cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Roštiljada Bundek - 12.06.

clock-img

12.06.2010, 13:05

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

meni je žao što nisam došla ali ko da sam znala da će se nešto iskomplicirati...ako me ne zaje...djeca onda netko drugi...lijepo mi se provedite i nemojte izgoriti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

12.06.2010, 13:07

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Šta je draga bilo,zašto nisi išla?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

12.06.2010, 13:09

clock-img

lelo

pencil-img

5066

IZVORNA PORUKA: ninolina

meni je žao što nisam došla ali ko da sam znala da će se nešto iskomplicirati...ako me ne zaje...djeca onda netko drugi...lijepo mi se provedite i nemojte izgoriti

Hajde draga biti će još roštiljanja.ljubi mi dječicu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

12.06.2010, 13:10

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

tata mi završio u bolnici noćasuser posted image ima žučne kamence...i bili kod njega u  10 a kad ono ići će domauser posted image ...i naravno i mi natrag jaska...da bi opet u 7 trebao natrag za vinogradsku...mislim jebo ih doktori nesposobni ili ostaje ili kaj...ali eto ljuta sam ko risuser posted image user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

12.06.2010, 13:11

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: lelo

IZVORNA PORUKA: ninolina

Hajde draga biti će još roštiljanja.ljubi mi dječicu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ah znam da hoće ali baš sam se danas pripremila psihički na svu svoju dječurliju oko sebeuser posted image ...
i ti svog malog ljepotana cmokni

clock-img

12.06.2010, 13:11

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

A joj,žao mi je dragauser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

12.06.2010, 13:13

clock-img

Monica

pencil-img

1360

Nadam se da se svi super zabavljaju a to im i želimuser posted image

"Tko želi nešto napraviti nađe način,tko ne želi ništa napraviti nađe izgovor"

clock-img

12.06.2010, 13:55

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

meni isto zao sta nisam mogla doci. opet doma i muz opet otisao na teren nakon sta me vratio s hitne.. napali me kamencici u bubregu opet. cak sam u ocaju zvala tetu cuvalicu da mi pomogne jer do maloprije nisam mogla ni vitu dignuti..

jos se zderem jer sam ostala u zg ovaj tjedan samo zbog tog rostilja, a mogla sam na more.

clock-img

12.06.2010, 13:57

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

12.06.2010, 13:58

clock-img

lelo

pencil-img

5066

A joj draga nadam se da si sada bolje.user posted image user posted image

Leon 19.04.2007

clock-img

12.06.2010, 15:50

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: MiniMama

meni isto zao sta nisam mogla doci. opet doma i muz opet otisao na teren nakon sta me vratio s hitne.. napali me kamencici u bubregu opet. cak sam u ocaju zvala tetu cuvalicu da mi pomogne jer do maloprije nisam mogla ni vitu dignuti..

jos se zderem jer sam ostala u zg ovaj tjedan samo zbog tog rostilja, a mogla sam na more.

a joj draga...nadam se da si boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2010, 15:59

clock-img

cuba

pencil-img

21489

A joj curke, baš mi je žao šta neke nisu uspile doć na druženjeuser posted image . Ninolina kako je tata danas, jel mu šta bolje? MiniMama tebi??

Roko i Dino user posted image

clock-img

12.06.2010, 16:00

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: cuba

A joj curke, baš mi je žao šta neke nisu uspile doć na druženjeuser posted image . Ninolina kako je tata danas, jel mu šta bolje? MiniMama tebi??

ma nije dobro...mislim boli ga ludilo...a pustili ga doma jer nije bilo kirurga pa mora doći u 8 navečer...hvala ti što pitašuser posted image

< Poruku je uredio ninolina -- 12.6.2010 16:01:06 >

clock-img

12.06.2010, 17:18

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

ninolina, posalji ga k meni, osnovat cemo drustvo okamenjenih. meni teta cuvalica (Antoniji king size pusa) dosla mamurna i u oblaku alkoholnih para od sinocnjeg izlaska. ali svakako funkcionira bolje nego ja :) srecom pa sam imala neke punjene paprike za podgrijati jer bi se ova srusila od gladi, a ja opet pljucala novce za dostavu. manje vise sam u horizontali, na desnom boku jer me tako najmanje boli. oko 11 sam dosla u napast staviti vitinu pelenu da ne moram do wc-a jer me stravicno boli. laptop je ispred mene, a vito mi svakih deset minuta dogmize u sobu i jasi po meni u nadi da ce mi promrdati kamencic na pravo mjesto.  oko dva sam otisla po jos droge na rebro jer su mi bolovi bili prejaki.. srecom pa je antonija s autom! sad sam dobro, ali sve me strah veceri kad antonija ode.boli ko vrag. imala sam i prije napadaje, ali se ne sjecam da mi je bilo ovako lose. jos i povracam i na trenutke kao da me trese groznica.

