cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: kako ih nije sram

clock-img

02.10.2009, 13:07

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Drago mi je da sta uspjeliuser posted image user posted image user posted image

Moja prijateljica je jučer išla kod svećenika nešto se dogovoriti u vez vjenčanja,da bi joj on rekao:"kad tebe vidim,padne mi mrak na oči"..Ona zanijemila,ali nije mu ostala dužna,svašta mu je rekla.Ona je inače voditeljica kod nas na lokalnom radiju,i kad je ona njemu uzvratila istom mjerom,on njoj veli:"ma ti si samo glupa i nepismena novinarka"user posted image

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

02.10.2009, 13:39

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

IZVORNA PORUKA: natalijax

muz je danas bio u drugoj zupi,svecenik je na svom mjestu,kaze on da kakvu to sramotu rade od crkve,rekao je da biramo datum i vrijeme,kaze on ocete u deset ujutro u podne u sedam navece,pod misom poslije mise,stvarno je ok

Eto vidis, super user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

02.10.2009, 13:41

clock-img

Anoniman

eto vidiš....

clock-img

02.10.2009, 13:50

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

isuse boze...koji je to svecenik...ma daj prijavi to biskupu...pa to nije normalno...on nesmije raditi po PRAVILU POSLUSNOSTI...sta hoce...to je neki po svom...to se moze krstiti kad hoces i gdje hoces...ovo prvi puta cujem...pa to je obaveza svecenika...joj i oni danas vise nisu kao sto su bili...sve je poludilo...

clock-img

02.10.2009, 14:56

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Moja prijateljica je jučer išla kod svećenika nešto se dogovoriti u vez vjenčanja,da bi joj on rekao:"kad tebe vidim,padne mi mrak na oči"..Ona zanijemila,ali nije mu ostala dužna,svašta mu je rekla.Ona je inače voditeljica kod nas na lokalnom radiju,i kad je ona njemu uzvratila istom mjerom,on njoj veli:"ma ti si samo glupa i nepismena novinarka"user posted image

oooooooooooooooooooooo ovo je krajnje bezobrazno

clock-img

02.10.2009, 14:57

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

IZVORNA PORUKA: Bebys

isuse boze...koji je to svecenik...ma daj prijavi to biskupu...pa to nije normalno...on nesmije raditi po PRAVILU POSLUSNOSTI...sta hoce...to je neki po svom...to se moze krstiti kad hoces i gdje hoces...ovo prvi puta cujem...pa to je obaveza svecenika...joj i oni danas vise nisu kao sto su bili...sve je poludilo...

eto daju si za pravo,joj muz ga jedva ceka vidjet iza nove godine kad bude isao svetit kuce,a sad ide po potvrdu da se moze krstit u drugoj zupi,jao njemu ak bude serucko nesto

clock-img

02.10.2009, 15:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nika 24052006

Drago mi je da sta uspjeliuser posted image user posted image user posted image

ružno user posted image

clock-img

02.10.2009, 15:55

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

zamisli ti poponje,doso muz po dozvolu i kaze on,joj ovo ono,zvao biskupa i kaze biskup da nitko nemoze odredivat koji datum,jedino se kao mora krstit u glavnoj crkvi,i na kraju ispadnu krstitke datuma kad smo htjeli,e sto bi im covjek reko na to,jedno pricaju,i onda drugo radeuser posted image

clock-img

02.10.2009, 16:08

clock-img

rofl50

pencil-img

1

Stvarno svašta... Pa jel vi to sve pričate za Đakovo?!
Grozno...
Znači li to na kraju da možemo dijete krstiti koji god dan želimo?!!

clock-img

02.10.2009, 16:12

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

pa naravno koji god dan hocete...to ti nitko nesmije zabraniti...i da niste katolici a djete zelite krstiti...sve moraju...bog je prvi a ne oni i njihovo misljenje....

clock-img

02.10.2009, 16:17

clock-img

angelica

pencil-img

261

ma stvarno si svašta dopuštaju. bitno da ste uspjeli riješiti