cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: želim.....

clock-img

06.09.2008, 10:12

clock-img

Bare

pencil-img

158

zelim da me sto prije prodju ove promijenje raspolozenja i bezrazlozni strahovi .... i zelim pravu prijateljicu, jednu ali vrijednu...... a da i da onaj sirup od sljiva i smokava pocne konacno djelovati...user posted image

clock-img

06.09.2008, 10:19

clock-img

božica

pencil-img

8832

IZVORNA PORUKA: Bare

z...... a da i da onaj sirup od sljiva i smokava pocne konacno djelovati...user posted image

user posted image   user posted image

idem micat rit...

clock-img

06.09.2008, 10:22

clock-img

maja

pencil-img

6000

ja želim da ne moram kuhati i peglati danas...da dignem sve četiri u zrak i pogledam neki dobar film u miru...

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

06.09.2008, 11:34

clock-img

koka

pencil-img

10266

Ja danas želim da se MM odluči maknuti iz kuće popodne s namauser posted image

clock-img

06.09.2008, 12:53

clock-img

Puli

pencil-img

12860

ja želim da nam drugi zubić što prije izbije pa da opet mirno spavamo po noći

clock-img

06.09.2008, 12:57

clock-img

tiha

pencil-img

10103

ja zelim da nam se rucak danas sam skuha tocnije da se palacinke same ispeku  napune mljevenim mesom i zapeku u pecnici!!!user posted image

clock-img

06.09.2008, 13:19

clock-img

Elena

pencil-img

1874

user posted image user posted image user posted image strasne ste cure,zakon,nema sta,a ja sta zelim...u ovaj tren da popijem ovu kavu sto pijem i dovrsim ostale poslove da mogu kasnije na miru dremati na kom.user posted image
U svakom slucaju zelim i sebe i svi koje poznajem i ne poznajem onoliko koliko ima je potrebno da budemo sretni,a pred svega zdravlja,jer znate kako kazu zdrav covjek ima puno zelje,a bolestan samo jednu-da ozdravi!

volim vas sve

clock-img

09.09.2008, 09:17

clock-img

sanjarica

pencil-img

746

moja zelja,ona najveca sto me okupira vec par dana,jeste da uspijem iznijeti trudnocu do kraja i rodim zivo i zdravo dijete...to mi je velika briga jer imam uzasno iskustvo iza sebe...boze moj,pomozi mi.

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

clock-img

17.09.2008, 23:20

clock-img

sarajka36

pencil-img

4

zelim zelim.....samo zdravlje i jenu bebu sto prije jer dugo cekam 11goduser posted image

clock-img

18.09.2008, 11:53

clock-img

lenny

pencil-img

115

IZVORNA PORUKA: sarajka36

zelim zelim.....samo zdravlje i jenu bebu sto prije jer dugo cekam 11goduser posted image

Držim ti palčeve, da ti se želja ispuni! Što brže!
Ja sada želim, da brzo do kraja uredimo kuču i konačno preselimo. I naravno da smo svi zdravi. A da dobijemo na lotu, onda selimo se u Dalmaciju, kaže stariji sine user posted image

clock-img

19.09.2008, 18:38

clock-img

Bare

pencil-img

158

... a ja danas želim da nam se svima ispune želje ...... user posted image  

clock-img

20.09.2008, 11:31

clock-img

lelo

pencil-img

5066

ja želim da je toplije vrijeme,mrzim zimu.da Leon ima sretno i veselo djetinstvo i da izraste u dobrog čovjeka user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

05.10.2008, 11:16

clock-img

Pollly

pencil-img

95

Ja želim što češće biti uz svog dragog i da što prije dobijemo bebu....