Lijepa su mi i nina ova koja si stavila i od wukovarke,a ova od peg perega su ludilo. Kad smo mi kupovali svoja, došao je tata sa blizancima s ovakvima u dućan, da pozdravi tete i kolica su ajme meni. Mislim da im je i cijena ajme meni,čini mi se negdje oko 8000 kn.
Lijepa su mi i nina ova koja si stavila i od wukovarke,a ova od peg perega su ludilo. Kad smo mi kupovali svoja, došao je tata sa blizancima s ovakvima u dućan, da pozdravi tete i kolica su ajme meni. Mislim da im je i cijena ajme meni,čini mi se negdje oko 8000 kn.
ma da definitivno su mi preskupa...wuki gledala sam ta koja imaš ti ali nekako su mi ova prevagnula...ljepša su mi...
ma da kažem mužu kupi sad kolica za 8000 kn udavio bi me...dao je za bazz 6000
meni su isto kolica simpa
vidim da kod vas ima samo tih...jedne iza drugog djete...meni se to jako nesvidja..jer djete iza nema nikakav vidik a niti majka ima dobar pregled oboje...
LJUDI OVDJE IZBJEGAVAJU TO KUPOVATI..ovdje se koriste jako kolica dupla...postoje ovako za malu bebu i vecu bebu u kombinaciji i za blizance....
sad cu pokusati sliku staviti...meni su odlicna..ali ovo jedno iza drugoga NIKADA..TO MIJE LOSE JAKO.
to je uglavnom to....meni su takva bolja puno...pregled je bolji djeteta i djete vidi bolje isto tako...
[Sadržaj poruke je obrisan]
meni se više sviđaju ona gdje su djeca jedan pored drugoga...
ali tko zna, iris ti možda kada se beba rodi neće ni htjeti u kolica....
-Tagore-