Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
a već dugo nisam srela ivu-pivu,božicu,ni lilivane opet nema,gdje je piggy,spužvasta,tiha i mnoge druge
28.04.2010, 22:00
Brisani uporabnik
7400
[Sadržaj poruke je obrisan]
28.04.2010, 22:15
Ninaa
7487
Ja te se isto često sjetim ipak si ti naša carica. Uživaj i nadam se da će sve biti dobro s kralježnicom i da će tvoja Laurica ipak doći. Pusa
29.04.2010, 10:52
Bebys
10225
IZVORNA PORUKA: tikica_69
Ekipa bok, Evo nije me bilo neko vrijeme, a ni nece me ni biti bas precesto ni ubuduce, no nisam vas zaboravila. Samo imam neke druge prioritete u zivotu i sada se njima vise bavim. Puno toga se izdogadjalo od mojeg zadnjeg posjeta RR pocetkom ozujka. Trebalo mi je vremena da poslozim hrpu kockica u glavi i eto, polako sve dolazi na svoje mjesto i moram vam priznati da sam odlicno. Bas onako super i neopterecena nicime. Bila sam krsna kuma maloj Miji, bila sam pozvana kod ministra Milinovica u kabinet, sklopila sasvim slucajno i nepredvidivo divno prijateljstvo i simpatican dogovor sa dr. Lucingerom sa Vuk Vrhovca, Dodo mi je imao Krizmu, napisala sam dvije prekrasne price koje ce izaci u sklopu knjige o neplodnosti krajem godine, ugledala sam napokon i pozitivnu betu, no nazalost nisku, dijagnosticiran mi je rani pobacaj iliti biokemijska trudnoca i sad cekam da procurim, pa nikako da krene. No, sve 5. Jaka sam i neustrasiva. Zavrsila sam sa cak 40 terapija za kraljeznicu, kicma je sad ok, ali su mi nasli probleme sa zivcanim zavrsecima i refleksima desne strane tijela pa moram jos na neku EMNG pretragu kako bi otklonili neke vece probleme. Decki su dobro....stiscemo ih sad u skoli maksimalno jer imamo prve upise ovo ljeto. Pozdravlja vas cijela moja femili i mozete me kontaktirati na mail tko zeli jer njega redovno provjeravam. I ne zaboravite organizirati i pozvati nas na kakvu rostiljadu prije godisnjih. Candy radi jako puno, jedva sirota stigne i spavati i ona vas sve puno, puno pozdavlja.Hvala svima koji me se sjetite i tu i tamo posaljete kakav mailic. Pusa i ostajte mi dobro!
neka si ti nama dobro i neka si se javila...
drago mi je da ide sve na bolje... p.s doci ces ti nama s vremena na vrime...
29.04.2010, 12:05
Zvonki
10869
IZVORNA PORUKA: cvrčak
Candy radi jako puno, jedva sirota stigne i spavati i ona vas sve puno, puno pozdavlja.
Joj, baš svako malo mislim na nju. Mislim da nas je zaboravila, da se barem ne može javiti da je OK
29.04.2010, 12:14
novamama
8532
ja sam se sinoć sjetila lady i kike
gdje su, zna li itko?
29.04.2010, 12:15
njanja
8766
napisala sam dvije prekrasne price
IZVORNA PORUKA: Bebys
Ekipa bok, Evo nije me bilo neko vrijeme, a ni nece me ni biti bas precesto ni ubuduce, no nisam vas zaboravila. Samo imam neke druge prioritete u zivotu i sada se njima vise bavim. Puno toga se izdogadjalo od mojeg zadnjeg posjeta RR pocetkom ozujka. Trebalo mi je vremena da poslozim hrpu kockica u glavi i eto, polako sve dolazi na svoje mjesto i moram vam priznati da sam odlicno. Bas onako super i neopterecena nicime. Bila sam krsna kuma maloj Miji, bila sam pozvana kod ministra Milinovica u kabinet, sklopila sasvim slucajno i nepredvidivo divno prijateljstvo i simpatican dogovor sa dr. Lucingerom sa Vuk Vrhovca, Dodo mi je imao Krizmu, napisala sam dvije prekrasne price koje ce izaci u sklopu knjige o neplodnosti krajem godine, ugledala sam napokon i pozitivnu betu, no nazalost nisku, dijagnosticiran mi je rani pobacaj iliti biokemijska trudnoca i sad cekam da procurim, pa nikako da krene. No, sve 5. Jaka sam i neustrasiva. Zavrsila sam sa cak 40 terapija za kraljeznicu, kicma je sad ok, ali su mi nasli probleme sa zivcanim zavrsecima i refleksima desne strane tijela pa moram jos na neku EMNG pretragu kako bi otklonili neke vece probleme. Decki su dobro....stiscemo ih sad u skoli maksimalno jer imamo prve upise ovo ljeto. Pozdravlja vas cijela moja femili i mozete me kontaktirati na mail tko zeli jer njega redovno provjeravam. I ne zaboravite organizirati i pozvati nas na kakvu rostiljadu prije godisnjih. Candy radi jako puno, jedva sirota stigne i spavati i ona vas sve puno, puno pozdavlja.Hvala svima koji me se sjetite i tu i tamo posaljete kakav mailic. Pusa i ostajte mi dobro!
neka si ti nama dobro i neka si se javila...
drago mi je da ide sve na bolje... p.s doci ces ti nama s vremena na vrime...
drago mi je da znam da si dobro...svako malo škicnem na blog da vidim da li si možda nešto novo objavila....
jedva čekam čitati priče...
i svaka čast za kabinet i to jedva čekam čuti...
drži se, uživaj!!!!
puno pozdrava od anje i jana
29.04.2010, 22:38
anuska08
3910
Tikice, drago mi je da si dobro i da si se javila!!! Sjetim te se i žao mi je što te nema tako često s nama!!!