ps. vito cijeli dan zdere lubenicu cijela kuca mi izgleda kao mamac za muhe. sta god pipnem je ljepljivo.

clock-img

12.06.2010, 19:34

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

Mi se vratili.Bilo je super i vruće!Sva sreća da smo bili u hladu.Slikice će biti sutra s moje strane.

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

12.06.2010, 19:36

clock-img

BruMa

pencil-img

2513

Žao mi je cure kaj niste došle,pitala sam za vas.Nadam se da je sad situacija bolja.user posted image

Bruno 26.04.2006.♥♥♥
Mateo 18.12.2009.♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=_1_MydgRFZw&feature=player_embedded

clock-img

12.06.2010, 20:47

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Evo i mi stigli doma..user posted image Bilo nam je divno na druženju,žao mi je što ostale curke nisu došle,ali bit će još druženja. Sad ću staviti par slikica ,a tikica ih ima više pa će i ona još staviti da vidite kako je bilo...
Klinci su svi super,mala Lucija od Wuki je najmirnije dijete koje sam vidjela,mala Viki i Leona od Božice su preslatke,FJ,Vladimir i Bruno imaju više energije nego svi mi skupa,neumorni su i predragi,maleni Mateo je preslatki,Žabina Luce je prava klinceza već,a tikičini dečki su pravi frajeri..
VELIKI pozdrav našim muškarcima koji su se pržili na suncu i kraj roštilja i strpljivo čekali čevape.Dečki klopa je bila super...
Pozdrav svima!!!

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

12.06.2010, 21:13

clock-img

zaba

pencil-img

5626

evo i ja prijavljujem dolazak user posted image ,doduše Tiks i ja smo jošpile kavu kod nje doma user posted image ....
Bilo je predivno,klopa mrak,klinci dobri,baš nam je bilo obiteljski....
Ja ovog puta nisam imala fotić..

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

12.06.2010, 21:15

clock-img

božica

pencil-img

8832

Da, da veliki pozz dečkima kod roštiljauser posted image
Da bilo je super, drago mi je kaj smo i mi bili.user posted image

djeca su sva super velika i malauser posted image

idem micat rit...

clock-img

12.06.2010, 21:24

clock-img

novamama

pencil-img

8532

super su slikiceuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

clock-img

12.06.2010, 21:34

clock-img

Thea

pencil-img

4043

Još se nisu niti sve učitale... ali do ponoći će biti sve..user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

12.06.2010, 21:34

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Da, svaka cast nasim muzekima....dobro su se drzali po toj vrucini uz rostiljcek. Blagoslovljeni Pan user posted image
Ja sam se napokon oprala i sad idem slike dizati.
Ima ih toliko da bum do ponoci valjda gotova user posted image
Dogovor je pao da na jesen ovo ponovimo, pa oni koji nisu bili ne trebaju biti puno tuzni....samo malo user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

12.06.2010, 21:41

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Žao mi je da smo mi bili samo kratko, ali barem nešto... Nismo vas sve ni vidili... Drugi put ćemo ići zadnji...user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

12.06.2010, 21:44

clock-img

Thea

pencil-img

4043

IZVORNA PORUKA: pikachu

Žao mi je da smo mi bili samo kratko, ali barem nešto... Nismo vas sve ni vidili... Drugi put ćemo ići zadnji...user posted image user posted image user posted image user posted image

Nek vam bude žao!! Bilo je super..user posted image I mala Vita je prekrasna....user posted image

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

clock-img

12.06.2010, 21:45

clock-img

Florijan Jakov

pencil-img

9214

Ponekad se riječima ne može puno toga opisati, zato neću dužiti ... najbolji dojam intenziteta i aktivnosti bi dobili da ste pogledali kadu nakon što smo se FJ i ja okupali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Današnji dan - neprocjenjivo user posted image

FJ JE FRAJER