ujedamo iako se tako čini zar ne cure...user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2009, 10:09

clock-img

jelena j.

pencil-img

214

nisam pobjegla morala sam na spavanje a vdim da mi je racun dosta velik,a ko zna mozda neko i ujeda

clock-img

28.05.2009, 10:12

clock-img

novamama

pencil-img

8532

jelena dobrodošlauser posted image

definitivno najglamurozniji upad na rr, zahvali lemi

napiši nešto o sebi, znamo da imaš curicu i da čekaš dečka....

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

28.05.2009, 10:15

clock-img

jelena j.

pencil-img

214

nisi lemu dobro razumila ja imam curicu ali decka ne ocekujem bar za sad

clock-img

28.05.2009, 10:17

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: jelena j.

nisi lemu dobro razumila ja imam curicu ali decka ne ocekujem bar za sad

ma ovaj stefan nas je skroz zbuniouser posted image

a jesi dalmatinka? mislim, po ovome 'razumila'user posted image

clock-img

28.05.2009, 10:20

clock-img

lema

pencil-img

1045

alo alo curke šta je ovo ja sam se digla i samo što me srce nije izdalo šta se to dešave pa ja sam još pospana a već ste me opelješile za cijeli žćivot ili barem za slčjedečih 10 godina ........ a meni kava ja bez kave ne živim ajmo još jednu na moj raćun pa šta bude bude....user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu da si se javila Jelena vidiš šta mi se sad dogodilo zbog tebe a samo sam ti htijela zaželjet dobrodošlicuuser posted image user posted image user posted image PLAĆAŠ POLA

clock-img

28.05.2009, 10:25

clock-img

jelena j.

pencil-img

214

moze nema problema samo nek piju ali mi nije jasno kako ja ocekujem djecaka

clock-img

28.05.2009, 10:27

clock-img

jelena j.

pencil-img

214

evo da novoj mami objasnim malo posto kaze da sam je zbunila,ja sam iz pule trenutno imam 22 godine i curicu koja ima 5 mjeseci

clock-img

28.05.2009, 10:28

clock-img

lema

pencil-img

1045

Ma pusti ih vidiš da su se ubile od cuge i to na naš račun , ja sam rekla da imaš curicu i da ti je Stefan najvjerojatnije ime za budućeg sina pa su alkoholićarke user posted image shvatile koda ćekaš sinauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2009, 10:30

clock-img

jelena j.

pencil-img

214

vidim ja da to nije nesto dobro a znaci da su cak i alkoholicarke a sta ja i ti radimo

clock-img

28.05.2009, 10:36

clock-img

lema

pencil-img

1045

ja i ti sada same razmišljamo a one pobijegle ....... lako njima...user posted image user posted image oćemo di danas?

clock-img

28.05.2009, 10:36

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: lema
pa eto i mene da te službeno pozdravim dok te drugi malo ne upoznaju kako je šta se radi mislim da nisam fulala forum jer moraš pazit di šta pišeš .pa evo dobro došla Stefan šta ti je to ime za sina?

vas dvije, halo, vidite što ovdje pišeuser posted image

jesmo pripite ali još dobro rezoniramouser posted image

clock-img

28.05.2009, 10:38

clock-img

lema

pencil-img

1045

ma da ali ne tako jesam rekla za budućeg sina pa ako ima curicu od 5 mjeseci ne vijerujem da je baš tako plodna pa da već ćeka sina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2009, 10:41

clock-img

novamama

pencil-img

8532

IZVORNA PORUKA: lema

ma da ali ne tako jesam rekla za budućeg sina pa ako ima curicu od 5 mjeseci ne vijerujem da je baš tako plodna pa da već ćeka sina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čuj ima ovdje svaštauser posted image

a dok ti mi izračunamo..user posted image user posted image , nama oči ispadnu kad vidimo da dolazi nova beba i skroz ste nas zamutile, i sada jelena nema druge nego ići raditi na malome stefanu, već je poznatuser posted image

< Poruku je uredio novamama -- 28.5.2009 10:42:00 >

clock-img

28.05.2009, 10:45

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Šta se ovdje događa? Nema me na kratko a ono nova tema, peta stranica, zbunjola teška, a nemam vremena sad trenutno za pročitat sve. Uglavnom jel se pojavila stefan?user posted image

clock-img

28.05.2009, 10:51

clock-img

koka

pencil-img

10266

user posted image ovo je ludnica , al nema šta upad je ZAKOON, originalan nema šta. iako neznam ko je stefan ja ću nazdravit za njega user posted image user posted image user posted image user posted image ...dobrodošla jelena user posted image , lema bok i tebi nismo se još srele user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

28.05.2009, 10:52

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

stefan je jelena,ipak nismo toliko pijane lema...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.05.2009, 10:57

clock-img

Anoniman

Dobrodošle lema i stefan i jelena i svi ostali!
Vu to ime

PIJMEEEEE GAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
....dok ne puk - ne zoooorjjaaaaaaaaaa!!!!!!
to je naša navada
RR - narooooda!!!!!!!
HIK!!!!

Đurđa, daj još četri Pana!