cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Pitanje i Vaše mišljenje?

clock-img

30.06.2010, 07:35

clock-img

MiniMama

pencil-img

939

ma daj ti nama bar reci jesi ga onda na kraju pustila u ribiciju? i jeste se pomirili bar? i da, tockice, ako poslusa moj savjet i dobijes kakvu zlatninu i fino rublje duzna si mi kavu user posted image

clock-img

30.06.2010, 07:40

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: Točkica28

i bezveze mi je kaj pika u moj forum user posted image

user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

clock-img

30.06.2010, 07:42

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

IZVORNA PORUKA: MiniMama

ma daj ti nama bar reci jesi ga onda na kraju pustila u ribiciju? i jeste se pomirili bar? i da, tockice, ako poslusa moj savjet i dobijes kakvu zlatninu i fino rublje duzna si mi kavu user posted image

ahahhahaha... važiuser posted image

ma nije uopće stvar u pecanju... i sad bi se ja kao trebala opravdavati i bla bla a nemam živaca za to... i pecanje nije bilo nikada problem... but nevermind...
i nismo se mi uopće posvadali,dapače imamo super odnos...

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

clock-img

30.06.2010, 08:37

clock-img

tatica

pencil-img

28

a sunce moje malo user posted image  user posted image :PPPP

clock-img

30.06.2010, 08:40

clock-img

Zvonki

pencil-img

10869

E sad tatice, pošto znamo tko je mamica, odgovor ti slijedi - kakvo pecanje? Kakav nogomet? Ima da sjediš doma i da ideš van samo kad ONA kaže, jel' jasno? user posted image user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

clock-img

30.06.2010, 08:44

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: MiniMama

ja bi se ipak kladila na tockicu.. user posted image

user posted image

no coment...
čisto jer mi se neda uzrujavati...
ove rr s kojima se svaki dan čujem sve znaju, a ne da mi se sad branit sebe ili njega nadugo i nasiroko...
i bezveze mi je kaj pika u moj forum user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne sekiraj se

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

30.06.2010, 08:45

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: Zvonki

E sad tatice, pošto znamo tko je mamica, odgovor ti slijedi - kakvo pecanje? Kakav nogomet? Ima da sjediš doma i da ideš van samo kad ONA kaže, jel' jasno? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image potpisujem inače user posted image

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

clock-img

30.06.2010, 08:49

clock-img

mirna

pencil-img

8134

tatica mozda joj nisi dobro objasnio rijec "pecanje"...user posted image user posted image user posted image

salim se, cure su vec sve napisale...dobro nam dosao!user posted image

clock-img

30.06.2010, 08:53

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

hehe ljudi,toćkice jel se ljutišuser posted image tatice daj nebediraj ženicuuser posted image

clock-img

30.06.2010, 08:56

clock-img

tatica

pencil-img

28

zar vi zaista mislite da ćemo se svađati oko ovakvih stvari user posted image user posted image user posted image

p.s. primljeno na znanje, od sad ću bit pravi muž.... kućni posao nek se gomila a ja ću s jednom rukom na pivi s drugom u gaćama sjedit u fotelji i gledat nogać user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 08:59

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

ko al bundyuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 08:59

clock-img

natalijax

pencil-img

12210

moj savjet ti je ako toliko voliš ribičiju,iskopaj jedan ribnjak u dvorištu,to ti je najunosnije,doma si,pecaš i još k tome staviš si telkać vanuser posted image

clock-img

30.06.2010, 11:29

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

JA MISLIM DA VI MOZETE U KRIM POLICIJU...

ODLICNE STE...

clock-img

30.06.2010, 11:29

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

sve ste raskrinkale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 12:22

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Vidim svašta se tu izdešavalo od jučer! Točkice nemoj zamjeriti što sam rekla TM da bi ga ja još potjerala na pecanje user posted image

clock-img

30.06.2010, 14:24

clock-img

tatica

pencil-img

28

auuu što ste kolegijalne.... jučer jedna priča danas druga... moram potražiti mišljenje na drugoj adresi... nekoj neutralnoj hahahaha mada mislim da mi nema pomoći.... user posted image

clock-img

30.06.2010, 14:25

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: tatica

auuu što ste kolegijalne.... jučer jedna priča danas druga... moram potražiti mišljenje na drugoj adresi... nekoj neutralnoj hahahaha mada mislim da mi nema pomoći.... user posted image

ha ha...vidiš koliko nas ima...ali nema to sad veze s našom točkicom ja mislim da si zaslužio pecanje...ali to sve skupa moraš dobro platiti ...a ona će ti iznesti računuser posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 14:26

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

aj ti na svoj ribički forum user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

clock-img

30.06.2010, 14:27

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

aj ti na svoj ribički forum user posted image user posted image user posted image

evo evo bila sam

clock-img

30.06.2010, 14:28

clock-img

curice

pencil-img

10443

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3

clock-img

30.06.2010, 14:28

clock-img

Točkica28

pencil-img

2918

aaaaaaaaaaaaa
ne tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image

Naše sve <3 <3

clock-img

30.06.2010, 14:29

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

aaaaaaaaaaaaa
ne tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sad sam se zgubila od svih ovih tema...ahhh...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 14:39

clock-img

tatica

pencil-img

28

vidim da ću se morati tamo izjadati user posted image user posted image user posted image

a ti točkice mir.... tu me tjeraš a ustvari jedva čekaš da dođem domeka user posted image

p.s. ninolina, na kojem si ti ribičkom forumu hahahaha

clock-img

30.06.2010, 14:41

clock-img

ninolina

pencil-img

15879

IZVORNA PORUKA: tatica

vidim da ću se morati tamo izjadati user posted image user posted image user posted image

a ti točkice mir.... tu me tjeraš a ustvari jedva čekaš da dođem domeka user posted image

p.s. ninolina, na kojem si ti ribičkom forumu hahahaha

čuj ti tatice...mislim i ja pecam...e sad ti se jučer nisi izjasnio kaj ti pecaš pa ne moram ni ja....user posted image user posted image

a točkice ako ne donese bajaderu danas kad dođe...pošalji ga na ribolovuser posted image user posted image

clock-img

30.06.2010, 14:51

clock-img

curice

pencil-img

10443

IZVORNA PORUKA: ninolina

a točkice ako ne donese bajaderu danas kad dođe...pošalji ga na ribolovuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine princeze x 3