IZVORNA PORUKA: larousse
I još jedno pitanjce: jel istina da ograničavaju veličinu borše koju unosiš u sobu, tipa da bude šta manja, bla bla, jer samo dva paketa uložaka i dva šugamana već zauzmu pola borše?
Hvala!!!
Nije problem veličina borše za u sobu, nego šta ti je neće dat unit u box! Ja sam rodila u 3. misecu, sestra ce mi za koji dan i reć ću ti šta sam i njoj...
Ponesi jedan veći neseser - kao onu kozmetičku torbicu, i u nju stavi 2 paketa Lola Lady uložaka, vlažne maramice, obične papirnate, bocu vode, mobitel (i punjač) i nešto slatko (npr. Grancereale kekse
) i obavezno labelo ili melem! Meni je muz reka da sam stalno trazila labelo, usta su mi se skroz bila osusila... ja se nicega ne sican
... uglavnom, sve ti ostalo moze donit bilo ko od tvojih na prijem bilo kad i dostavit ce ti u sobu.
E, i da ne zaboravim - slape tvoje jer ce te skinit na dolasku golu ispod spavacice i tribaju ti tvoje slape osim te borsice.
Meni je jedna odvratna sestra na prijemu zugala, zvala se IVA to sam saznala. Toliko me na prvu iznervirala, ja dosla u trudovima vec koma, i od nervoze mi stali. Mos mislit kad sam se rasplakala na prijemu u rodiliste.
Bezobzirna
... zene dodju rodit, prvi put, pripadnute, a ona im se ruga i izruguje ih...
Skrenila sam sa teme - to ponesi obavezno, a drugo ce ti donit. Jer ma koliko ti torba bila mala - ako nabasas na nju vratit ce ti je.
Iza mene je dosla cura sa kufercicem, bez problema. A samo zato sta je toj IVI zavrsila smjena u 7 navecer, a mene je primilo u 6 ipo... dakle, sve zavisi na koga nabasas.
SRETNO!!!