cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: slonovi u staklariji

clock-img

03.09.2010, 19:06

clock-img

L.P.

pencil-img

698

Ajoj user posted image user posted image user posted image a dijete jadno pokusni kunić!user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

clock-img

03.09.2010, 20:23

clock-img

Anoniman

upišah se ja!!! user posted image user posted image user posted image

e, ono sa sendvičem - kad je jaje curilo niz nogu od stola ajmeeeee!!!!

user posted image

clock-img

03.09.2010, 21:08

clock-img

Gogule

pencil-img

2530

hehe  pretočiti sve u knjigu i evo  ga bestseller koji će potući gotovčeve, pokose i ostale

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

clock-img

03.09.2010, 21:26

clock-img

Anoniman

Stvarno si otkačena..a ono sa sendvičem,hrenovkama, jajima..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2010, 21:31

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Dobro si me nasmijala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Baš znaš dočarati atmosferu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

03.09.2010, 21:51

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image user posted image  neka se trenira, tako trebauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

11.09.2010, 11:10

clock-img

Gogule

pencil-img

2530

danery... vrijeme je za nove dogodovštine. ajde nađi vremenauser posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

clock-img

11.09.2010, 21:00

clock-img

Anoniman

danery... vrijeme je za nove dogodovštine. ajde nađi vremenauser posted image

Slažem se!

clock-img

11.09.2010, 21:40

clock-img

anonno17

pencil-img

1740

ajme ja sad pročitala i pišala od smijeha, i da brijeme je da nam opet nešto napišeš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

clock-img

18.09.2010, 11:36

clock-img

danery

pencil-img

10504

hehehe eto meeee...

skupljala sam malo evente...user posted image user posted image user posted image

dakle...evo danas naša bejb ima pun mjesec...to objašnjava ranojutarnje drekanje od 5 do 7...mm jadan još na bolovanju i već šizi...dosta mu previjanja ženskih turova user posted image user posted image user posted image
neku večer preuzeo hranitelj obitelji ulogu dadilje...sav bitan natankao bejba,burpnuo ju tak da se podrignula napol puta do njegova ramena i otpuhala sebe silom izbačenog zraka kojih pola metra od njegovih prsa...
dakako da je gospon kuhao pa se spasio od vrućine toplesom i našetavanjem golog torza...ah nesreće...jer upravo taj potez izložio njegov ljubavni tepih vrućem zraku podrigeca by bejb...u kombinaciji sa tim burpom i temperaturom od kojih 35 stupnjeva u našem potkrovlju,rezultat je bio flambirana pileća prsa...user posted image user posted image user posted image depilacija gratis user posted image user posted image
preživio je jadan taj šok,uhvatio malu na vrijeme da ne napravi salto i sav bitan digao svoju prvorođenu prek ramena,okrenuo se onak vižljast u boxama pobjedonosno prema meni i veli sav user posted image user posted image user posted image ETO VIŠ,UOPĆE NIJE PROBLEM...
a nije siroče vidio user posted image user posted image user posted image ,user posted image user posted image i user posted image user posted image na bejbovoj faci...
pa je tak moj junak završio obljuvan  uzduž i poprijeko...riknula sam od smijeha na njegovu facu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i slap poluprobavljenog Nana koji je gmilio niz njegova leđa u elegantnom mlazu user posted image user posted image user posted image
evo sad ju tanka čajem...a poznavajući sposobnosti naše bejb,ne bih se čudila da ju počne hraniti sa otvoranim kišobranom ispred sebe i u kabanici...čisto preventivno user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

24.09.2010, 08:21

clock-img

Anoniman

ezultat je bio flambirana pileća prsa...user posted image user posted image user posted image depilacija gratis user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2010, 21:50

clock-img

danery

pencil-img

10504

dobivam ovih dana kojekakve napade...hormonalne,popizditis i blagi mastitis...

sve se da riješiti,ali mm uzrokuje napade koji sabotiraju svaku vezu mozak-tijelo...

dakle otkad je postao ponosni vlasnik pokretne gugutajuće...hm...imovine? ne sjetim se boljeg izraza... službenog naziva KĆER PRVOROĐENA,diplomirao je problematiku deračine i kmekanja bebača...

dakle žene,pozor...:

prva 2 tjedna (dakle dok ne otpadne pupkovina i zaraste ranica)-ako user posted image slučajno kmekne,iritira ju pupak...-obavezno previti user posted image user posted image user posted image

sljedeća 2 tjedna (kad nesretni pupo zacijeli)-uneredila se..opet obavezno previti,makar pelena bila čista ko sunce...

