Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.
cure jel znate mozda nekoga tko se bavi s zepterom da mi kazete je iide ta prodaja cula sam sto prica i vec se dvoumim ako me pozovu bojim se da necu napraviti prometa koliko traze mjesecno
Ja mislila da to davno nestalo Moja mama i sestra su kupovale, ja nisam nikada, bilo mi preskupo i ništa extra posebno. A danas, nema šanse da bi kupila. Ma ko više ima novaca za to! Ima brdo posuđa kvalitetnoga i puno puno jeftinijeg! Jedino da probaš, pa kud puklo da puklo. Ja čak ne volim ni te prezentacije
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."