cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Krštenje bebača

clock-img

17.03.2010, 13:17

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

Dino je bio točno 2 mjeseca kad se krstio,pravili smo ručak kod kuće i bili su samo najuži i kumovi,a što sam ja obukla(neku suknju u koju sam uspjela stati i neku tunikuuser posted image user posted image

DINO 04.09. 2007

clock-img

17.03.2010, 13:29

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

T krstila sa misec dana,bila rodbi na i naj blizi prijatelji cc negdi 40,bili u jednom hotelu tj.u njihovom vrtu i bilo je super a ja obukla neku haljinicu i ravne cipele...a R krstili sa dva miseca,ljudi isti al drugi restoran,obukla crnu haljinicu i stikle.....user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

17.03.2010, 15:14

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

s mjesec i pol,u restoranu smo feštali a sto smo obukli,za kog pitas mi ili bebaćiuser posted image user posted image

clock-img

17.03.2010, 16:18

clock-img

Nika 24052006

pencil-img

5558

Nika je krštena sa mjesec dana,bilo je prekrasno vrijeme,pa smo imali ručak u dvorištu,koje je ogromno,pa sam dekorirala stolove i to sve lijepo sredila.Tako će biti i sa drugom bebom,s obzirom da će isto biti rođena u 5.mj,pa očekujem lijepo vrijeme u 6.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

clock-img

17.03.2010, 16:26

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Luku kad je ima točno dva miseca, u restoranu, baš sam se bila skockala...user posted image
_A Mateja ću doma, jer imamo stvarno puno prijatelja koje bi tribali zvat, a financijski nismo najbolji, pa će bit samo najuža rodbina i kum.cca 10 ljudi i to je to.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

17.03.2010, 19:04

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Mi smo curku krstili kad je imala 2,5 mjeseci na našu godišnjicu braka. KRstila se na nedjeljnoj misi i poslije smo imali ručak u restoranu bilo nas je nešto više od 60. Nas je 30 samo samo s mojima i Tomislavovim sestrama i djecom. Pozvali smo još neke naše prijatelje i to je to. Bilo je lijepo i bili su nareski, juha i ručak i poslije torta i kava. Naši su bili kolači i torta a ostalo njihovo. Platili smo 150 kn po osobi, ali djecu nam nisu naplatili (a njih je bilo oko 20). Obukla sam crne hlače i tuniku koju sam naručila iz kataloga (pogledaj na fb ak te  zanimauser posted image ).

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

17.03.2010, 20:30

clock-img

mariola

pencil-img

19495

B. mamice i mi smo planirali 18.4 krštenje.user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

17.03.2010, 21:40

clock-img

gljiva

pencil-img

2809

I se krsti s 2 mj. Imali smo ručak u restoranu ,40 ljudi i to najuža rodbina i kumovi.
Obukla sam široke smeđe hlače i košulju i štiklu naravno. Dobro da smo to obavili, jer sad više u ništa ne stanemuser posted image

clock-img

09.04.2010, 08:56

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Mi smo dogovorili sve, krštenje je 18.4, na velikoj misi. Dogovorili restoran, menu, naručila torte i kolače, naručila svijeću, kupila oblekicu za T i mene, mm će još samo kupiti kravatu, dogovorili fotografa. I sad mi ostaje samo čekati taj drugi vikenduser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

09.04.2010, 09:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

09.04.2010, 09:29

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

Super.Mi ćemo Matea krstiti u 6.mjesecu.Doma ću napravit nešto,imamo dvorište,isto će nas biti oko 15.A kaj ću obući ne znam,vidjet ćemo.Kupit ću nešto.
A fotografa imam doma,svog mužauser posted image

< Poruku je uredio Brunina mama -- 9.4.2010 9:30:07 >

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

09.04.2010, 09:43

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

09.04.2010, 12:49

clock-img

curice

pencil-img

10443

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.04.2010, 13:00

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Mi ćemo 25.04. u crkvici u blizini, ručak+party za ekipu posli...najradije bi u restoran, ali nemam dovoljno love, pa ćemo doma... a obuć ču nešto od zaova, ne da mi se trošit lovu na to još, ionako ću bit predivna šta god da obučem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

09.04.2010, 13:03

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ionako ću bit predivna šta god da obučem...

user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

14.04.2010, 10:49

clock-img

sig

pencil-img

594

Mi smo našu ljepoticu krstili sa 4,5 mj... krstili smo je u nedjelju na misi u 12 sati... bilo je predivno... nakon toga smo otišli na ručak koji je potrajao do 19 sati... u jednu konobu - agro turizam - bilo nam je predivno... istina došlo nas je dosta skoro 250 kn po osobi... ali bilo nam je predivno. Budući da u trudnoći nisam puno kg dobila kupila sam si neki bijeli kompletić (hlače + jakna) na zelene crte i zelene polucipelice i zeleni topić odispod.

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge