cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: CB Moje grčko vjenčanje

clock-img

24.10.2008, 22:20

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Bok Wukovarka!
Imaš problem user posted image user posted image user posted image ?

clock-img

24.10.2008, 22:20

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Nece poruka da prodje...

Ide ova?

clock-img

24.10.2008, 22:21

clock-img

mirna

pencil-img

8134

ide...user posted image

clock-img

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

ide, ide.... user posted image user posted image

Mislim da se kompac pobunio s mojim tipkanjem

clock-img

clock-img

Candy

pencil-img

9948

IZVORNA PORUKA: Candy

Bok Wukovarka!
Imaš problem user posted image user posted image user posted image ?

Već neko vrijeme zezaju sa internetom...i ja imam problema...

clock-img

24.10.2008, 22:22

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Do sada nisam imala....

Dragi skida neke filmove..morala sam ih sada stopirati da mogu tipkati s vama

clock-img

clock-img

zg_cinik

pencil-img

918

IZVORNA PORUKA: FIONA

pa kaj mogu sa osobnom u EU???

kaj u EU... user posted image
možeš i u BIH...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

clock-img

piggy

pencil-img

6299

Fiona to nam ne bu niš novo ak bu tvoje ime tam,za sliku ne vjerujem da ne bankrotiraju na boji za novineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a bojim se da im ni prodaja ne bi baš išla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šala mala znaš meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

clock-img

24.10.2008, 22:23

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

IZVORNA PORUKA: piggy

IZVORNA PORUKA: Wukovarka

user posted image

Wukovarka kakvih ti problema imaš

Piggy ne diraj mi Wukovarku...ja najbolje znam kad te računalo zaj....!!!
Ne daj se stara pod pritiskom tehnike budi jača!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Stara nemoj se uzrujavati to ti nije dobro u trudnoći to ti govorim ja iz iskustav!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 22:24

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

IZVORNA PORUKA: FIONA

user posted image

Wukovarka kakvih ti problema imaš

Piggy ne diraj mi Wukovarku...ja najbolje znam kad te računalo zaj....!!!
Ne daj se stara pod pritiskom tehnike budi jača!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Stara nemoj se uzrujavati to ti nije dobro u trudnoći to ti govorim ja iz iskustav!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image

clock-img

24.10.2008, 22:25

clock-img

Dora04

pencil-img

986

Ma nismo se nikad srele u kafeu, ja ti rijetno zalazim na ovo mjesto. znaš da ja nemam vremena, a vi ste jaaako brze, dok se ja ušaltam prođe mi nekoliko stranica......
Inače navečer rijetko palim komp ali danas mi nema muža pa sam se malo zaželila društva.user posted image

clock-img

24.10.2008, 22:26

clock-img

piggy

pencil-img

6299

oprosti draga nisam ja sad kriva,kriv je njen muž puž user posted image user posted image user posted image user posted image
a tebi je sad sve ok sa kompom iako sam ja ovdjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

Da, da..sad kad nema muzeka, dobre smo i mi....

Salim se....user posted image user posted image

Ufff....ubilo me hodanje danasnje...
sad cemo malo smanjiti ritam

clock-img

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

Fiona to nam ne bu niš novo ak bu tvoje ime tam,za sliku ne vjerujem da ne bankrotiraju na boji za novineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a bojim se da im ni prodaja ne bi baš išla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šala mala znaš meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa nek stave crno bijeloi smanje tak da ušparaju...pa ne bum dozvolila da pišu o meni bez slike!!! Odma bum ih tužila!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da draga znam tebe zato te i zafrkavam!!!user posted image user posted image user posted image
Cinik pa daj me ne zezaj...mogu i u BiH...dole još nisam bila ali imam želju...koja me bu cura primila...jer Sanjarica iz Sarajeva??? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 22:27

clock-img

Candy

pencil-img

9948

Pa to ja redovito radim user posted image ... I onda mu zaboravim vratiti skidati pa poludi user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

24.10.2008, 22:28

clock-img

Puli

pencil-img

12860

njanja

ja prezadovoljnauser posted image

isplatilo se svake kuneuser posted image
lako se veže,curka se voli nositi a zna u njemu i zaspati
a kad pada kiša mi je super
ruke slobodne za kišobran
i možemo u šetnjicuuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

clock-img

24.10.2008, 22:28

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

Piggy tebi su odmah drugi krivi kaj bi ti bila...jel ti imaš zagorske krvi u sebi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dora steraj ti malo češće muža da se družimo!!!

clock-img

24.10.2008, 22:29

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

IZVORNA PORUKA: Candy

Pa to ja redovito radim user posted image ... I onda mu zaboravim vratiti skidati pa poludi user posted image user posted image user posted image ...

Moj zna da stopiram..pa uvijek stavi neku dobru komediju da me namami da se sjetim pokrenuti user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 22:30

clock-img

mlada mama

pencil-img

3670

halo pogledala sam slikice sa druzenja, bas ste mi slatki i samo da znate iznenadila sam se kad sam vas vidjela u jaknama mi smo ovdije danas svi bili samo u tankim maicicama,jer je bilo uzasno vruce....

clock-img

24.10.2008, 22:30

clock-img

Dora04

pencil-img

986

Ma nisam tako mislila, vi ste najbolje moguće društvo, ali obično večer peglam ili zaspim ispred tv.

clock-img

24.10.2008, 22:31

clock-img

piggy

pencil-img

6299

nemam stara zagorske krvi imam karlovače krvi,a zna se koji put i u krvi koje karlovačko naći,malo tuborga i žujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 22:32

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

deca odo ja peglad trenirku za sutra ipak moram biti u sportskom izdanju ak me Slovenci počnu naganjati!!!!

Vidimo tj. čujemo se sutra...pusa svima koliko vas ima....voli vas FIONA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.10.2008, 22:33

clock-img

FIONA

pencil-img

9057

nemam stara zagorske krvi imam karlovače krvi,a zna se koji put i u krvi koje karlovačko naći,malo tuborga i žujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad mi je sve jasno...MM i ti iste se krvi...zato vas i volim!!!!
kissi, kissi!!!

clock-img

clock-img

Wukovarka

pencil-img

6821

IZVORNA PORUKA: mlada mama
mi smo ovdije danas svi bili samo u tankim maicicama,jer je bilo uzasno vruce....

Kod nas pingvinceki zicaju za caj user posted image user posted image

Salim se...ali hladno je...j sam se jedva ugrijala u kuci

clock-img

clock-img

piggy

pencil-img

6299

zovi ak zapneš na granici mi bumo ti došle pomoći,kad se sve skupimo odmah će te pustiti.
lijepo se provedi.user posted image user posted image user posted image user posted image