Nato, ovo je zaista tužnaaaa priča! Pretužna! Srce me boli pri samoj pomisli na to što si ti prošla.
Nažalost, znam još nekoliko takvih slučajeva i... zahvalna sam Bogu na svojoj zdravoj Ladi još više!
Ja sam godinu dana, prije no što sam ostala trudna s Ladom, napravila test jer mi je kasnila manga, test bio pozitivan, a ja ! Odmah sam javila SVIM frendicama, mami - svima koji su mi nešto značili! Dogovorila pregled za sljedeći dan i ... ŠOK!
Dr.je rekla da ne vidi srčeko, da je gestacijska vrečćica premalena (nisam je ništa razumjela!!!), no da ćemo pričekati tj.dana. ja sam samo htjela da to malo, toliko željeno počne kucati, no na sl.pregledu otkucaja nije bilo, a meni nikako nije bilo jasno što to znači?!
Dr.mi je ugovorila kiretažu za tri dana jer je bio vikend. Uopće mi nije bilo jasno što će mi raditi, zašto...
Uglavnom, vikend sam proplakala , a u pon, kad je trebalo krenuti u bolnicu, nekako sam se pomirila sa svime. Slušala sam cd Ede Maajke i pjesmu No sikiriki. Jedan stih kaže Ko ga j... i ja sam to stalno ponavljala u autu. Kao život ide dalje, bit će bebica, još smo mladi, ni srčeko nije kucalo... MM je mislio da sam poludila!
Sam postupak nije bolio jer sam dobila lokalnu (koja me omamila) i zbog nje mi je sve bilo smiješno. kad je sestra rekla Je li udara u glavu?, meni pala napamet ona pjesma Udara u glavu ko šampanjac i bilo me sram što sam je se sjetila, kao da mi dr.može čitati misli.
Kad je postupak završio i odveli me u sobu na krevet - počelo je pravo MUČENJE!!! Pa ja sam izgubila svoju bebu!!!
Dva sam puna sata jecala- ! Kao da sam tek tada postala svega svjesna!
Pri povratku kući, osjećala sam se super, najradije bih i na posao otišla.
Uglavnom, iako mojoj ni srčeko nije zakucalo, sjetim je se i pitam se kakva bi bila da se rodila. Trebala se roditi 20.11.2008.
Zaista je strašno izgubiti bebu... pogotovo toliko željenu... nato, ne znam što je tebi dalo snage da nastaviš? Svaka ti čast!