cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: slavite li godisnjice

clock-img

30.01.2010, 09:51

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

mi slavimo tako što JA napravim neki kolač ili tortu i to bi bilo sve
ja ga podsjetim par dana prije ''datuma''ali ne sjeti se baš sam da kupi ništa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

30.01.2010, 11:36

clock-img

lavica81

pencil-img

3268

sretna vam godišnjicauser posted image user posted image user posted image
rođendane slavimo kao i godišnjicu braka a godišnjicu hodanja baš i ne ali je se sjetimo

clock-img

30.01.2010, 11:50

clock-img

Njofra

pencil-img

1598

Ne, ali kupimo jedan drugom nešta ili se dogovorimo i kupimo zajednički poklon.
Eh zaboravih skoro čestitatiž
user posted image Sretna Vam godišnjica !!!

< Poruku je uredio Njofra -- 30.1.2010 11:51:16 >

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

clock-img

30.01.2010, 13:29

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Godišnjice veze bi se uvik sitili kao i "mjesečnica" user posted image user posted image , otišli bi u neki restoran na večericu...meni baš lipo. Svaki rođendan (i svoj i moj) je mm do sada bio na brodu a prva godišnjica braka nam je u 5 mjesec pa čekam što će bitiuser posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

30.01.2010, 13:36

clock-img

MILLA

pencil-img

2676

pa do sada se uvijek potrefilo baš na taj dan nešto...draži mi je datum veze nego braka. uvijek se sjetimo...a baš se potrefi da baš taj dan nemamo neku lovuuser posted image ......a evo,sad valentinovo dolazi...pa dan žena..ajde,čemo vidjeti. mm je inače ili sve ili ništa. a ja bih radije da putem ubere cvijet...meni dovoljno user posted image

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

clock-img

30.01.2010, 22:56

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Mali macicu isti smo kao i vi. Balgoslovljen mobitel koji zvoni da nas podsjeti, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

30.01.2010, 22:57

clock-img

uciteljica

pencil-img

1322

Eh, kak sam smotana.
Sretna vam deseta godišnjica poznanstva. user posted image

Ja sam PAUVA!!!!
30.01.2009.

clock-img

31.01.2010, 08:48

clock-img

lee

pencil-img

4135

sretna vam godišnjica poznanstva!!!user posted image user posted image
mi smo slavili godišnjicu braka ali veze nismo jer je razmak 3 dana...pa smo proslavili na dan godišnjice braka sve odjednom.user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

31.01.2010, 08:59

clock-img

novamama

pencil-img

8532

sretna vam godišnjica poznanstva user posted image

mm i ja imamo na isti datum vjenčanje i dan kad smo prohodali, ali ne slavimo baš - rijetko se potrefi da smo zajedno baš taj datum...

iako bih ja voljela, priznajem, voljela bih više vremena posvetiti tom danu....

za prvu godišnjicu sam mu kupila srce koje sam prelomila pred njim (kad je došao doma) i dala mu jednu polovicu...sad imamo svak svoju, ali ne nosimo baš...i to je sve od godišnjica našihuser posted image

lani nam je bilo 10 godina veze i 4 godine brakauser posted image , ali uz toliku sreću - život sa Oliverom i nova trudnoća, godišnjica nam je bila usputna!

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

31.01.2010, 10:01

clock-img

mali_macic

pencil-img

1852

hvala vam svima na cestitkama user posted image user posted image

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

clock-img

21.09.2010, 01:16

clock-img

beba1710

pencil-img

181

nismo slavili ništa posebo godišnjice veze i zaruka,samo smo si kupili neki mali dar,znak pažnje.
sad nam se bliži 1.godišnjica braka ali ne znam kako da ga iznenadim,treba mi nešto originalno...to ćemo morat proslavit user posted image

07.04.2010. <3 Tina <3

clock-img

21.09.2010, 21:53

clock-img

Fever

pencil-img

1388

Nama prije dva dana bila prva godišnjica braka i mm se svojski potrudio da to bude samo naš dan u kojem uzivamo jedno u drugom, čak je u subotu donio cviće jer nediljon ne rade cvječarnice oko nas....godišnjica veze nam je za nekoliko dana pa smo to kao "spojili" user posted image

clock-img

21.09.2010, 22:06

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: cuba

Godišnjice veze bi se uvik sitili kao i "mjesečnica" user posted image user posted image , otišli bi u neki restoran na večericu...meni baš lipo. Svaki rođendan (i svoj i moj) je mm do sada bio na brodu a prva godišnjica braka nam je u 5 mjesec pa čekam što će bitiuser posted image user posted image

I mi bi se sjetili i mjesečnica prijeuser posted image
Godišnjicu smo imali jednu, bili na romantičnoj večeri. Malo posebnijoj nego inače.
Drugi ponedjeljak(za dva tjedna) nam je druga pa ćemo isto tako. Ako u našoj cvjećarnici bude cvijeća dobit ću i touser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

21.09.2010, 22:55

clock-img

AntonijaV

pencil-img

977

mi smo isto obilježavali ''mjesečnice'' user posted image
a godišnjica veze nam je na moj rođendan, pa i to bude lijepo proslavljeno, uz dupli poklon user posted image user posted image

MARIJA - 08. 05. 2010.