cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: slonovi u staklariji

clock-img

14.05.2010, 15:52

clock-img

mariola

pencil-img

19495

IZVORNA PORUKA: danery
JA SAM ŽIVAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

14.05.2010, 15:54

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Krky

Danery, umjesto da trošiš žifčeke i dehidriraš, piši knjigu o svemu ovome: bestseler ti je zagarantiranuser posted image user posted image

sad vidim da je i krks isto napisala! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2010, 23:12

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Isuse sad sam se skoro ugušila od smijeha zamišljajući babu kak skače sa spomenika to nema ni u filmuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

23.05.2010, 08:45

clock-img

danery

pencil-img

10504

ja sam se skoro (opet!!!) ugušila od smijeha dok sam jučer gledala predstavu u izvedbi mm...

dakle situacija:mijenjanje posteljine (bračni krevet!!!)
prvo je gunđao pol sata zašto on to mora raditi...svako malo user posted image user posted image user posted image
onda je striptizirao krevet u 5 sekundi i kvocao zašto imamo šarenu posteljinu...

OVO IZGLEDA KAO DJEČJA SOBA!!!VIDI OVO!!!ŠARENIŠ!!!CIRKUS!!! (MISLIM SI,PA IDE NAM UZ KARAKTER user posted image user posted image )

onda natezanje plahte...s gumicom... user posted image KRPETINA...user posted image JU KO JU IZMISLI TAKVU...AAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image ...
i kako bi mrsku krpu lakše natrkeljio na krevet,zakačio na noge i ruke u uglove i legao tak raskrečen na madrac da ju prikelji i pliva prsno  po krevetu,mlatara rukama i nogama,a krajnji rezultat?
OTKAČILO SE SVE I SMOTALO MU SE POD NOSOM I TRBUHOM.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(ja sam na kutnoj u tom trenu i jedva se suzdržavam da ne urlam od user posted image user posted image user posted image )
ajd jedva je,već pred user posted image user posted image user posted image ,nataknuo plahtu i kreće oblačenje jorgana...

uhvatio navlaku i digao u zrak, UŠAO U NJU!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image i drži ruke u zraku kao duh...a iz navlake odjednom ispuzilo bljedunjavo  stopalo s par kovčavih dlaka na palcu i pipka po podu gdje je jorgan... (ja već u predinfarktnom stanju...user posted image user posted image user posted image )

i kad je dohvatio jorgan palcem i drugim papkom,polako ga balansirajući na jednoj nozi uvukao i mlatio tak nekih 15 min da ugura uglove na mjesto u navlaci...
izašao je nakon dobrih pola sata i user posted image i user posted image i user posted image i zakopčao uz plotun user posted image user posted image user posted image i user posted image user posted image user posted image user posted image ...
kažem ja pa jesi lud,kako ti to oblačiš jorgan?

a on u dreku na mene: A KAKVA SI TI TO ŽENA PA PUSTIŠ DA TI SE MUŽ SKORO UDAVI U POSTELJINI??? JESI LUDA,SAD MI JOŠ DAJ I ONAJ MALI JORGAN DA NAVUČEM PA DA SE UGUŠIM...UFFF,JOŠ JE OVAJ VELIKI I DOBAR,IMA DOSTA ZRAKA U NJEMU...

e kad mi je to rekao,ja sam totalno ispalila od smijeha i iz čiste predostrožnosti sama presvukla jastuke...ma zamislite šta bi mu se tek u jastučnicama dogodilo ako mu je u šliferu falilo zraka????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

23.05.2010, 08:50

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

23.05.2010, 12:49

clock-img

danery

pencil-img

10504

aaaaaaaaaa,krepat ću od smijeha!!!

eto čitam kako se nancy začepila... i zove me svekrva iz kuhinje (sprema čaše,pa je našla kutijicu s tabletama folne kiseline)...

EJ! IMAŠ DOLJE NEKU FOLNU KISELINU!
ja:da,to je ostalo što nisam popila...
A ŠTA JE TO ZAPRAVO,JEL TO JOŠ VALJA?
da,ma to vam je vitamin B...(iz zezancije izvalim):pa možete i vi to piti,ništa vam neće biti od toga...
A TEBI TO NE TREBA VIŠE?...PA MOGLA BIH...A KAKO SE TO UZIMA,KOLIKO?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cure drage sad ak se na forum javi koja trudnica sa 50 +,lako moguće da to bude moja svekrva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme majko...sad će se počet i sexat još nakon toliko godina...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj si ga nama...user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

clock-img

31.05.2010, 10:53

clock-img

danery

pencil-img

10504

noćas sam skoro riknula od straha....dobro da je moj user posted image od 30 kuka izdržao noćašnji šok...
naime...moj tata donio još prošle godine raznih igračaka i piz...rija za klince moje u vrtiću...
među svim tim drndama mm našao neki idiotski sat s likom onog klauna Binkyja iz Garfielda...(em ga ne mogu smislit u crtanom,a kamoli ovak,al ajd,svakom djetetu po jedna igračka,pa je mm ovo zadržao sebi... user posted image )

