cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Ringeraja nagrađuje trudnice

clock-img

21.11.2011, 19:37

clock-img

m600

pencil-img

6732

hvala vamauser posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

clock-img

21.11.2011, 21:08

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Aaaaa,predivan jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

24.11.2011, 16:52

clock-img

DarijaRR

pencil-img

152

Sliku su nam poslali mala fizičarka i Jakov

user posted image

Hvala!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.11.2011, 17:53

clock-img

ikica84

pencil-img

3720

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

clock-img

24.11.2011, 21:06

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

01.12.2011, 14:39

clock-img

anmar

pencil-img

31

Čestitamo!user posted image
Za mjesec Studeni 4 sretne dobitnice u nagradnoj igri Ringeraja nagrađuje trudnice su: mekica, kika, olivija i vesna146.user posted image

< Poruku je uredio anmar -- 1.12.2011 14:52:51 >

clock-img

01.12.2011, 20:08

clock-img

olivija

pencil-img

181

Hvala !!! user posted image user posted image user posted image

16. 11. 2011. stiže nam bebica

clock-img

02.12.2011, 10:09

clock-img

anmar

pencil-img

31

Bravo!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

12.12.2011, 16:40

clock-img

anmar

pencil-img

31

Drage trudnice, Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru „Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice“. Ovim putem bi Vas željeli obavijestiti o sretnicama koje su uz mališane osvojile i super poklon pakete od naših sponzora. Za mjesec studeni sretne dobitnice su (došlo je do promjene jer jedna trudnica nije rodila u studenom pa smo izvukli novu dobitnicu):  vesna146,olivija,mekica i debelamama je novoizvučena. user posted image

Čestitamo još jednom dobitnicama

Vaša Ringeraja.hr

clock-img

21.12.2011, 13:36

clock-img

anmar

pencil-img

31

Upoznajte se sa Ringerajinim programom "Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice". Potrudili smo se da odabranom broju korisnika (izvlačimo 4 dobitnice) portala svaki mjesec poklonimo nešto vrijedno i lijepo. Prijavite se drage naše trudnice! :)

Ringeraja nagrađuje trudnice Prosinac! :)

Imena dobitnica za Prosinac, objaviti ćemo početkom Siječnja. Sretno svim budućim majkama u Prosincu! user posted image user posted image

clock-img

25.12.2011, 10:31

clock-img

anmar

pencil-img

31

user posted image Svim Ringerajkama i Ringerajcima sretan i blagoslovljen Božić!  user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anmar -- 25.12.2011 10:32:47 >

clock-img

27.12.2011, 22:50

clock-img

olivija

pencil-img

181

tni blagdani!!!
Hoče li nambrzo stič na še radosnice i pelenice ? Pozzz

16. 11. 2011. stiže nam bebica

clock-img

30.12.2011, 11:12

clock-img

anmar

pencil-img

31

user posted image Draga Olivija, idući tjedan bi trebali poslati poklone!user posted image Još samo malo strpljenja....  user posted image   
                                                                            trčimo najbrže što možemo, da sve stignemo! user posted image

clock-img

02.01.2012, 11:03

clock-img

anmar

pencil-img

31

user posted image

user posted image Ringeraja nagrađuje trudnice - Siječanj!user posted image
       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drage trudnice, termin poroda Vam je u siječnju?
Onda je ovo pravi članak za vas!  user posted image
user posted image

< Poruku je uredio anmar -- 2.1.2012 11:07:08 >

clock-img

02.01.2012, 12:10

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

Moja seka je danas rodila i ja sam nju prijavila ali preko svoga NICKA nadam se da cete to uvaziti jer vidim da sam prijavila 2. sijecanj a ono ispalo 1. veljace...mozete li to ispraviti...dakle danas je bio porod i beba je super...sebe NE MOGU UPISATI JER NE ZVIIM U HR i nemogu vam poslati istoga momenta hrvatski izvod i rodjenih jer upisujem tek kasnije nakon par mjeseci kada dodjem u hrvatsku

zato vas molim u svoje ime DA UVAZITE MOJU SESTRU....naci cete prijavu a ako je upisano krivo 1. veljace porod to je onda automatski rr.hr. upisala moj datum poroda umijesto sekin koji je bio danas BEBA SE ZOVE LUCIJA

clock-img

02.01.2012, 17:53

clock-img

olivija

pencil-img

181

O.k hvala i sve najbolje Vam želim u Novoj 2012 i da nam bude što više trudnica na r.raji,ljubimo vas ja i moj Gabriel !!!

