IZVORNA PORUKA: Miau
Osobno kakav je tvoj dojam o rodilistu? Meni ovo sta si ti napisala ne zvuci bas dobro. Dodes i u trudovima cekas muza dok te u drugoj zgradi prijavljuje . Ja sam se tek nedavno doselila u ST, pa ne poznam bolnicu, koliko je daleko to staro rodiliste? Ne smijes unijeti torbu sa stvarima? Pa svugdje u svijetu trudnice donose sa sobom male torbice/kufercice sa osnovnim potrebstinama!
- Koliko je zena u sobi?
- Jel bodije i pelene sama trebam donijeti ili su to bolnicki?
- Kazes da u sobi ima prikljucak za internet, a preko cega se spajam?
- Kakvo je osoblje? Jesu li ljubazni?
Znam da sam puna pitanja, ali sta cu kad me sve zanima .
U sobi su po dvi žene, svu opremu za bebu(bodije, pelene..)imaš u svojoj sobi.
imaš samo PRIKLJUČAK za internet, znači, kad dođeš u sobu, muž ti donese laptop ako imaš i mrežni kabel.
osoblju svaka čast, svi su bili za pohvalu osim jedne nadrkane sestre šta me šivala majku joj grubu.
Staro rodilište ti je par metara ispod, ali možda su problem administracije već riješili.
Pitaj šta god ti triba.
I na pp možeš slobodno.
a šta se torbe tiče, mislim da je to zato šta u predrađaoni i rađaoni nema NITI JEDAN JEDINI ormar ni ormarić dok ne dođeš u sobu, a onda ti već stvari može poslat bilo ko.
< Poruku je uredio osobno -- 13.4.2010 19:43:09 >
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.