cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Omiljeni filmovi :-)

clock-img

31.08.2011, 11:07

clock-img

anaxx

pencil-img

4813

IZVORNA PORUKA: novamama

a one koje pamtim, ali ih ne bi opet gledala jer su mi prestresni:
la vita e bella - nenadmašna filmčina za ridanje potoka suza....nikad ni na jednom filmu nisam tako plakala....
braveheart

novamama tu te potpisujem, inače ja općenito volim filmove gledati...kad nađem vremena user posted image ,
volim romantične komedije tipa Moj dečko se ženi, Bridget Jones, volim dobar krimić, triler, obiteljske: Billy Eliot ... James Bond je uvijek dobar, Mel Gibson po meni nema lošeg filma, ne volim baš jako razvikane filmove, meni recimo Titanik nije nešto posebno... ne volim horor...

< Poruku je uredio anaxx -- 31.8.2011 11:08:31 >

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

clock-img

31.08.2011, 20:41

clock-img

mamacita

pencil-img

1873

IZVORNA PORUKA: njanja

Veliko plavetnilo i Prljavi ples mogu pogledati milijun puta....

a obožavam gledati stare filmove, pogotovo s cary grantom, a film koji me uvijek nasmije i rasplače je: Afera za sijećanje, savršen je.....

OMG, "An Affair to Remember" LOVE IT... LOVE IT... LOVE IT... Obozavam Cary Granta, u bilo kojem filmu, u bilo kojem zanru, taj pogled, taj osmijeh... Novija verzija tog filma "Sleepless in Seatle" je pre dobra isto, jer je u tom filmu malti ne, ismijan, film sa Grantom. Jako dobro. Svaki put, obavezno ronim suze user posted image .

Zadnji članci

article-img