cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: odgoj djeteta na engleskom jeziku

clock-img

24.02.2010, 17:14

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

sretno user posted image user posted image i dobrodošao nam..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

16.04.2010, 07:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.04.2010, 08:52

clock-img

Jack_Tequila

pencil-img

166

Mislim da se sa djetetom kroz igru može puno toga postići. Moju Lenicu (nepuna 3 mjeseca) planiram kroz igru učiti engleskom i njemačkom. Ne forsirati, nego kroz pjesme, izraze i zezanciju. Ne mora ga znati perfektno do škole, no želja mi je da joj strani jezici "uđu u uho", tako da ih u budućem školovanju prihvati i prepozna kao nešto poznato i svakodnevno.

Malenu nećaku od 2 i pol godine kroz igru naučih nešto engleskog, tako da sada kad se hoće igrati svaki puta viče "Come on, baby!", ili kad dođe kući iz vrtića sa vrata viče "What's up?!", ili (budući da ima zločestog tetka user posted image ) kad moju suprugu štipne za guzu viče "yo, chick!" ili "Show me some!" user posted image .

Naravno, ovo posljednje su ekstremi kojima se djeca ne trebaju učiti. user posted image

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

clock-img

16.04.2010, 08:55

clock-img

njanja

pencil-img

8766

IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

Ne mora ga znati perfektno do škole, no želja mi je da joj strani jezici "uđu u uho", tako da ih u budućem školovanju prihvati i prepozna kao nešto poznato i svakodnevno.

ali kako da engleski ne uđe u uho, učio dijete ili neučio....sa 4 god će ti sjesti na komp i znati će što znači download što ne zna ni moja mamauser posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Zadnji članci

article-img