cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pampers ili Libero....???

clock-img

30.10.2010, 17:03

clock-img

tina0310

pencil-img

1019

cure,ja otkako sam prišla na libero sam prezadovoljna(a prišla sam zahvaljujući raji),sad nam ih teta donosi iz šibenika svaki misecuser posted image
na žalost kod nas ih uopće nema kupiti,ni njih ni još nekih......user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

clock-img

30.10.2010, 17:04

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kazem ja da je libero ZAKON.....user posted image

clock-img

31.10.2010, 16:07

clock-img

njuškica

pencil-img

3

zna li tko gdje se mogu kupiti pelene gaćice libero ili huggies, sad imamo takve pampers samo zato što ove druge nisam našla u trgovinama user posted image

mali mi je jako živ pa su nam dušu dale ove što se samo navuku

clock-img

31.10.2010, 16:16

clock-img

pincirotvajler

pencil-img

12489

ja neznam ali dobrodošla user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

clock-img

01.11.2010, 08:13

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

njuskica dobro dosla...

mora biti u MILLERU...jesi gledala...
to je original trgovina sa svim dobrim stvarima...mozda ima i pelena tih..
nemoguce da ih nema u kauflandu..ili intersparu...i sl..trgovinama to su sve njemacke ili strane
trgovine...mora biti...
mozda ti od cura neko jos tocno javi gdje kupuju...sretno

clock-img

01.11.2010, 08:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

01.11.2010, 08:24

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

evo cvrle je to fino rekla..
imas libero a huggies nadji LELO ...i pisi na pp ako te zanima..sretno

clock-img

01.11.2010, 08:41

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

http://www.huggies.hr/proizvodi/pelene_huggies_little_walkers.html

evo ti huggies..gacice. nazovi ih I PITAJ..TO JE HR...stranica..

a libero imas u trgovinama...samo pronadji..ali mislim da ce te libero izaci jeftinije a odlicne su

clock-img

02.11.2010, 22:20

clock-img

njuškica

pencil-img

3

Katastrofa user posted image user posted image user posted image ,
išla danas u pm do Plodina na Viškovo al ništa od gaćica, samo obične pelene.
Kozmo i Bipa isto,no  u Bipi imaju Pampers gaćice koje smo zadnje koristili ( 89 kn 32 kom), al nisam htjela P iz protesta pa sam uzelaobične  Libero. One su već isprobane prije pa može, ali sam bijesna što nitko ne naručuje te proklete gaćice.
Mali  mi se odmah diže kad ga skinem i jedino sa gaćama previjanje prolazi bez navlačenja po sobi. Stvarno nije u redu i baš sam "iznenađen i uvređen".
Drugi tjedan ću u Italiju u izvidnicu.
user posted image

clock-img

02.11.2010, 22:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

03.11.2010, 08:47

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

cvrle posalji joj to na PP mozda nece vidjeti...

clock-img

16.11.2010, 10:46

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

meni pampersice smrdeee
od čega to?

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

18.11.2010, 21:51

clock-img

nike1

pencil-img

176

meni su pampers super,bili su nam donjeli baby love iz dm-a i neke violeta sve je to nekako kruto,a libero nisam provala jer ih na ovom mom pustom otoku nem za kupit...
sad smo na premium care od pampersa i prezadovoljna sam sa njima...user posted image

Točkice28 to sta smrde jesi gledala da im nije prosao rok,citala sam tu negdje na rr pisali su o tome ili nesto tako slicno pa pogledaj!

