cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Poklon za MM

clock-img

31.05.2009, 09:43

clock-img

vale29

pencil-img

206

prekrasno baš me je dirnulouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2009, 11:06

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Bas mi je drago da vam se svidja, inace ideju sam ukrala od jedne nase forumasice ali se vise ne sjecam koje, koja je nesto slicno napravila svom muzu i bolesnom djetetu prije podosta vremena....sjecam se da sam plakala ko kisna godina kad sam gledala filmic, pa mi je jucer na poslu palo na pamet.....dva sata sam ga radila dok nisam sve skuzila user posted image
Ak treba cure i kad treba, sad znam, sam recite.

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

31.05.2009, 11:09

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

31.05.2009, 11:13

clock-img

Puli

pencil-img

12860

predivno tikiceuser posted image

user posted image user posted image

čekamo reakciju tvoga dragoga
sigurno će biti oduševljenuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

01.06.2009, 00:06

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

ja sam se cila odusevila i raznjezila.....odavo nisam vidila neki bolji poklonuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

01.06.2009, 00:17

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

IZVORNA PORUKA: ivanaa

tikica kako je ovo mrak!!ovo mi moras pomoc napravit s mm...

da,da...ti hakerice! mm bi riknuo da mu to sredimuser posted image  SVAKA ČAST!!

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

07.06.2009, 16:31

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

MM i kum rade zajedno. U petak je MM morao otici na neki sastanak a za to vrijeme je kum zamracio njihovu sobu, donio projektor i zvucnike i pripremio filmic za projekciju preko cijelog zida.
Onda je isao zvati MM da hitno dodje sa sastanka, da se nesto dogodilo i kad je ovaj sav u panici uletio u sobu, ovaj mu je to pustio a na ploci na zidu je pisalo - tvoj svadbeni dan od tvoje mladenke.
Kaze kum da se tresao siroce i nakon par sekundi da je i suza krenula user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

07.06.2009, 16:34

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

mrak, jako lijepo...ma baš iz srca!!! user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

07.06.2009, 16:35

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: tikica_69

MM i kum rade zajedno. U petak je MM morao otici na neki sastanak a za to vrijeme je kum zamracio njihovu sobu, donio projektor i zvucnike i pripremio filmic za projekciju preko cijelog zida.
Onda je isao zvati MM da hitno dodje sa sastanka, da se nesto dogodilo i kad je ovaj sav u panici uletio u sobu, ovaj mu je to pustio a na ploci na zidu je pisalo - tvoj svadbeni dan od tvoje mladenke.
Kaze kum da se tresao siroce i nakon par sekundi da je i suza krenula user posted image

pravi muž...čim plaće znači da je tvoj u duši, u glavi i ono najbitinije u srcu...ma sretno još jednom...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

07.06.2009, 16:36

clock-img

novamama

pencil-img

8532

vi ste ludi, dobro mu nije herc preskočiouser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

07.06.2009, 17:03

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Bravo za tm user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.06.2009, 01:02

clock-img

twitty

pencil-img

3428

user posted image user posted image user posted image

gibam...

clock-img

08.06.2009, 06:08

clock-img

Brisani uporabnik