cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ringerajina hvalionica

clock-img

25.02.2010, 18:32

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: Domy

IZVORNA PORUKA: ZVRK

dobra dresura sa kikačima.
a ja bila kod''tebe''za 01.05.2009.ali nikako da se sjetim tono gdje.

user posted image user posted image user posted image

u plitvicama.spavali smo u blizini glavne ceste di su onih par restoranauser posted image
super klopa bila.
bilo smo sa vjenčanim kumomi njegovom familijom

eto imaš priliku da dođeš do mene 01.05.2010

clock-img

25.02.2010, 18:33

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

nikada se nezna

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

27.02.2010, 12:34

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Moram pohvaliti Dominika jer je sam pospremio njihovu sobu i pomeo mi cijeli stan dok sam bila u shopingu i Bucu jer mije narezao kobase i ogulio jaja za francuski krumpir user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

27.02.2010, 18:22

clock-img

Domy

pencil-img

3417

Moram pohvaliti svoju kčer Sendy jel mi je dosta toga pomogla u generalki..Emanuela jel je čuvao Dominika dok smo mi radili i naravno svog muža koji je napravio ručak i uskakao ako je trebalo što odmicat..user posted image user posted image

clock-img

27.02.2010, 18:27

clock-img

novamama

pencil-img

8532

Moram pohvaliti svoju kčer Sendy jel mi je dosta toga pomogla u generalki..Emanuela jel je čuvao Dominika dok smo mi radili i naravno svog muža koji je napravio ručak i uskakao ako je trebalo što odmicat..user posted image user posted image

user posted image bravo za svih vasuser posted image user posted image user posted image

ja ću pohvaliti svoju mamu i tatu, već dva dana ona kuha, a tata je stalno oko olivera, baš nas paze i mazeuser posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

27.02.2010, 18:31

clock-img

Domy

pencil-img

3417

IZVORNA PORUKA: novamama

user posted image bravo za svih vasuser posted image user posted image user posted image

ja ću pohvaliti svoju mamu i tatu, već dva dana ona kuha, a tata je stalno oko olivera, baš nas paze i mazeuser posted image user posted image

ajme kako mi je lijepo ovo čuti ..kad se netko tako pazi i mazi...sve pohvale za tvoje roditeljeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2010, 20:14

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

Hvalim sebe jer sam uspijela počistiti unutrašnjost komode i police u blagavaoni, mma jer je danas posadio 2 smokve i meni najdraži Kaki, i cure su danas bile super.

H 07 E 09

clock-img

27.02.2010, 21:26

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

moram pohvaliti mm ... danas je bio vrijedan, očistio cjelo dvorište ponovo, oprao terasu, bio s djecom, oprao auto SAM prvi put od kad smo u braku, inače samo autopraona uredno svaki tjedan, vodio me na kavu, stavio djecu spavati... ma danas je bio predobar zato bude sutra kontrauser posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

28.02.2010, 10:23

clock-img

Lady3

pencil-img

7201

ajde da i ja se pohvalim..user posted image ..P.u zadnje vrijeme jako loše spava,nervozan je,budi se,namješta po pola sata i naravno na meni doslovce leži..user posted image MM me ostavio 1,5 sata jutros(kikači rano ustaju) da na miru dremnem,čak je i klince nahranio..user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

clock-img

01.03.2010, 17:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.03.2010, 17:19

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: cvrčak

Evo i mene po prvi puta ovdje;

moje dijete broji na japanskom do 10user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
( i pokušava naučiti mene,pa umire od smijeha kako uvijek shebem na broju 9user posted image )

Bravo Anja, ja samo znam da je Koničiva(tako se izgovara,ali ne piše)- pozdrav

H 07 E 09

clock-img

01.03.2010, 17:22

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ma bravo za anjicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

01.03.2010, 17:24

clock-img

leilany

pencil-img

9082

user posted image user posted image user posted image user posted image za Auser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

01.03.2010, 21:11

clock-img

leilany

pencil-img

9082

waauuu da se malo pohvalim(samu sebeuser posted image )...al ispekla sam tu famoznu cokoladnu tortu i odlicno je ispala...pohvalil me mm(iako da stavim shitaru on bi pojel rekel da mu je fino i trazil repeteuser posted image user posted image ),mama rekla da je super....
samo ja kad sam probala meni se osjeti taj alkohol i nikak nemrem provarit to....
drugi put bez alc...nije to za meneuser posted image user posted image

al sve u svemu bravo jauser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

01.03.2010, 21:13

clock-img

Marta j

pencil-img

7508

user posted image user posted image user posted image user posted image

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

clock-img

01.03.2010, 21:14

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Ma vidi ti nje,ona stalno sebe hvaliuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

01.03.2010, 21:15

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

user posted image user posted image user posted image za Anju!!!

DINO 04.09. 2007

clock-img

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Ma vidi ti nje,ona stalno sebe hvaliuser posted image user posted image

ko jaaaaaaaa....ma neeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Ma svašta,koje mislio na tebeuser posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

01.03.2010, 21:16

clock-img

leilany

pencil-img

9082

IZVORNA PORUKA: BUMBIKA

Ma svašta,koje mislio na tebeuser posted image

ah,onda dobro..vec sam mislila da si me razotkrilauser posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

01.03.2010, 21:23

clock-img

Domy

pencil-img

3417

E da moram i ja pohvalit svog muža danas je cijeli dan radio oko kuče neki vrag...e zato ga sad leđa rasturaju..jadničak...pa ču ga malkice večeras morati dobro izmasiratuser posted image user posted image

clock-img

01.03.2010, 22:21

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: ninolina

ma bravo za anjicuuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

02.03.2010, 15:19

clock-img

Anoniman

Bravo za Anjicu pametnicu user posted image user posted image user posted image

A da se ja pohvalim, polozila sam voznju!!!! Od danas sam i ja drajver!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.03.2010, 15:39

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

štrebericeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

02.03.2010, 18:20

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: Nellyca

Bravo za Anjicu pametnicu user posted image user posted image user posted image

A da se ja pohvalim, polozila sam voznju!!!! Od danas sam i ja drajver!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga čestitamuser posted image ,a nama drugim vozačima neka onaj ''gore''pomogneuser posted image user posted image
sada ti bude puno lakše

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.