IZVORNA PORUKA: mariola
Imaš pravo Ivanaa. Kad mi na poslu nešto ne napravimo savršeno, slijedi tortura. A njih u školstvu niko ne kontrolira. I kakvo je to školstvo kad predaju babe od 70 godina. A mladi školovani učitelji, koji su puni novih ideja, s modernim stajalištima i tehnikama i metodama učenja su na burzi.
Nemam nikog bliskog u školi ali imam u vrtiću. Moja nećakinja u 2 godine vrtića tamo ništa nije naučila. Ni jednu pjesmu,a dalje da ne govorim. Sve što im tete daju su flomasteri i crtani. Maloj je predosadno tamo.
Znam da su mladi ljudi puni volje i ideja ali su jadni doma nezaposleni jer po školama rade babe. Kako u školstvo tako i u vrtićima.Nema se šta ko vrijeđati i naći uvrijeđenima ali se svi na žalost svaki dan susrećemo s lošim primjercima.
ja sam odgajatelj,ali me nisi uvrijedila...
Ali samo zato što sebe ne vidim u ovome što si napisala.Moja djeca odlaze zadovoljna i spremna za školu.
Volim svoj posao,radim ga sa ljubavlju i sretna sam što sam odgajatelj.
U svakoj struci ima svega...kad se samo sjetim neljubaznih prodavačica...
Jedino se nebi složila s tobom u vezi ovih "baba"...na žalost i one trebaju odraditi svoj radni vijek i zaraditi svoju penziju.A mislim da su zaslužile poštovanje nakon toliko godina davanja djeci. One možda nemaju snage više kao nekada,ali mislim da itekako pruže djeci ono najbitnije.
Ponavljam,vjerujem da ste nezadovoljne...na žalost ima svega u ovoj našoj državi...
ali,vjerujte...nije sve tako crno...ima još uvijek prekrasnih ljudi u školstvu zbog kojih se treba boriti.
Uvijek je najvažnije RAZGOVARATI,RAZGOVARATI,RAZGOVARATI...