cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ruža i Đuro u gostima

clock-img

27.07.2009, 22:27

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: božica

Pa ovo mi je skroz promaklo.

ha,  si vidjela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad me sprd, stid i sramota.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

clock-img

27.07.2009, 22:35

clock-img

lee

pencil-img

4135

super,user posted image user posted image da sam znala dojurila bi ja sa malenim.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

28.07.2009, 15:17

clock-img

koka

pencil-img

10266

takvi gosti su rijetki user posted image user posted image user posted image ....izabrali smo ove samo zato da možemo po zimi na snijeg user posted image user posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

clock-img

28.07.2009, 15:22

clock-img

Ruža

pencil-img

14064

IZVORNA PORUKA: koka

takvi gosti su rijetki user posted image user posted image user posted image ....izabrali smo ove samo zato da možemo po zimi na snijeg user posted image user posted image user posted image user posted image

A ja mislila zbog dukata i šunkica.user posted image user posted image user posted image

Samo luda mama...

clock-img

28.07.2009, 17:38

clock-img

koka

pencil-img

10266

IZVORNA PORUKA: Ruža

IZVORNA PORUKA: koka

A ja mislila zbog dukata i šunkica.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image znaš da neću to odbitiuser posted image user posted image user posted image

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D