cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Crocs orginal ili kopija?

clock-img

05.07.2010, 19:29

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Ja sam sebi kupila kopiju i udobne su mi jako ali se noga znoji strašno mada inače nemam s tim problema. inače malecka nema ali da joj kupujem kupila bi orginalne jel ima frendica i super su ne znoji se noga u njima bar tak veli.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

24.03.2011, 13:19

clock-img

mommyn

pencil-img

1

Original, svakako, pa ne bi riskirala s plastičnjacima, tko zna od čega rade te fejk po štandovima.
Nije bezveze razlika u cijeni. Iz izkustva frendice - probala jednom fejkerske, znojila se nogica, smrdjela, klizale su se malome i raspale se nakon mjesec dana...originale moj preraste i još uvijek ih čuvam (tko zna user posted image ).
btw, nisu ni meni nešto vau, ali voli biti u njima i nosi ih cijele godine i svuda, zašto bi ga silila na nešto fancy.
Ovako sam bez brige. user posted image

clock-img

24.03.2011, 13:52

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Mislim se i ja kupiti R za ovo ljeto male Crocsiceuser posted image
Mm ih već ima, nekoliko pari. U njima radi dok je na brodu i one su mu najudobnije. Sad se već mislim da i sebi uzmem jedne za na plažuuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

24.03.2011, 14:17

clock-img

mariola

pencil-img

19495

Ako ih budem kupovala Toniju svakako ću kupiti original jer sumnjam u materijale lažnjaka.

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

24.03.2011, 20:19

clock-img

mama mery

pencil-img

5395

mm i ja ih nevolimo a djeca imaju kopije ali nose samo kad su vani i to u pjesku 

< Poruku je uredio mama mery -- 24.3.2011 20:20:48 >

clock-img

24.03.2011, 20:21

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

D ima kod mojih one s krznom unutra,to su mu kućne papuče,ali nisu original

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.03.2011, 21:02

clock-img

pepeljuga

pencil-img

17269

Moji od prve godine svako lito dobiju nove i meni su zakon,cilo lito su u njima,idu u more,ma nema di nema a preko zime ih znaju nositi i kao papuce,i ja sam sebi kupila prije tri godine kad sam bila trudna sa R zbog bolnice,i nosim ih isto u Zd kao papuce i po litu do plaze.

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

clock-img

25.03.2011, 08:54

clock-img

lidac0605

pencil-img

4975

Mi cijela femili imamo kroksice lažnjake iz Pitarella,nosimo ih ko šlape,a po ljetu na kupanje.Meni su super,opće mi se ne znoji noga,niti klincima,nit se usmrde.Ja evo svoje nosim već 3 godine,klincima sam već druge kupovala.Original su mi ipak prepreskupe za obične gumene klompe,na nas evo sad šestero...ove fejk mi se ne čine niš lošije

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

clock-img

26.03.2011, 23:54

clock-img

modesty blaise

pencil-img

4874

ajme meni je to tak grdo da ih ne bi metla na nogu ni da mi ih neko pokloni...brrrr

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

clock-img

27.03.2011, 07:47

clock-img

novamama

pencil-img

8532

ja imam falše, evo već 3 godine i ko nove su...baš sam ih ponovno izvadila za nositi po kući jer su se obične papuče počele raspadati..uglavnom, ok za po kući - nečujne suuser posted image

O sam lani kupila oriđiđi, kao da mi dijete ima kvalitetnu papučicu i stvarno su bile odlične, a nogice su isto smrduckale kada bi duže bio u njima...srećom smo non stop bili na i u moru pa su se non-stop praleuser posted image

po meni, osim dizajna nema neke razlike...oriđiđi su stvarno ljepše..njega nisu žuljale, ali znam djecu koju jesu...

i ovo ljeto ću mu kupiti jedne, za R ću još vidjeti, ali mislim da će i ona dobiti svoj primjerak...

zato što su prije svega praktične...a i fora na njihovim nogicama...ja u svojima samo po kućiuser posted image

Ča je život vengo fantažija....