IZVORNA PORUKA: Kejt
Ja intenzivno tražim doktora u Zg bolnicama kojemu mogu platit carski. Uopće ne bi išla kod P. zbog hrane i ružičaste sobe. jednostavno hoću carski jer nema šanse da mi još jedno dijete porode na ovakav način kao ovo! Zato cure ako znate dr-a kojemu mogu platit carski imena šaljite na pp.! Hvala!
Onda draga dođi u Veliku Goricu kod doktora Ledera, kojeg hvale na sve strane.
Kuma od MM-a je vodila trudnoću kod njega, a u bolnici je bila pažena i mažena. On radi u merkuru.
Što se tiće privatnih klinika za rađanje, ne hvala, jer platila ja 100 ili tisuće i tisuće kuna, stenjat ću i derati se jednako.
Rodila sam u Vinogradskoj, gdje su me po samom dolasku pitali hoću li epiduralnu koju nisam htjela jer sam htjela osjetiti čin rađanja koji je sveprisutan od kad kroči ljudska noga ovim svjetom.
Znači...u koju god bolnicu da dođeš imaš izbor, a ta tri dana svatko može izdržati.
O podobniku ne znam ništa, svaka čast čovjeku na školovanju i napretku, ali molim lijepo...žene rađaju tisućama godina po oranicama, štalama i ulicama, zašto je sada takav problem roditi u krevetu toplom i uz brigu lječnika.
Nikoga ne kritiziram, svatko ima pravo na svoj izbor, svi smo mi drukčiji....ali tolike se traume prave oko rađanja kao da smo mi prva generacija koja to prolazi
A što se tiće nepravde i razdvajanja poznatih od nas običnih smrtnika...o tome možemo koliko hočemo, ali nikada se neće promjeniti.
Jer moć i novac rade sve.
< Poruku je uredio Wukovarka -- 7.6.2010 17:47:30 >