Draga moja ovo je nešto najgore što se trudnici može dogoditi.
Stvarno si jaka kada si sve to izdržala.
ja nažalost točno znam kako si se osijećala, jer sam prošla isto 2tj .prije termina poroda.jako ružni postupci u bolnici, sav taj porod i vrisak, zbunjenost.Stalno sam mislila da ja sve sanjam i da ću se probuditi ili da su oni vjerojatno pogriješili i da će je oživjeti. Užas! Jako mi je žao, to nikome ne bih nikada poželjela.od tada je prošlo 2,5 mjeseca i još svaki dan pomoslim bar 10 puta na taj dan i na moju curicu.imam jednu djevojčicu od 5 god koja mi daje snagu i zbog koje sam jaka. vjerojatno si pročitala moju priču pa znaš da ja još i ne znam uzrok.Još čekam nalaze. A dok čekam pitam se što mi budućnost nosi, hoće li mi Bog dati još djece( jer sam uvijek htjela barem 3).Ali svaki dan zahvaljujem Bogu i za to što sam je imala i tih 9.mjeseci i što god me čekalo u životu, sve je od Boga i treba sve prihvatiti.Drži se, znaj da te Bog čuva. I tvog anđela na nebu!I čuvaj to svoje drugo dijete i neka ti ono daje snagu!Pozdrav!
klarita, jako mi je žao....
divno je ovo što si gore napisala
< Poruku je uredio anaxx -- 4.7.2011 12:02:16 >
-Tagore-