cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Žaba u Splitu

clock-img

04.07.2010, 10:48

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

user posted image user posted image user posted image user posted image komadi na dobrom provodu...

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

04.07.2010, 10:57

clock-img

osobno

pencil-img

2730

E bravo, svi dobili kompliment osim mene..user posted image
sad će mislit ljudi da sam uživo kakva babaroga obzirom na to da uvik stavim slike na kojima ispadnem lipo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

clock-img

04.07.2010, 11:00

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

user posted image user posted image user posted image user posted image ma znamo mi da si ti dobra...

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

04.07.2010, 11:27

clock-img

osobno

pencil-img

2730

IZVORNA PORUKA: ninolina

user posted image user posted image user posted image user posted image ma znamo mi da si ti dobra...

user posted image user posted image
user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

clock-img

08.07.2010, 22:12

clock-img

zaba

pencil-img

5626

IZVORNA PORUKA: osobno

E bravo, svi dobili kompliment osim mene..user posted image
sad će mislit ljudi da sam uživo kakva babaroga obzirom na to da uvik stavim slike na kojima ispadnem lipo.user posted image user posted image user posted image user posted image

ajme oprosti,ali od silne euforije mi je "pobjeglo"...OPROSTI MI
SLATKA,MALA,SITNA KAO DA NIJE RODILA PRIJE PAR MJESECI I PUCAJU TE TURSKI GENI user posted image user posted image user posted image ,ma volim i tebe puno puno,pogotovo kad si dijete obukla u žaba bodyuser posted image

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.

clock-img

09.07.2010, 15:40

clock-img

Anoniman

Cureee!!!
Evo, nasa draga Zaba sutra opet stize u Split user posted image
u 8 stizu, pa ce pravo u Jokera da opustosi ducane i karticu user posted image , pa oko 10 da se organizuje neka kafica na istom mestu kao i prosli put user posted image

Tako sam se obradovala samo se nadam da cemo mi uspeti da dodjemo jer je mm sutra sluzba user posted image iako sam vozila ovih dana, ne bih se usudila sama kolima, a sestra ne bi smela da vozi mm-ov auto posto je stranac, pa bi moglo da bude problema ako nas zaustave...mozda kad bi ubedila seku da ostane sa malom a ja dodjem busom ? user posted image user posted image

Ajde ajde brzo se javljajte ko dolazi sutra??!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2010, 15:44

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

Nelly pozdravi mi moju zelenu, izljubi i izgrli....user posted image user posted image ...ak bude dole još tjedan dana valjda ju bum vidla!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

clock-img

09.07.2010, 15:47

clock-img

Anoniman

i moram ovo da napisem...stize meni poruka od Zabe, i ja kazem naglas: super! Zaba dolazi ujutru!
i tako ja pricam naglas i organizujem se sama sa sobom, a sestra me pita, a kada Super Zaba dolazi?! user posted image user posted image user posted image tek kad sam se dobro ismejala i dosla do vazduha sam uspela da joj objasnim da ona nije Super Zaba nego da sam ja rekla : super! Zaba dolazi ujutru user posted image user posted image user posted image
tako da je nasa Zaba dobila novi nadimak user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2010, 15:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: FIONA

Nelly pozdravi mi moju zelenu, izljubi i izgrli....user posted image user posted image ...ak bude dole još tjedan dana valjda ju bum vidla!

hocu hocu, iskreno se nadam da cu uspeti da dodjem user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2010, 15:49

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

izljubi ju i izgrli...a i onu malu ljepoticu Luciju

clock-img

09.07.2010, 21:03

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Uživajteuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

09.07.2010, 21:16

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Joooj cure, meni je to kasna ura za ispijanje kavice...prošli put smo se se skoro otopile od vrućine, sve i da sjednemo unutra opet se moram spustit do grada poslije...user posted image user posted image user posted image  a sama ne mogu doći jer mi nema tko čuvati R...
Lipo mi se zabavite, pozdravite Zabu, izljubite mi Lucu...iskreno se nadam da ću na sljedećem druženju biti s vamauser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

09.07.2010, 21:53

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

ja isto ne mogu nikako. imam dogovor sa svojom najdrazom i jedinom klimaktericnom majkom. mislim da nije potrebno objasnjavati zasto neke stvari ne mogu otkazati.. user posted image

kreketušu cu lovati po zagrebu, nema mi druge.. user posted image

clock-img

09.07.2010, 21:53

clock-img

tikica_69

pencil-img

25386

Uzivajte sa super zabom user posted image user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

clock-img

10.07.2010, 08:28

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Dobar provod sa super žabom

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

10.07.2010, 08:32

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.07.2010, 09:08

clock-img

nancy

pencil-img

2045

hvala Call na obavijesti mobuser posted image al stvarno nisam u stanju za hodanja po ovom suncu.
i jucer sam bas u svom postu napisala da mi tlak bas nije ok.manta me pa i ne bi volila negdi se skljokat.
nije mi nije dobro

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

clock-img

11.07.2010, 11:16

clock-img

cuba

pencil-img

21489

I cure, jel bilo tog druženja na kraju?? Nikakav izvještaj, slikica ničegauser posted image

clock-img

11.07.2010, 14:52

clock-img

Anoniman

Bile smo samo Zaba, Vrtirepka, moja sestra i ja, i deca naravno user posted image
Bilo je bas lepo, ispricale smo se posteno, a i decica su bila super user posted image

clock-img

11.07.2010, 16:22

clock-img

Gogule

pencil-img

2530

bravo cure za još jedno uspješno druženje. Nadam se da ćemo dogodine kad dođem i mi bar dvije kave popiit

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

clock-img

11.07.2010, 17:06

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

11.07.2010, 21:11

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

IZVORNA PORUKA: Gogule

bravo cure za još jedno uspješno druženje. Nadam se da ćemo dogodine kad dođem i mi bar dvije kave popiit

ma prije toga imamo druzenje u zagrebu, vrtirepka nam dolazi na tulum! jos ne znamo tocan datum, ali doci ce svakako user posted image

mora user posted image

clock-img

11.07.2010, 21:21

clock-img

osobno

pencil-img

2730

Evo sad ću vam otkrit tajnu: možda ćemo uskoro otvarat temu "OSOBNO u ZG"...user posted image

Baš mi je ža šta nisam mogla doć, al šta ću kad su me svi otplili za vozit. user posted image

clock-img

11.07.2010, 21:35

clock-img

cuba

pencil-img

21489

IZVORNA PORUKA: osobno

Evo sad ću vam otkrit tajnu: možda ćemo uskoro otvarat temu "OSOBNO u ZG"...user posted image

Šta već?? Biće si se već i spakiralauser posted image
Cure user posted image user posted image  za druženje, baš mi je drago da ste guštale!!

clock-img

19.07.2010, 22:35

clock-img

zaba

pencil-img

5626

Žaba se vratila kući i počela danas raditi.Čim ulovim vremena stavit ću slikice,predivne su.Još jednom HVALA svim curama na 1. i 2. druženju - bilo je predivno.user posted image E da, i jedan pozdrav Nelly-noj seki - cura je mrak.Voli vas ŽABA.

lucija je svjetlo u mom životu
07.05.2005.