cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: AIH - inseminacija

clock-img

02.12.2009, 15:00

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: smarija

evo i ja sam danas radila inseminaciju koju sam po mom proracunu trebala krajem ove sedmice,ali posto su moji folikuli prirodno popucali nije im trebala stop injekcija danas je hitno odradjena.sad cekam user posted image user posted image

držim fige za jednu malu slatku user posted image ...

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

02.12.2009, 15:14

clock-img

smarija

pencil-img

190

hvala ti na podrsci ja se nadam da ce ovaj put nesto i da bude user posted image

clock-img

02.12.2009, 16:25

clock-img

osobno

pencil-img

2730

hvala ti na podrsci ja se nadam da ce ovaj put nesto i da bude user posted image

tako i triba, nikad ne gubi nadu.user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

02.12.2009, 16:47

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

smarija    sretno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

clock-img

02.12.2009, 16:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

02.12.2009, 18:40

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

Sretno i nek ti čim prije prođe ovo išćekivanje  user posted image

clock-img

02.12.2009, 20:29

clock-img

Leva

pencil-img

281

Smarija puno srece user posted image user posted image
Kika da li mi se ovo cini ili betu radimo isti dan user posted image user posted image
Za nase mrvice user posted image user posted image user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

clock-img

02.12.2009, 20:35

clock-img

curice

pencil-img

10443

sretno smarijauser posted image user posted image

clock-img

02.12.2009, 20:45

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

IZVORNA PORUKA: Leva

Smarija puno srece user posted image user posted image
Kika da li mi se ovo cini ili betu radimo isti dan user posted image user posted image
Za nase mrvice user posted image user posted image user posted image user posted image

Hm, neznam draga. Ja vadim betu 10.12user posted image Trebala sam 11.12 ali sam odlučila ipak dan prije jer če mi to več biti  17dnt user posted image
Želim na velike bete user posted image

clock-img

02.12.2009, 21:44

clock-img

smarija

pencil-img

190

cure imam jedno pitanje pa vas molim za odgovor,danas nakon inseminacije dr.mi je propisala utrice 15 dana vagin.,poslije prve insemin.nije mi dala nista,interesuje me da li se smiju imati odnosi i da li mora biti strogo mirovanje.

clock-img

02.12.2009, 23:20

clock-img

zaba

pencil-img

5626

ne treba baš strogo,iako sam se pričuvala 2 dana,a odnosi - e sad,ja sam se strpila

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

02.12.2009, 23:27

clock-img

curice

pencil-img

10443

mislim da bi odnose ipak trebalo preskočiti

clock-img

02.12.2009, 23:48

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Sretno cureuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

03.12.2009, 08:03

clock-img

Kika83

pencil-img

6965

cure imam jedno pitanje pa vas molim za odgovor,danas nakon inseminacije dr.mi je propisala utrice 15 dana vagin.,poslije prve insemin.nije mi dala nista,interesuje me da li se smiju imati odnosi i da li mora biti strogo mirovanje.

Ma ne strogo, dan-dva laganini i onda sve normalno ali nemoj dizat ništa od 2kg. Meni su sva tri puta bili preporučeni odnosi isti dan ili slijedeči tako da možeš. A kasnije ja sam se normalno keksala, kako ko. Vidi po sebiuser posted image

clock-img

07.12.2009, 22:20

clock-img

smarija

pencil-img

190

cure proslo je  pet dana od moje inseminacije grudi me rasturaju ponekad se javi kao neko ziganje u stomaku sta vi mislite da li moze biti to neki signal.ovaj mjesec je inace meni jako sretan danas mi je cak i sedma godisnjica braka.
cmokic za sve

clock-img

07.12.2009, 22:36

clock-img

Leva

pencil-img

281

Betu radim u cetvrtak, drzite mi fige user posted image
Smarija ne znam sta bih ti rekla jer sam ja ove dvije inseminacije dozivjela na potpuno drugacije nacine (jedna nije boljela druga je, poslije jedne su me grudi boljele sada ne, prosli put su me jajnici boljeli, zezao Utrogestan sada ne...)
Nemoj traziti simptome inace ces se uzasno sekirati iz dana u dan. Ja sam se sebi maksimalno posvetila ovih dana od inseminacije pa na ovamo: odmaram, setam, pijem kaficu sa trudilicama i odlicno se osjecam iako me od veceras boli stomak kao da cu procuriti svake sekunde. user posted image
I na kraju bez obzira na rezultat Bete ja sam jedna sretna zena a sunasce ce doci kada bude spremno user posted image user posted image

JA-ok, ON- Oligospermia
http://sunasce.blogger.ba/
5 x IUI /AIH = 0
1. stimulirani ICSI = 0
1. prirodni IVF/ ICSI - bez JS

clock-img

07.12.2009, 22:56

clock-img

m600

pencil-img

6732

sretnoooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
javi nam obaveznouser posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

07.12.2009, 23:07

clock-img

mala pcelica

pencil-img

5866

sretno cure user posted image user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

clock-img

08.12.2009, 00:38

clock-img

STEFKA83

pencil-img

31

drage moje cure! ja vam danas idem na uzv 2. dc pa najvjerojatnije na postupak AIH ovaj ciklus-ako Bog da! malo mi je čudno-ovaj ciklus mi je trajao 18 dana i evo danas tj jučer dobila m ujutro-sad već nema ništa! Zna li itko hoće li mi ovaj recimo ciklus štetiti što se tiče stimulacije ovulacije i AIH u OVOM ciklusu!? Drž te fige za ujutro!

clock-img

08.12.2009, 08:03

clock-img

curice

pencil-img

10443

držim fige,neka sve prođe brzo user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 14:33

clock-img

STEFKA83

pencil-img

31

Evo curke da vam se javim! user posted image Stigla ja s pregleda i..... U PROCESU SMO ovaj ciklus! Krećemo sa AIH pred Božić! Bit će to lijep poklon za Božić! Još samo da i uspije!? Nadam se da hoće!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 14:37

clock-img

curice

pencil-img

10443

bravo i neka bude i dalje sretnouser posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 14:37

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

cure drage sretnouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.12.2009, 17:13

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Stefka, Leva - sretno cure user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

10.12.2009, 11:16

clock-img

crvenkapica

pencil-img

577

.....  ukratko.....8dc...10mm  4 folikula
10dc...10mm  4 folikula
12dc..14mm  2 folikula,  endometrij 5,5mm

petak stoperica.....nedjelju inseminacija....

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj