cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Croksi?

clock-img

29.07.2008, 16:19

clock-img

tiha

pencil-img

10103

IZVORNA PORUKA: božica

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

, lai brate mili, kaj je to sve od gume ?!?!?

al si me brate mili nasmijala user posted image

clock-img

30.07.2008, 15:32

clock-img

lenny

pencil-img

115

user posted image
user posted image
user posted image

Za gumu nema granica user posted image

clock-img

30.07.2008, 16:29

clock-img

Megica

pencil-img

243

moje cure ih imaju za plažu, baš su slatke i dobre za po plaži i u more jer se ne izuvaju

clock-img

30.07.2008, 16:44

clock-img

lenny

pencil-img

115

IZVORNA PORUKA: Megica

moje cure ih imaju za plažu, baš su slatke i dobre za po plaži i u more jer se ne izuvaju

Za plažu i za djecu user posted image - ali za u grad i na posao u kancelariju user posted image

clock-img

31.07.2008, 01:16

clock-img

Elena

pencil-img

1874

user posted image user posted image strasne ste cure,meni najiskrenije nimalo mi se ne dopadaju ni za velike ni za male,ali boze moj razlicne ukuse,postujem svako misljenje.Kod nas u Makedoniji jos nisam srela ovakve cipele ili sandale ne znam ni kako da ih nazovem ali meni su basuser posted image user posted image user posted image Ko zna mozda kod nas ce tek naredna godina,pa mozda do tada i promjenim misljeneuser posted image user posted image user posted image mala sala, NNIKADA,bar sto se tice ove CROKSIuser posted image user posted image

clock-img

21.08.2008, 14:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

24.08.2008, 18:35

clock-img

sanjarica

pencil-img

746

aha,al znate kad je to bio hit u inostranstvu...kad je moja seka donijela,ja se smijala...meni nekako presmijesne...a ovog ljeta su bas in.meni su bezze i ne nosim ih.user posted image

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."