cookie-img

Web stranica upotrebljava kolačiće

Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Hrvatski Dječji Festival

clock-img

21.11.2010, 19:06

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

Kaj se još nitko nije javio sa druženja, cure znatiželjne smo?

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

21.11.2010, 20:32

clock-img

pikachu

pencil-img

4192

Od svih zagrebačkih cura, Ejmamu su dočekale dvi Dalmatinke, Pepi i ja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kratko nam se pridružila i mamice...user posted image  Lijepo smo se 'naćakulale' i bilo je kratko, ali slatko...user posted image

Sunce naše malo, stigla si...
Vita-10.08.2009.
Ponosni T&M

clock-img

21.11.2010, 20:45

clock-img

mamice

pencil-img

2424

Ja sam se jos poslje posla druzila s pepi i ejmamom 20 minuta user posted image user posted image user posted image  

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011

clock-img

21.11.2010, 22:04

clock-img

Ninaa

pencil-img

7487

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za kavicu

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

clock-img

21.11.2010, 22:06

clock-img

cuba

pencil-img

21489

user posted image user posted image user posted image user posted image  za druženje a ko će nego dalmatinke ispijat kavuuser posted image

Roko i Dino user posted image

clock-img

25.11.2010, 19:28

clock-img

ejmama

pencil-img

7290

IZVORNA PORUKA: cuba

user posted image user posted image user posted image user posted image  za druženje a ko će nego dalmatinke ispijat kavuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Da i ja malo napišem o našem kratkom,ali slatkom druženju. Stvarno dugo nisam bila na kavi da sam na miru mogla popričati i popiti kavicu. Cure su super, a Paepi i i Pika uživo izgedaju ko nekakve mulice. Pepi i ja smo obavile i brzinski šoping, kupila sam Hani slikovnicu Doru i Eni plišanu Doru, naravno da su se ujutro posvašale oko plišane Dore pa smo morali kupiti još jednu istuuser posted image user posted image
Hana je bila jako umorna, ali nekako je izdržala nastup, vidjet ćete kako je teta lovi po pozorniciuser posted image
user posted image user posted image
Snimka festivala je u subotu na Hrt2 u 12:30

H 07 E 09

clock-img

25.11.2010, 19:41

clock-img

BUMBI

pencil-img

23108

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!