e fora je u tome što je sat na baterije i kad ga stisneš,dreči HEY,KIDS,IT'S PARTY TIME!!!
s tim da kad ga stisneš ZAPRAVO NE DREČI,NEGO SE PALI SA DEBELIM ZAKAŠNJENJEM I SVAKI PUT ME PREPLAŠI AJME...
a pošto su baterije već stare,a ne crkavaju...user posted image mater... glas zvuči kao iz nekog horora A klase,em oteže em krešti...
i tako se noćas,oko pola 2,user posted image sat upalio sam od sebe ( jer je jučer kod nas bila ekipica sa curicom od 2 god i nije mala direktno dirala sat,al je protresla kutiju u kojoj stoji),pa se u mrklom mraku par puta prolomio grozan urlik HEY KIDS... i probudio me...mislila sam da sanjam,a kad ono još par puta isto strašilo...
user posted image user posted image user posted image us...la sam se od straha i user posted image kod mm u krevet,a on se valjao od user posted image user posted image user posted image user posted image ...na kraju sam j...ni sat uzela i odnijela po onoj kišurini van u kantu za smeće....naravno da sr..nje ni pisnulo nije dok sam ga gnjela i mlatila njime po klupi vani kraj kante...joj da ste me vidjele...2 u noći,a ja budala kisnem,mlatim satom i psujem ko kočijaš,a kiša pada li pada...

....mini gospa....

clock-img

31.05.2010, 11:03

clock-img

Thea

pencil-img

4043

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

31.05.2010, 11:07

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

user posted image user posted image user posted image user posted image ajme ludilo.....riknula sam od smjeha a mogu misliti kak si izgledala...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

31.05.2010, 11:25

clock-img

maja

pencil-img

6000

user posted image user posted image user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

31.05.2010, 11:33

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

31.05.2010, 11:34

clock-img

Anoniman

ooooooooo, ženo!!!!

clock-img

31.05.2010, 11:51

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

danerey...ja sam sam riknula od smijeha....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja ne bi mlatila vani nego po mužu!!!...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..a luda si!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

31.05.2010, 11:52

clock-img

Anoniman

tak je Fi, kakva kanta za smeće u 2 ujutro, hitila bi to črez oblok!user posted image

clock-img

31.05.2010, 11:56

clock-img

tiha

pencil-img

10103

ja placem od smijehauser posted image user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

clock-img

31.05.2010, 12:05

clock-img

tiny

pencil-img

1247

sad sam citala sve iz pocetka,deda je ZAKON,toliko sam se smijala,mala zacudeni gleda u mene i pita pa sta se ti toliko smijes.user posted image user posted image ,a ono sa sumecom.....ej,sa stolice sam palauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 12:43

clock-img

pako

pencil-img

2935

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PATRICK 30.04.2008. 01:55h
MATEO 06.03.2010. 01:17h

clock-img

31.05.2010, 13:50

clock-img

ivkica333

pencil-img

116

E pa ti si žensak skroz luda! I mene natjera da se prijavim ovamo i čitam, kao da to nisam nikad čula hahaha... Vidimo seeee!

clock-img

31.05.2010, 18:09

clock-img

leilany

pencil-img

9082

luda kobasicarkauser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

31.05.2010, 21:26

clock-img

ivkica333

pencil-img

116

eee ak ti user posted image bude puknut kao mama, onda joooj meneeeee!!! user posted image

pozdravi svog user posted image ...

clock-img

31.05.2010, 21:37

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

31.05.2010, 21:41

clock-img

lee

pencil-img

4135

IZVORNA PORUKA: BUMBI

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

31.05.2010, 22:20

clock-img

boba125

pencil-img

2423

IZVORNA PORUKA: tiha

ja placem od smijehauser posted image user posted image

clock-img

04.06.2010, 16:13

clock-img

danery

pencil-img

10504

nanovija piz...ja mm...user posted image user posted image user posted image

krenusmo jučer na trudnički tečaj...
prvo je kukao joooooj šta ak budu imali one grozne filmiće o porodu...

prvo predavanje-građa i funkcija spolnih organa,začeće...

prikazuje žena na projektor sliku....presjek ženskih spolnih organa i objašnjava...

DAKLE TU VIDIMO MATERNICU...KRUŠKOLIKI ORGAN...SA STRANE IMAMO DVA JAJNIKA I JAJOVODE...KAO ŠTO VIDITE,MATERNICA JE U SREDINI PROŠIRENA...A DOLJE SE NASTAVLJA U SUŽENJE-CERVIX...

gleda mm sliku,gleda,i odjednom filozof user posted image ispali...

VIDI,VIDI,BILA BI OD TOG DOBRA PRAĆKA...UHVATIŠ ZA TAJ CERVIKS,STAVIŠ KAMEN U TO PROŠIRENJE,JEL,NATEGNEŠ ZA JAJNIKE I UDRI....

JOJ LJUDI JA KAD NISAM PALA NA POD OD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....KAKAV DIBIDUS user posted image user posted image user posted image user posted image

i što je najbolje,sad je otišao na streljanu na vježbe gađanja....sreća pa nije uzeo moju PRAĆKU da s njom po pampasu flitnjači user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

clock-img

04.06.2010, 16:21

clock-img

Thea

pencil-img

4043

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sjedim za kompom i umirem od smijeha ,a klinci me gledaju kao da sam prolupala.,... Stvarno niste normalna obitelj!!user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.