cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ringerajina tužionica

clock-img

16.04.2010, 12:36

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ajme majo i ja se nasmijala al nije uopce smijesno

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

16.04.2010, 13:13

clock-img

danery

pencil-img

10504

o majo ovo je tragikomično user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 13:15

clock-img

BUMBIKA

pencil-img

12072

ajme majo i ja se nasmijala al nije uopce smijesno

Potpisujem

DINO 04.09. 2007

clock-img

16.04.2010, 13:37

clock-img

curice

pencil-img

10443

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2010, 13:41

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

curice jel to stiglauser posted image ,ma nek ide kvraguuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

16.04.2010, 14:20

clock-img

maja

pencil-img

6000

evo samo javljam da je sve dobro prošlo, sva sreća da sam neki dan plaćala račune pa mi je još bilo u glavi
a govno malo, vjerovatno nebude ni ručao koliko je papira pojeo user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

clock-img

16.04.2010, 16:05

clock-img

ZVRK

pencil-img

20333

IZVORNA PORUKA: maja

evo samo javljam da je sve dobro prošlo, sva sreća da sam neki dan plaćala račune pa mi je još bilo u glavi
a govno malo, vjerovatno nebude ni ručao koliko je papira pojeo user posted image

majo bude lakše kakiouser posted image
papir je celulozaaaaaaaa

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

clock-img

16.04.2010, 16:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

17.04.2010, 10:20

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

nitko me nije posebno ni naljutio ni živcirao, ali u zadnje vrijeme mi se skupilo toliko toga da imam osjećaj da ću popucati po šavovima, u pon počinjem raditi, (psihoza oko novog posla + ostavljanje bube), pri kraju smo sa lovom, mm-a su zvali da ide na brod - polazak do kraja mjeseca (drago mi je jer nema love, ali i nakon 10 godina svaki put boli jednako kao i kad je prvi put išao), sveki mi nije doma - kod brata je mama joj je jako loše (skleroza + sve moguće bolesti kojih se mozete sjetiti) - žao mi je bake, žao mi je sveki, a meni je još plus opterećenje jer se moram snaći bez nje sa ovi čoporom muških i još moram se organizirati za čuvanje bube... Malo sam neuračunljiva ovih dana pa oprostite na dužini posta morala sam to izbaciti iz sebe

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

17.04.2010, 10:22

clock-img

curice

pencil-img

10443

drži se matana,bit će boljeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 10:28

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: curice

drži se matana,bit će boljeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

17.04.2010, 11:08

clock-img

MaTana

pencil-img

4796

hvala cure! Ma bit će sve u redu, vjerujem ja u to, samo me ubija što se uvijek skupi milijun stvari odjednom....

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

clock-img

17.04.2010, 12:43

clock-img

leilany

pencil-img

9082

matana drz seuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

clock-img

17.04.2010, 21:32

clock-img

dominik

pencil-img

7965

dora opet nakon samo 5 dana kaj smo virozu preboljeli kuri, 39,6 kaslje i curi joj nos...znaci sve iz pocetka...meni su prsti na rukama naotekli sa crvenim kvrgama...zib me hebe jer mi je plomba ispala a narucena tek za srijedu...mm radi po citave dane, sama sa klincima bez auta...mama mi dodje pomoc tu i tam ali vise me nervira nego mi pomaze..."ide mi u zivotu ide mi - ma ide mi u pm"user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 21:33

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

Dominik,user posted image user posted image user posted image ! Baš koma!!!
user posted image user posted image user posted image

Nika 26.08.2009.

clock-img

17.04.2010, 21:36

clock-img

curice

pencil-img

10443

drži se dominik
pusa dori,da nam brzo ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 21:36

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

a ja se dominik bas veselila druzenjuuser posted image
ma samo vi ozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2010, 21:47

clock-img

lee

pencil-img

4135

ajme...matana nedaj se.i mene lovi ludilo jaslica..kako če biti kad je vezan za mene..najradije bi doma ostala...mišič moj maleni..dominik...uf..baš mi je žao.

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

clock-img

17.04.2010, 21:49

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

ma samo vi ozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i ja ali me uplasila cinjenica ja sama na sicu iza sa njih 4 user posted image

clock-img

17.04.2010, 21:51

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

IZVORNA PORUKA: dominik

a zato si odustalauser posted image user posted image user posted image user posted image a sad mi je jasno....user posted image
ma ovaj ima 7 sidalauser posted image

clock-img

17.04.2010, 21:53

clock-img

dominik

pencil-img

7965

IZVORNA PORUKA: dominik

a zato si odustalauser posted image user posted image user posted image user posted image a sad mi je jasno....user posted image
ma ovaj ima 7 sidalauser posted image

je jos da ih i po dva reda lovim hahaha...joj kamoli srece da sam zbog toga odustala...mjenjam voznju sa coporom djece za ovo kaj sada sa dorom prolazim

clock-img

17.04.2010, 21:56

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

bila bi ti bar zanimljiva voznjauser posted image user posted image user posted image
ajme virujem da ti je koma,samo nek brzo ozdraviuser posted image

clock-img

17.04.2010, 21:57

clock-img

dominik

pencil-img

7965

bila bi ti bar zanimljiva voznjauser posted image user posted image user posted image
ajme virujem da ti je koma,samo nek brzo ozdraviuser posted image

bez brige, imam ja fore za smirit djecu...prijenosni dvd i stapici dusu dali za duga putovanjauser posted image

clock-img

17.04.2010, 22:18

clock-img

lukici

pencil-img

385

moje dijete je upravo pojelo papirić sa korisničkim imenom i lozinkom za net banking

user posted image user posted image user posted image
bas sam se nasmijala

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

clock-img

17.04.2010, 22:26

clock-img

anuska08

pencil-img

3910

IZVORNA PORUKA: MaTana

nitko me nije posebno ni naljutio ni živcirao, ali u zadnje vrijeme mi se skupilo toliko toga da imam osjećaj da ću popucati po šavovima, u pon počinjem raditi, (psihoza oko novog posla + ostavljanje bube), pri kraju smo sa lovom, mm-a su zvali da ide na brod - polazak do kraja mjeseca (drago mi je jer nema love, ali i nakon 10 godina svaki put boli jednako kao i kad je prvi put išao), sveki mi nije doma - kod brata je mama joj je jako loše (skleroza + sve moguće bolesti kojih se mozete sjetiti) - žao mi je bake, žao mi je sveki, a meni je još plus opterećenje jer se moram snaći bez nje sa ovi čoporom muških i još moram se organizirati za čuvanje bube... Malo sam neuračunljiva ovih dana pa oprostite na dužini posta morala sam to izbaciti iz sebe

user posted image user posted image user posted image user posted image DRŽ SE!

Nika 26.08.2009.