cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ringerajina hvalionica

clock-img

06.04.2011, 18:12

clock-img

nemirna mama

pencil-img

873

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za muža

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

clock-img

06.04.2011, 18:24

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

06.04.2011, 21:01

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: berny

IZVORNA PORUKA: nemammaste

IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

kaj je to fatureta?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
posao u fušu jel bi tako vi rekliuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

06.04.2011, 21:02

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: berny

IZVORNA PORUKA: nemammaste

IZVORNA PORUKA: cvrčak

kaj je to fatureta?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
posao u fušu jel bi tako vi rekliuser posted image

tako je cubauser posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

08.04.2011, 13:40

clock-img

Bablica

pencil-img

906

user posted image user posted image user posted image user posted image za najbolje mame i braću!

Ja moram mm pohvalit velikim slovima jer je jučer poslije ručka dok sam se ja zavalila na kauč i zaćorila on je izvadio čisto suđe iz mašine, pospremio prljavo, što je ostalo oprao i suđe i škaf i stol, usisao i oprao pod, zalio sve biljke. Ja se lijepo probudila taman kad je sve bilo gotovo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

clock-img

08.04.2011, 13:42

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

živio 100 godina tm Bablice!user posted image user posted image user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

08.04.2011, 13:49

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

clock-img

08.04.2011, 14:36

clock-img

Tink

pencil-img

366

user posted image user posted image user posted image opa bravo za muža user posted image user posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

clock-img

08.04.2011, 21:25

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image user posted image  za mužića

clock-img

08.04.2011, 22:19

clock-img

lilia

pencil-img

3618

Aaaaa dobar ti je taj tvoj i nemoj ga tako javno hvalit, ukrast će ti ga neka.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

clock-img

09.04.2011, 07:48

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

hvalim sinka svoga koji je nakon dugih 7mj odspavao lijepo,sve si nevjerujemo da se budio samo u 1 i 5 user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2011, 08:08

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Bravo sinak Dariouser posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

09.04.2011, 08:21

clock-img

Tanjica Tanja

pencil-img

1999

Čestitam Dario i mamauser posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

clock-img

09.04.2011, 09:20

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

IZVORNA PORUKA: Bablica

user posted image user posted image user posted image user posted image za najbolje mame i braću!

Ja moram mm pohvalit velikim slovima jer je jučer poslije ručka dok sam se ja zavalila na kauč i zaćorila on je izvadio čisto suđe iz mašine, pospremio prljavo, što je ostalo oprao i suđe i škaf i stol, usisao i oprao pod, zalio sve biljke. Ja se lijepo probudila taman kad je sve bilo gotovo! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image za tm!

clock-img

09.04.2011, 09:21

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

hvalim sinka svoga koji je nakon dugih 7mj odspavao lijepo,sve si nevjerujemo da se budio samo u 1 i 5 user posted image user posted image user posted image

user posted image za Daria!

clock-img

09.04.2011, 09:22

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Duser posted image

clock-img

09.04.2011, 10:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.04.2011, 10:33

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

09.04.2011, 12:44

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

IZVORNA PORUKA: danery

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

09.04.2011, 12:47

clock-img

ELISABETH

pencil-img

1661

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ivona, 17.06.2009.

While we try to teach our children all about life, our children teach us what life is all about.
Angela Schwindt

clock-img

09.04.2011, 15:29

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Bablica bravo za tm i pinci bravo za Duser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.04.2011, 15:45

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

user posted image user posted image user posted image  i iznenadi svoju mamicu više puta tako

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

10.04.2011, 08:25

clock-img

LUNA000

pencil-img

1023

Evo da i ja napokon pohvalim mm user posted image user posted image user posted image
Opče poznato je da inače radi od "jutra do sutra"...e sad je počeo dolaziti ranije doma..jučer je cijelo jutro prao i čistio balkon i stol i stolice za vani sjediti..sklopio je koljevkicu..bio s nama kući cijeli dan..i več dvije večeri odemo kad djeca zaspu prošetati malo po rivi!!!user posted image user posted image user posted image

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

clock-img

10.04.2011, 08:34

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.04.2011, 08:49

clock-img

cuba

pencil-img

21489