IZVORNA PORUKA: BUMBI
Rezultate ćemo znati 10.6
sretno
bude se on priviknuo samo da redovito krene
Oooo pa velik je to korak!! Sretno!!
Ma bit će to sve super, samo nek se malo privikne
[Sadržaj poruke je obrisan]
[Sadržaj poruke je obrisan]
Ma znam,ali ovog puta se nedam,a nadam se da će me mm podržati..za sada je ok....
Dedi se gadno piše ako bude opet kontra mene
Iako mislim da će biti teško,ali ne dam se ja...reći ću i baki da mu kaže,a trebao bi mu mm reći,ali on stalno govri dobr,sad ću i tako....
ma bumbi samo kratko i jasno sa dedom...ipak je dino tvoje dijete i ti znaš što želiš za njega i što je za njega dobro...svaka čast baki i dedi,ali vrtić je vrtić...a ako se budu ljutili,proći će ih kad-tad....
IZVORNA PORUKA: danery
ma bumbi samo kratko i jasno sa dedom...ipak je dino tvoje dijete i ti znaš što želiš za njega i što je za njega dobro...svaka čast baki i dedi,ali vrtić je vrtić...
slažem se....
a što se prilagodbe tiče,biti će kao i svaka, nema tu razlike da li je dijete malo, veliko....odvajanje je odvajanje i vrtić im je nešto novo, tu su obaveze i red...
ali nakon nekog vremena ćeš vidjeti da ti je bolji kada ide u vrtić nego doma ili s bakom i dedom...
Janu se točno vidi kada se vrati iz vrtića, nekako je sav važan i zadovoljan, a od bake i dede dođe sav zahtjevan jer je naviknut da mu se tamo sve ispunjava