clock-img

04.01.2012, 09:26

clock-img

elven

pencil-img

319

Pitanje, možete provjeriti da li je moja prijava za siječanj zaprimljena user posted image ...pretpostavljala sam da će doći na mail neka potvrda o prijavi ili nešto biti na profilu, ali ništa....

clock-img

06.01.2012, 20:00

clock-img

Vjeverica ST

pencil-img

1218

a ka će rezultati za finalistice u prosincu???

eto, nisam se nadala, mislila sam da ću rodit u siječnju..... user posted image

ipak je prosinac, na Sv. Ivana

čestitam curama izstudenog i javite nam jesste zadovoljne!user posted image

U dobro vjeruje samo malo onih koji ga čine

clock-img

07.01.2012, 11:04

clock-img

anmar

pencil-img

31

user posted image Draga Bebys, tvoja prijava je ušla u 1.mjesec ne brini! ;) Sustav praćenja prijava - ne prihvaća tj. ne bilježi datume unaprijed već stavlja mogući datum u tekući mjesec ... tako da se slobodno možeš opustiti. user posted image Što se tiče tvoje prijave, možeš se prijaviti i ti bez obzira na boravak u HR ako ćeš roditi u HR - samo sa mobitelom poslikaj otpusno pismo iz bolnice da se vidi datum i to će biti dovoljno i prebaci na komp tu sliku i pošalji. user posted image Naravno, ako si i ti rodilja u Siječnju.. Sretno!!!!user posted image

user posted image

clock-img

07.01.2012, 11:08

clock-img

anmar

pencil-img

31

Jedan huguser posted image i poljupca dva za Gabrijela user posted image user posted image iz Ringerajinog srca user posted image

clock-img

07.01.2012, 11:10

clock-img

anmar

pencil-img

31

user posted image Draga Eleven, zaprimljena je! user posted image

user posted image

clock-img

07.01.2012, 11:24

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

IZVORNA PORUKA: anmar

user posted image Draga Bebys, tvoja prijava je ušla u 1.mjesec ne brini! ;) Sustav praćenja prijava - ne prihvaća tj. ne bilježi datume unaprijed već stavlja mogući datum u tekući mjesec ... tako da se slobodno možeš opustiti. user posted image Što se tiče tvoje prijave, možeš se prijaviti i ti bez obzira na boravak u HR ako ćeš roditi u HR - samo sa mobitelom poslikaj otpusno pismo iz bolnice da se vidi datum i to će biti dovoljno i prebaci na komp tu sliku i pošalji. user posted image Naravno, ako si i ti rodilja u Siječnju.. Sretno!!!!user posted image

user posted image

hvala ti anmar...ali neka OVO OSTANE ZA MOJU SEKU ....ja cu roditi cekam svaki dan....i sigurno ce biti u sijecnju ali ne u hrvatskoj...nazalost....kasnije cu tek bebu upisati u hrvatske knjige i maticni ured...tako da bi stvarno voljela POKLON SVOJOJ DRAGOJ SEKI I NJENOJ SLATKOJ CURICI...HVALA VAM

clock-img

07.01.2012, 11:50

clock-img

anmar

pencil-img

31

user posted image user posted image Elven, oprosti...krivo sam napisala...

clock-img

07.01.2012, 12:00

clock-img

anmar

pencil-img

31

user posted image Hvala Vam svima na prijavama za nagradnu igru „Ringeraja.hr i partneri nagrađuju trudnice“.user posted image Dobitnice neka nam šalju slikice bebica sa poklonima.

Za mjesec Prosinac dobitnice su: anja26, Vjeverica ST, Bubu i Uskoro stižem! Bravo! Evo jedan ples pobjede za vas:  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitamo!!!user posted image

clock-img

07.01.2012, 12:03

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image