16.05.2010, 13:24
anuska08
3910
Vidim da jako jako dugo nema Lueman??? Jel netko s njomu kontkatu? A ni Domy baš nema, vidim nekih 5-6 dana prije je bila svakodnevno? Joj ima još cura kojih se sjetim, nekako mi se čini da nam se društvo prorijedilo!
16.05.2010, 13:33
pepeljuga
17269
i ja vec par dana razmisljam da lueman nisam dugo srela
16.05.2010, 13:43
MaTana
4796
ja već danima razmišljam gdje nam je callanhoe? Nisam baš u toku jer nemam puno vremena, ali vidjela sam da se nije javila barem 15 dana....
ja znam...one vise nedolaze... lady se jako jako naljutila na zabu...bila je ovdje tema o tome.. i rekla da vise ovdje nece doci..nego je na forumu cini mi se RODA..
a i kika je rekla da ovdje nema puno srodnih dusa...uglavnom maama...tako joj je izgovor bio i rekla da nece navratiti...mislim da je isto na RODI...
toliko o njima znam...
16.05.2010, 14:17
pepeljuga
17269
IZVORNA PORUKA: MaTana
ja već danima razmišljam gdje nam je callanhoe? Nisam baš u toku jer nemam puno vremena, ali vidjela sam da se nije javila barem 15 dana....
Ona je isla kod svojih a tamo nema net
16.05.2010, 14:31
Gianna
1505
Baš mi je drago dan nam Je Tiki ok, često sam mislila na nju i definitivno se zamijetilo njeno odsustvo ....
20.05.2010, 15:28
lelo
5066
IZVORNA PORUKA: Bebys
IZVORNA PORUKA: novamama
ja sam se sinoć sjetila lady i kike
gdje su, zna li itko?
ja znam...one vise nedolaze... lady se jako jako naljutila na zabu...bila je ovdje tema o tome.. i rekla da vise ovdje nece doci..nego je na forumu cini mi se RODA..
a i kika je rekla da ovdje nema puno srodnih dusa...uglavnom maama...tako joj je izgovor bio i rekla da nece navratiti...mislim da je isto na RODI...
toliko o njima znam...
Bebys morati ću te ispraviti ,ali Lady nije na rodi niti na nekom drugom forumu.Samo joj je svega dosta, puno radi, a i na rr se više dobro ne osjeća. Javiti će se ona kad bude vrijeme.
20.05.2010, 21:37
anuska08
3910
Zbog Lady mi je stvarno žao što je nema na rr-u. Iako sam relativno nova i nisam je imala prilike bolje upoznati no odmah mi svidjela sa svojim komentarima.
20.05.2010, 21:44
natalijax
12210
da nema ih puno,candy,inne,bombončić .lumen,lilivana,dasyboy,sanjalice,kike,lady joj ima ih ajme majko
20.05.2010, 23:08
tikica_69
25386
A sanjarica, Dajana, krky, emily123, gljiva, ninshka, Iva Piva, tonkica, Piggy, mama Mery, Dami......Jel ih ja ne vidim jer nisam cesto tu ili ih stvarno nema?
21.05.2010, 08:53
Brisani uporabnik
7400
21.05.2010, 08:54
Zvonki
10869
Di si prijateljice draga
21.05.2010, 08:56
FIONA
9057
A Nelly...ili se ja s njom nikako da sretnem....di je Nelly...jel u HR ili kod kuće?...nema je ni na faceu ni MSN-u
21.05.2010, 08:59
Brisani uporabnik
7400
21.05.2010, 09:00
Zvonki
10869
Nellyce tu i tamo nešto iskomentira ali nema je više kao prije.
21.05.2010, 09:41
ejmama
7290
A sanjarica, Dajana, krky, emily123, gljiva, ninshka, Iva Piva, tonkica, Piggy, mama Mery, Dami......Jel ih ja ne vidim jer nisam cesto tu ili ih stvarno nema?
S ivo pivom i Piggy izmjenjujem pokolone na FB i s Tonkicom, Tonkica nam se možda opet pridruži jer ima super novosti, Dami nema vremena zbog posla. Moram reći da je Lady isto na faceu i ima super hobi jako lijepo joj ide.
21.05.2010, 13:43
BUMBIKA
12072
Tonkica nam se možda opet pridruži jer ima super novosti
Super ,baš bi bila sretna da naiđe koji put,meni ona baš jako nedostaje Ejmama puno ju pozdravi