Cure bok! Da li ste vasu vjencanicu kupile ili iznajmile? kako je izgledala? Ja sam svoju kupila.. nije bas bila prava vjencanica, vise vecernja toaleta: prekrasna jednostavna haljina boje sampanjca.. prava vjencanica ne bi ni bila primjerena, jer smo imali malo vjencanje s 25 ljudi..
ja sam svoju kupila,isto nije vjencanica nego haljina crvene boje i meni i mm prelijepa.
Moja je bila pistacio zelena sa rozim ružama, lepršava do ispod koljena....baš prigodna budući da smo se ženili nas 2 sami na Grčkom otoku Santoriniju....
-Tagore-
Moja je bila standard bijela sa rukavima do poda, u kosi samo cvijeće. Izgledala sam kao vila. Moji roditelji su naricali do besvjesti - ode nam naša djevojčica. Zbilja sam tako izgledala sa 20 godina, u toj haljini i 45 kg.
REBEKA 20.07.2012.
Moja vjencanica sam kupila,ali sam je sama kreirala,bila je toliko jednostavna,a toliko ljepa,bela sa sivim vezani cvjetovi,zaista sam se osjecala preljepo i sretno!
njanja-- jako lijepo
slažem se.
Ja sam ju iznajmila. Bila je boje šampanjca, bez rukava. Gore korzet, dolje se širila u obliku slova A. Ali je bila do poda, nisam imala onaj šlep iza, nisam htjela da se previše vuče za mnom. I bila mi je baš prekrasna. Da se opet udajem, sigurno bi opet uzela istu.
ja sam imala prekrasnu vjencanicu boju sampanjca iznajmila sam ju i svakako papreno platila ali ok isplatilo se. stvarno mi je bila prekrasna isto gore korzet bez ramena i dolje se sirila u slovo a a u crkvi sam ju vukla mozda metar i po...ali bilo je bas fora ali jako teska. mozete mislit kak sam izgledala imala 45 kg a bila 5 mj trudna ma bila sam ko princeza. ipak mi je to bio jedan od najljepsih dana u mome zivotu...i pupica se uopce nije vidjela! (ali ju nisam skrivala)
Ja sam svoju kupila u Italiji, preljepa je, boje šampanjca, doma mi je u mojoj djevojačkoj sobi i jako bi se teško odvojila od nje iako znam da ju više nikad neću staviti na sebe.
Baš sam jučer bila na jednom vjenčanju u Zagrebu, mlada je bila prekrasna inače je Amerikanka i to je bilo pravo Američko vjenčanje.
IZVORNA PORUKA: mirna
IZVORNA PORUKA: božica
njanja-- jako lijepo
slažem se.
hvala, staviti ću koju sliku da vidite....
-Tagore-
e da, smijala sma se zbog načina ivine priče, a ne onoga što piše
-Tagore-
Hoću Ivka, kada budem ipla do ureda :)
Ma moram to naći!!!!
-Tagore-
Stvarno je bilo....I ni sekund nisam požalila što smo otišli samo nas dvoje....
-Tagore-