26.08.2010. mamina princeza Gabriela

clock-img

19.11.2010, 20:46

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: Točkica28

meni pampersice smrdeee
od čega to?

kazu da su parfimirane...ali nekim smradom da tocno...tako i meni a i jako jako su mi nekvalitetne..jako

clock-img

29.11.2010, 15:06

clock-img

Mirjana J.

pencil-img

331

sa prvim malim sam koristila isključivo pampersice i to je bilo prije deset godina i stvarno su bile odlične a sad sa drugim malim koristim babylove i puno su mi bolje od pampersica.
libero nisam probala ali vidim da ih puno vas koristi i da ste zadovoljne pa ču ih i ja probat.
user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.12.2010, 22:29

clock-img

njuškica

pencil-img

3

Samo da prijavim, slučajno smo dobili paket K-plus pelena (poslali kad smo se učlanili u Konzumov baby clubuser posted image ) i stvarno su dobre user posted image user posted image user posted image , slične bijelim pampersicama  i puno bolje od običnih zelenih pampersica. Definitvno ulaze u košaricu kad nam prifali kuna na kraju mjeseca.

pozz svim neispavanim mamama...

clock-img

06.12.2010, 23:42

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

Pa danu koristimo Pampers Premium definitivno i super su nam , a po noći spava u Libero....
Pampers zato kaj su meke i tanke pa su za prek dana ko stvorene a Libero mi je nezamjenjiv noću jer je to jedina pelena u kojoj moj Sebastian dočeka suh jutro....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.12.2010, 09:09

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

mi nismo probali libero, ali pampres su nam okay one zelene, samo kaj malo đike

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

07.12.2010, 12:27

clock-img

tikica24

pencil-img

14

Libero!!!

clock-img

07.12.2010, 16:49

clock-img

inesica

pencil-img

877

dobre su pelene slazem se, ali izracunaj cijenu po komadu. U odnosu na Pampers, razlika je par lipa!!!!

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

clock-img

07.12.2010, 20:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: njuškica

Samo da prijavim, slučajno smo dobili paket K-plus pelena (poslali kad smo se učlanili u Konzumov baby clubuser posted image ) i stvarno su dobre user posted image user posted image user posted image , slične bijelim pampersicama  i puno bolje od običnih zelenih pampersica. Definitvno ulaze u košaricu kad nam prifali kuna na kraju mjeseca.

pozz svim neispavanim mamama...

Ja sam se isto iznenadila (ugodno) s tim k plus pelenama. Dobili smo ih gratis i uopće nisu loše. Još uvijek sam vjerna liberu, ali kako konzum imam na svakom ćošku, kad mi nestane libera znam šta mi je alternativa.

clock-img

08.12.2010, 09:53

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: inesica

dobre su pelene slazem se, ali izracunaj cijenu po komadu. U odnosu na Pampers, razlika je par lipa!!!!

kakve to veze ima kad su libero pelene sto puta bolje od pampersica...ja zato garantiram...nema bebe koja se nije propisala ili prokakala u pampersicama osima ako se ne mijenjaju svaki sat....a to je malo puno....PAMPERS PELENE SU NEKADA DAVNO PRIJE JEDNO 10 GODINA BILE SUPER PELENE...vise nisu ni slika te kvalitete...koja je bila...sada su cista 0 ja sam ih sto puta probala i zadnji paket koji sam dobila BACILA SAM...toliko su uzasne...

clock-img

08.12.2010, 12:45

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

evo slažem se babys s tobom skroz. po noći mi libero izdrži i 12 sati i bude suha a pampers ajme majko 5 dana sam morala minjat komplet posteljinu jer bi se ispiškila.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

clock-img

08.12.2010, 13:07

clock-img

Ira_

pencil-img

1603

Meni su Pampersice zakon, nikada do sada ih nije propišala. Doslovce 10-12 sati mogu izdržat, ponekad imam osjećaj da teže tonu, ali jednu kap nisu  ispustile van.
Prijatelj koji radi kao putnik u jednoj firmi ( da ne reklamiram ) kaže da je dokazano Pampers - isključivo za curice pelena br.1, a Libero za dečke.  Ne kužim zašto je to tako, ali on ih prodaje, a i ima curicu, pa je moja pretpostavka da čovijek zna o čemu priča.

< Poruku je uredio Ira_ -- 8.12.2010 13:08:11 >

clock-img

08.12.2010, 14:52

clock-img

mišica 666

pencil-img

3302

neznam ja imam curicu i pamper su mi užasne a libero zakon. pampers  su mi gore i od k plus pelena i babylove.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.