cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: samokontrola kod muškaraca

clock-img

09.02.2010, 09:11

clock-img

novamama

pencil-img

8532

ova tema je postala kao C.B.user posted image

seks sve prodajeuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

09.02.2010, 09:14

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

da rasprava krenulA Ali bez nas,a mi(barem ja)smo radileuser posted image
možda budu večeras nastavile.

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

09.02.2010, 10:23

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Evo i mene na ovoj temi, eto jučer čitala i eto sinoć i kod nas ko i kod zvrka, kontrola na nuli. Dobro meni nije bilo baš smiješno ali eto.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

09.02.2010, 11:04

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

hohoho zanimljiva priča bila sinoć...čak se spominje zamjena muževa.jesam li ja to dobro čula...

zvrkić šteta što ja i ti nismo sudjelovali u raspraviuser posted image

vi ste imale pametnijeg poslauser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

09.02.2010, 11:05

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Evo i mene na ovoj temi, eto jučer čitala i eto sinoć i kod nas ko i kod zvrka, kontrola na nuli. Dobro meni nije bilo baš smiješno ali eto.

eto kaj gel radi dovodite  muževe do ludilauser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

09.02.2010, 11:06

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Eto jel vidiš samo se mojem to u zadnje vrijeme već par puta dogodilo, tvrdi da od manjka sexsa se to događauser posted image

clock-img

09.02.2010, 11:08

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Mozda i njemu treba za njega neki geluser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.02.2010, 11:08

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Eto jel vidiš samo se mojem to u zadnje vrijeme već par puta dogodilo, tvrdi da od manjka sexsa se to događauser posted image

a  oguće i moj kaže da se onda ne može kontrolirati a čudni su ti ti muškiuser posted image

clock-img

09.02.2010, 11:41

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ma kaj možeš s njima uvijek neki problemi, a opet kaj bi bez njih. Bitno je da se trudi pa onda popravi grešku drugi putuser posted image

clock-img

09.02.2010, 11:43

clock-img

leilany

pencil-img

9082

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

09.02.2010, 11:45

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

Ma kaj možeš s njima uvijek neki problemi, a opet kaj bi bez njih. Bitno je da se trudi pa onda popravi grešku drugi putuser posted image

a kod nas nema drugi put ako je već krenuo mora posal obavit kak trebauser posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 11:47

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

user posted image user posted image user posted image Opasna si ti ženska.!

clock-img

09.02.2010, 12:06

clock-img

leilany

pencil-img

9082

nina mene tebe struh guzda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

09.02.2010, 12:08

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

nego kaj pa nemre samo sebe olakšati, al moj je takav xx puta on ostane suhuser posted image al ja zadovoljnauser posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 12:09

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

nina mene tebe struh guzda

eto sad mi muža ne posudila user posted image user posted image ne budi u strahuuser posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 13:07

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

ajme,vi ste sve lude..user posted image user posted image user posted image ne stignem sve ni pročitati..user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

09.02.2010, 13:08

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ajme,vi ste sve lude..user posted image user posted image user posted image ne stignem sve ni pročitati..user posted image user posted image

he he lady viš kak je tu veselouser posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 13:11

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

bome vidim,a bome veselo je bilo i u spavaćoj ako ste uopće stigli do tamo...user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

09.02.2010, 18:34

clock-img

lee

pencil-img

4135

ajme meni...nije ovo tema za mene kad kod mene nema volje....jojjj pepe nema više odgode za gel....user posted image user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

09.02.2010, 18:43

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: ninolina

nina mene tebe struh guzda

eto sad mi muža ne posudila user posted image user posted image ne budi u strahuuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma nemas brige...sam ga vrati u jednom komaduuser posted image user posted image
jos mi treba....user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

09.02.2010, 20:38

clock-img

zg_cinik

pencil-img

918

trinaest stranica u tri dana...user posted image user posted image user posted image

i onda meni neko otvori temu..."baš se napalil"...user posted image user posted image user posted image

curke...
mislim ipak da ste vi u problemu...
puno večem nego ja....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

clock-img

09.02.2010, 20:42

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

o gospon cinik i vi ste tuuser posted image user posted image
pa da čujemo iz prve muške ruke kako se vi kontrolirateuser posted image user posted image

clock-img

09.02.2010, 20:46

clock-img

zg_cinik

pencil-img

918

IZVORNA PORUKA: ninolina

o gospon cinik i vi ste tuuser posted image user posted image
pa da čujemo iz prve muške ruke kako se vi kontrolirateuser posted image user posted image

ne kužim...user posted image user posted image user posted image user posted image

zakaj bi se ja trebal kontrolirati...user posted image user posted image

pa skroz sam ispravan...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zg_user posted image magda & zg_user posted image franko...(nije mituser posted image )

user posted image

clock-img

09.02.2010, 20:53

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

pa skroz sam ispravan...

user posted image user posted image user posted image ne sumnjam 

clock-img

09.02.2010, 21:03

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

na ovoj temi žene otkrivaju kako pomoć mužu da ne obavi posal prije redauser posted image user posted image
pa kak bi to marijachi rekla morti vi imate kakav savjetuser posted image