evo i mene da skomentiram ovu temu, naime ja se u potpunosti slažem s Cvrčkom i nisam za objavu slika bez nečijeg znanja...
Fejs mm i ja koristimo zajednički tj. imamo samo jedan profil gdje imamo svega par slikica gore koje smo zaštitili ( naravno koliko smo mogli) i nisam na rr fejsu a ovdje na rr imam isto par slikica u albumu kojeg mogu vidjeti samo moji prijatelji što mi je isto uredu!!!
< Poruku je uredio plavka -- 15.9.2010 14:07:04 >
zašto te onda Lady nema na tim temama...
Da daješ savijete kao nekada?
Da nas nasmijavaš kao nekada sa super naslovima u temama?
Ja te pamtim samo po dobru, ali ne sviđa mi se tvoj ulet na ovoj temi jer imam osjećaj da samo tražiš svađu....
Ne znam zbog čega ako netko ima jasno i čvrsto mišljenje, omah mora biti izložen osudama?
Kao da je postalo manje važno ono što se govori, a važnije je mišljenje MASE....
lady, ali gledaj ili čitaj...masu nas na RR na ovoj temi je podržalo cvrčak u njenom stavu jer dijelimo isti stav, a da niti jednom riječju nije ništa ngativno reklo o Lelo.. Pa Lelo je i meni draga, koliko smo puta prije nego sam počela raditi s njom (i njenom mamom) pričala na skajp???
To što imam mišljenje da se ne bi smjele objavljivati tuđe slike na fejsu, n znači da osuđujem Lelo kao osobu, samo njen čin...
I što je ok...ona nije mislila ništa loše....
I moja frendica je objavila na fejsu sliku od Jana kako ga ona drži u naručju kada je imao 1 mj...i nije mi bilo pravo.ali tu prijateljicu obožavam, najbolja mi je prijateljica već 20 godina.... Ne znam radi čega ako kažemo svoje mišljenje, odmah ispada da se ili svađamo ili mrzimo???