5.tjedan...ne daj bog da kmeči...muči ju stomak...rješenje? posjesti dijete u blago povišeni položaj umotano do nosa ko sarmu....samo što je kod nas blago povišen položaj jednak nagibu lansirne rampe za raketu zemlja-zrak..bejbu samo fali torpedo u peleni,fitilj i upaljač pa da poleti user posted image user posted image user posted image
e sad je aktualno da je gladna...za sve što kmekne biser leti mućkati bočicu...eto i sad je na gasu jer se madam razderala...joj cure sori,odoh prije nego mi dijete zatreba strogu dijetuuuuuuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

24.09.2010, 21:54

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa ovo je nevjerovatno,baš sam se slatko namsijala na ovo sve...ludi steuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.09.2010, 21:56

clock-img

crex

pencil-img

369

ha ha baš sam se nasmijala! Ma super ti je m :)

clock-img

24.09.2010, 21:59

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Vidiš ti kako oni diplomiraju na brzinu user posted image  u roku od misec dana su bolji od svakog pedijatra u krugu od 500kmuser posted image

clock-img

24.09.2010, 22:05

clock-img

Thea

pencil-img

4043

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ja ću poludit!! Puknut ću od smijeha....Vi ste skroz prolupali!!!user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

24.09.2010, 22:37

clock-img

tiha

pencil-img

10103

user posted image user posted image user posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

24.09.2010, 22:38

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

24.09.2010, 22:54

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tata zna što kćeri trebauser posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

clock-img

25.09.2010, 12:14

clock-img

L.P.

pencil-img

698

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nek se uči!!!user posted image user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

clock-img

25.09.2010, 22:57

clock-img

inna

pencil-img

2441

user posted image user posted image user posted image ja tek sad ovo pročitala i vrištim od smijeha...mm me blijedo gleda i samo komentira da me otkaz dokrajčiouser posted image user posted image

Dominik - 18.2.2009.

clock-img

05.10.2010, 18:07

clock-img

danery

pencil-img

10504

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čitam bisere muževa i cvrletov toplomjer...

eto i mi kupili digitalac...no nije mm glavni akter,nego njegova punica...user posted image user posted image
prije par godina,naime,teta mamacita dobila poklon od frendice iz Njemačke-mirisne svijeće,svijećnjak i neku  user posted image napravu koju dotada nikad vidjela nije...
razgleda dakle baka našeg bejba taj štapić i vidi neku kućicu od prozirne plastike i kontauser posted image user posted image ,aha,displej...a gleglegleee...ima i gumbić neki...aaaaaaaaa,to mora da je digitalni toplomjer...user posted image user posted image
i mamacita ajd...da si izmjeri temperaturu i nafitilji pipak te alatke u uho i da će stisnut gumb,kad ufuri moj buraz i urlikne ŠTA TO RADIŠŠŠŠŠ??? user posted image user posted image user posted image
a žena user posted image user posted image user posted image pa ono,a šta se s toplomjerom radi...idem mjerit temperaturu...user posted image user posted image user posted image
drpio joj brat čarobni štapić iz ruku i stisnuo gumb,a ono iz user posted image pipka suknuo plamen nekih 10 cm...
A S TIM BI TI MJERILA TEMPERATURU?? PA TI SI PO OVOME KLINIČKI MRTVA,SKUHANA I FLAMBIRANA!!!user posted image user posted image

vražja naprava bio je plinSki upaljač za svijeće...a punica mm komentira prosvijetljena i skoro propaljenih ušnih kanala....

AAAAAAAA....A JA SE JOŠ PITAM KOG MI JE VRAGA POSLALA TOPLOMJER SA SVIJEĆAMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

05.10.2010, 18:09

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme umrla san od smija, punica je svjetskauser posted image user posted image

clock-img

05.10.2010, 18:13

clock-img

maja

pencil-img

6000

user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

05.10.2010, 18:14

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme umrla san od smija, punica je svjetskauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))