cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: mah-mah

clock-img

10.08.2010, 14:09

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ajd neka i ti ides...sa svojom kucnom ekipicom...MI IDEMO U SUBOTU...nema nas do tam 10.9. DOBAR PROVOD..super..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2010, 14:10

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

ugodno i mirno more....user posted image
user posted image

clock-img

10.08.2010, 14:11

clock-img

Bebys

pencil-img

10225

user posted image

clock-img

17.08.2010, 15:21

clock-img

Anoniman

haj, curke, evo nas!

dojmovi? user posted image
kupali smo se 4 dana, 3 dana nam je bilo loše vrijeme...
to smo iskoristili za razgledavanje franjevačkog muzeja, penjanje na sv. Eufemiju, posjet prijateljima i sl...

lee, draga, žao mi je što te nisam uspjela upoznati, nadam se da će biti prilike i za to user posted image

uglavnom, nateglila sam se stvari za nas 5 i Kate, jer po novom se mlada dama ne želi voziti u kolicima niti se želi držati za ruku, pa ako nećeš da ju pokupi auto, motor, bicikl ili da se izgubi u gužvi, moraš ju - nosit. BLAŽENI SLING!!! Hvala Bogu da sam ga ponijela, makar sam si mislila, pakirajući, da su moja djeca za to prevelika, ipak mi je bio spas! user posted image

Cure polako više ne žele dude, što je pozitivno a i dosta su pile iz čaše i bočice polako ostavljamo. Mislim da smo na ovom ljetovanju - odrasliuser posted image

sam vam falila?user posted image

Kad stignem, pregledat ću novosti na RR... user posted image  odoh se sad malo odmoriti..

clock-img

17.08.2010, 15:23

clock-img

troubled

pencil-img

7104

hej....user posted image user posted image user posted image
odmah sam te spazila....
welcome back user posted image
a tek sad idem čitati kako vam je bilo user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

17.08.2010, 15:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: troubled

hej....user posted image user posted image user posted image
odmah sam te spazila....
welcome back user posted image
a tek sad idem čitati kako vam je bilo user posted image

hvala, darlin' baš sam te poželila, kako si mi? si još 2u1?

clock-img

17.08.2010, 15:28

clock-img

troubled

pencil-img

7104

jok...rodila prije četiri dana...jučer došli doma....
luđakinjo!!!!!!! pa normalno da sam 2u1...ti ćeš biti prva obaviještena user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

clock-img

17.08.2010, 15:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: troubled

jok...rodila prije četiri dana...jučer došli doma....
luđakinjo!!!!!!! pa normalno da sam 2u1...ti ćeš biti prva obaviještena user posted image user posted image user posted image

joj, što si me štrecnulaaaa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skoro mi je herz pobegel u pete!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2010, 15:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.08.2010, 15:36

clock-img

Anoniman

gracias!user posted image

clock-img

17.08.2010, 15:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

7400

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

17.08.2010, 15:43

clock-img

Domy

pencil-img

3417

Meni apsolutno nisi falila...ma šalim se naravnouser posted image user posted image
Dobro nam došla jer što bi mi bez tebe...user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.08.2010, 15:58

clock-img

niina

pencil-img

340

user posted image user posted image

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

clock-img

17.08.2010, 16:04

clock-img

Imra

pencil-img

3299

IZVORNA PORUKA: Mariachi

haj, curke, evo nas!

dojmovi? user posted image
kupali smo se 4 dana, 3 dana nam je bilo loše vrijeme...
to smo iskoristili za razgledavanje franjevačkog muzeja, penjanje na sv. Eufemiju, posjet prijateljima i sl...

lee, draga, žao mi je što te nisam uspjela upoznati, nadam se da će biti prilike i za to user posted image

uglavnom, nateglila sam se stvari za nas 5 i Kate, jer po novom se mlada dama ne želi voziti u kolicima niti se želi držati za ruku, pa ako nećeš da ju pokupi auto, motor, bicikl ili da se izgubi u gužvi, moraš ju - nosit. BLAŽENI SLING!!! Hvala Bogu da sam ga ponijela, makar sam si mislila, pakirajući, da su moja djeca za to prevelika, ipak mi je bio spas! user posted image

Cure polako više ne žele dude, što je pozitivno a i dosta su pile iz čaše i bočice polako ostavljamo. Mislim da smo na ovom ljetovanju - odrasliuser posted image

ako mi vjerujes danas mislim gdje si ti, sto te nema na RR....dobro dosla nazad

sam vam falila?user posted image

Kad stignem, pregledat ću novosti na RR... user posted image  odoh se sad malo odmoriti..

clock-img

17.08.2010, 16:04

clock-img

Imra

pencil-img

3299

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo mi je uspijece, al valjda cete skontati 

clock-img

17.08.2010, 16:05

clock-img

Imra

pencil-img

3299

ako mi vjerujes danas mislim gdje si ti, sto te nema na RR....dobro dosla nazad

clock-img

17.08.2010, 17:48

clock-img

cuba

pencil-img

21489

Vratila se i naša kerida Mariachi, neka te s nama, nadam se da si napunila baterije za nadolazeću jesen...

Roko i Dino user posted image

clock-img

17.08.2010, 19:48

clock-img

uspavana

pencil-img

3044

hej draga naša mariachi!!! user posted image user posted image user posted image
welcome back!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

clock-img

17.08.2010, 20:57

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

Dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

clock-img

17.08.2010, 21:11

clock-img

Anoniman

thanks, curke! user posted image

clock-img

18.08.2010, 06:08

clock-img

nemammaste

pencil-img

2940

Dobrodošla natrag! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Zadnji članci

article-img